30. maaliskuuta 2015

Nahkatakkisää

Näissä vermeissä tuli pyörittyä kaksi viikkoa sitten torstaina, jolloin kävin kaupassa ja moikkaamassa kaveria. Sää oli niin keväisen lämmin, että pyörräilessä nahkatakki päällä ei tullut edes kylmä. Tällä hetkellä sataakin räntää ja nahkatakin sijaan saa laittaa päällensä gore tex-takin...

Asusta sen verran, että olin jo aikeissa antaa ton topin pois, mutta lopulta päätin antaa sille vielä tilaisuuden. Ja tykästyinkin siihen! :-)

Nahkatakki Vero Moda // Kaulahuivi Gina Tricot // Neule Cubus // Farkut H&M // Toppi Prisma // Kengät Converse // Kaulakoru & rannekoru ?

T. Emilia

28. maaliskuuta 2015

Inspiskuvia

Koko viikon jatkunut harmaa sää on saanut mut lukkiutumaan sisälle ja selailemaan liian paljon inspiraatiokuvia Weheartit-sivustolla. Lukematon määrä kauniita hiuksia ja meikkejä, upeita maisemia, herkullisia ruokakuvia, ihania vaatteita jne... ♥ Tästä pääset katsomaan lisää mun tykkäämiä kuvia! ;-)


T. Emilia

26. maaliskuuta 2015

Tää on just tätä

Musta tuntuu välillä ihan kuin mun elämä olisi jostain komedialeffasta - tää aamu käy hyvänä esimerkkinä. Ajattelin tähän samalla ujuttaa kuvia asusta, jossa tänään hiippailin. Oli tosin niin kylmä ja tuuli, ettei kuvista löytynyt kuin pari julkaisukelpoista. :-D Mutta tässä siis tän päiväset kommellukset:

- heräsin aamulla tuntia ennen herätystä ja kierisin sängyssä, kunnes meidän kissa sähisi mulle siihen malliin, että tajusin lopettaa

- aamupalaksi teki mieli syödä weetabix-muroja (jotka olivat muuten mun lemppareita pienenä) ja kun avasin paketin, muruset lensivät ympäri kämppää


- päätin laittaa päälle tummansiniset farkut ja harmittelin taas kerran, miksi ostin ne. Noi on nimittäin tosi tiukat ja vähän liian matalavyötäröiset mun makuun

- onnistuin nappaamaan kaapista rikkinäiset sukat

- menin käymään kouluun aikeenani palauttaa koulun tietokone ja myydä mun yksi historian kirjani toiselle opiskelijalle. Ja unohdin sitten sujuvasti tietokoneen mun pöydälle, kanslisti sai ainakin päivän naurut, kun selitin sille mun tilanteen...

Collegepaita Gina Tricot // Farkut Bik Bok // Kengät Converse // Kello o.n.e
- ajattelin hyödyntää koulun tulostinta ja tulostaa muutamat tärkeet paperit. Tottakai muste loppui niin, että sain tulostettua vain puolet papereista

- kävin eilen kokeilemassa aurinkolaseja silmälasiliikkeessä, koska en omista kuin yhdet halppikset. Ihastuinkin yksiin Ray Banin laseihin niin paljon, että päätin käydä ostamassa ne. Olin liikkeen pihalla klo:8.48 ja ovessa luki, että liike aukeaa ysiltä. Loppujen lopuksi jouduin odottamaan vieläkin kauemmin, koska liike tultiin avaamaan vasta klo:9.10. Vaikutin varmaan yli-innokkaalta asiakkaalta odottaessani kirjaimellisesti oven ulkopuolella myyjän tullessa avaamaan oven :-D

Mikki tuli pyörimään mun jalkoihin, tollanen linssilude ;-)
Että semmosta tänään!

