21. lokakuuta 2015

Viime aikaisia ostoksia

Heipsan! Aloitin tällä viikolla ensimmäisen työssäoppimiseni päiväkodissa ja niin paljon kuin työstä tykkäänkin, imee se aika hyvin voimat. Luultavasti siihen mennessä, kun oon saanut luotua rutiinit työssäkäymiseen, jatkuu taas normaali koulunkäynti... :-D Työssäoppimista kestää nimittäin viisi viikkoa. 

Lupailin viime postauksessa näyttäväni teille mun uusimpiani vaateostoksia, joten olkaas hyvät!

Nilkkurit, H&M

Kaipasin kenkäkokoelmaani kenkäparia, joka soveltuisi niin arkiseen kuin siistimpäänkin pukeutumiseen. Etsintä ei ollutkaan niin helppoa kuin luulin, sillä hinnat ovat usein satasen luokkaa, enkä halunnut investoida niin suurta summaan kenkiin. Lopuksi päädyin, jopa omaksi hämmästykseksenikin, kokeilemaan H&M:n nilkkureita ja tykästyin niihin. Ne tuntuivat kaikista kokeilemistani nilkkureista mukavimmilta, ja kenkien ulkonäkö oli simppelin kaunis. Samaisia nilkkureita oli kaupassa myös ruskeina mokkapintaisina, mutta nämä tuntuivat enemmän omalta jutulta. Hintaa nilkkureilla oli 39,90 €, eli ihan kohtuuhintaiset. Innolla testailen, kuinka hyvinä H&M:n kengät säilyvät käytössä!

Neuletakki, Second hand (Line Collection)

Ostin tämän ihanan pehmoisen neuletakin Facebookin kirppiksen kautta neljällä eurolla. Materiaaliltaan se on 100% puuvillaa ja itse olen ainakin tykännyt siitä. Vihaan sitä, jos vaatteen materiaali kutittaa ja ärsyttää ihoa! En huomannut ostaessani, että neuleessa oli tuollaiset blingbling-napit, mutta oikeastaan ne ovat aika kivat. :-) Neuletakki on eksynyt päälle jo monta kertaa, joten ennustan takille lukuisia käyttökertoja. 

Peruspaidat, Cubus

Sain poikaystävältä aikoinaan lahjakortin Cubukseen ja ostin kyseisellä kortilla mustan trikoopaidan ja topin sekä harmaan topin. Nämä ovat niitä vaatteita, kun omassa vaatekaapissa on hyvä olla, joten niiden ostaminen ei pahemmin perusteluja kaipaa. Lisäksi Cubuksessa oli ainakin tuolloin menossa Osta 3, maksa 2- kampanja casual-vaatteista, eli sain yhden paidan kaupanpäälle. Paitojen pituus on muuten just hyvä. Mä laitan nimittäin usein paidan housuihin ja paidan ollessa liian pitkä tulee sellainen ihana "jenkkakahvailluusio" ja muutenkin on ärsyttävää tunkea liian pitkää paitaa housuihin. Ihan normaalit vaateongelmat mulla? :'D Topeissa on myös kiva v-aukko! 

Pipo, Cubus 

Sopivan pipon etsiminen oli yhtä turhauttavaa kuin nilkkureidenkin, mutta löysin onneksi Cubukselta ihanan sävyisen yksilön, joka ei näyttänyt täysin hölmöltä mun päässä. Hintakin jäi alle kympin. Pyöräily kirpeinä syysaamuina on pipon ostamisen myötä tullut paljon miellyttävämmäksi. 

Toppi, H&M 

Ihastuin tähän upeaan, vihreään toppiin jo mainoksen nähdessäni. Menin eräänä päivänä pyörähtämään H&M:ssä ja lähdinkin liikkeestä kyseinen toppi kassissani. Suunnittelin jo laittavani tän pikkujouluihin, joten vaatekriisi on siltä osin ennaltaehkäisty. ;-)

Mekko, Second hand (H&M)

Oon kaipaillut vaatekaappiini lisää mekkoja, joita voisi käyttää arkenakin. Bongasin tän mekon samaiselta Facebookin kirppikseltä kuin neuletakin, ja kun hintaa oli ruhtinaalliset 2 €, päätin ostaa mekon itselleni. Epäilin jo hieman pienen hinnan takia mekossa olevan tahroja tai reikiä, mutta se oli täysin priimakunnossa ja sain mekkoon kuuluvan vyönkin. Ei hullumpi ostos mun mielestä!

T. Emilia

4 kommenttia:

  1. jeee ostospostaus :))! Ihania juttuja oot ostellut! Etenkin noi kenkulit näyttää tosi kivoilta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh kiitti ihanasta kommentista Sofia! :-) Nuo nilkkurit ovat mun lemppariostos pitkään aikaan <3

      Poista
  2. Kivoja ostoksia oot kyl löytäny! Nuo kengät on aivan ihanat! Näyttää jotenkin ton sisävuoren takia niin mukaviltaki :) Taitaa olla että käyn itekki vilkasemas H&M:llä noita kenkiä..

    http://notttwice.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! Kengät ovat eksyneet mun jalkoihin jo moneen otteeseen, niin ihanat. Kannattaa käydä vilkaisemassa niitä! :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