T. Emilia

24. maaliskuuta 2015

Arkea kirjoitusten jälkeen

Mulla on ollut kirjoitusten jälkeen jotenkin hassu fiilis: toisaalta oon tosi helpottunut siitä, että mun kohdalta lukio on aika lailla ohi. Toisaalta mun täytyy vielä jänskättää, millaisia tuloksia kokeista tulee (alustaviin pisteisiin oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen, mutta toivottavasti mun pisteet eivät laske ytl:ssä tai pisterajat nouse kattoon). Ajattelinkin itseasiassa myöhemmin tehdä postauksen mun vinkeistä yo-kokeisiin, koska itse olin ainakin ihan paniikissa ennen ekoja kokeita, kun ei oikein edes tiennyt, mitä oli tulossa. :-D

En ole kuitenkaan nyt pelkästään laiskotellut, vaan olen hakenut kouluihin ja kuten aikaisemminkin jo kerroin, olen myös alkanut selailemaan kirjaa pääsykokeita varten. Jotenkin oon niin rutiinoitunut (voikohan noin edes sanoa :-D) lukemiseen, että oli ihan outoa olla lukematta ja pidinkin vain kaksi päivää taukoa ylppäreiden jälkeen. Oon käytännössä lukenut viime kesän loppupuolelta tähän asti melko säännöllisesti, mutta ensi kesänä voisin tarttua pitkän tauon jälkeen johonkin kevyempään kirjaan! Voisin itseasiassa lukea ainakin Nälkäpeli-kirjat, joista sain yhden pikkuveljeltä joululahjaksi. :-)

Tänään tuli herättyä kahden ihanan pehmeän hepun vierestä, siis Mikin ja Felixin, jotka ovat nyt ottaneet selvästi tavakseen tulla mun sänkyyn aamulla. Onhan se mukavaa herätä niin, ettei ole yksin, mutta on myös aika hiostavaa nukkua kahden kissan alla, eikä siitä niin helposti sitten noustakaan. :-D 
Aamupalaksi kahvia ja puuroa, niillä saa päivän hyvin käyntiin! Vihaan muuten mansikkahillossa olevia mansikkaklönttejä, hyi. 

 
Aurinkokin kävi moikkaamassa muutaman päivän piileskelyn jälkeen. Sää oli kuitenkin aika viileä tuulen takia. 


 Täykkäreitä tulee katsottua silloin tällöin, niin hyvä sarja!
Oikeastaan luulin jo tappaneeni mun orkidean (ei olisi eka kerta...), mutta yksi päivä siihen olikin ilmestynyt kukka ja nuppukin. ♥ 

T. Emilia

20. maaliskuuta 2015

Lemppari-ihovoiteet

Tykkään käyttää voiteita ja ne kuuluvatkin mun kauneudenhoitorutiineihin - niistä jää ihanan sileä iho ja samalla vieno tuoksu. Mun mielestä on ihanaa kokeilla eri voiteita ja ootankin aina innolla, miltä jokin uusi voide tuoksuu. Talvella voiteiden käyttäminen on mun kohdalla lähes pakollista, koska iho tuntuu niin kuivalta, varsinkin suihkun jälkeen. Talvisin mun onkin tapana levittää voidetta joka suihkussa käynnin jälkeen ja muinakin vuodenaikoina ainakin pariin otteeseen viikon aikana.

The Body Shopin Mango Body Butter tuoksuu upean hedelmäiseltä! Mulla on itse asiassa jo toinen purnukka menossa samaista voidetta, se kuuluu siis mun lemppareihin. :-) Sain ton sellasessa lahjapaketissa, jossa oli muitakin mangon tuoksuisia tuotteita, mm. kuorintavoide. Ainoa ongelma (ainakin omalla kohdalla) on, että voiteen imeytyminen kestää tosi kauan, mutta toisaalta iho on sen jälkeen silkkisen pehmeä.

Viime jouluna sain mun pikkusiskolta I love... Rasperry & Blackberry Body Lotionin. Mun mielestä tuntuu jotenkin ylelliseltä, kun voide on pumppupullossa. :-D Tuoksu on ihanan marjainen ja voide imeytyy nopeasti!

OPI:n söpön pienen voidepaketin sain myös tänä vuonna joululahjaksi (selvästi kaikki ovat huomanneet mun lähes jokapäiväisen voiteilla läträämisen :-D). Sen lisäksi, että nuo ovat todella söpöjä, ne tuoksuvat herkullisilta ja ovat varmasti käteviä koonsa puolesta esim. matkalle mentäessä! Oon kokeillut kaikkia ja mun lempparit ovat Violet orchid ja Cran & berry.

Helosanin voidetta käytän erityisen kuiviin kohtiin ja talvisin rasvaan sillä iltaisin mun kädet. Voide ei oikeastaan tuoksu miltään, mutta tuote onkin hellävarainen perusvoide. :-)

Löytyykö teiltä samoja tuotteita kuin mulla? Tai onko antaa vinkkejä, mitä mun kannattaisi seuraavaksi kokeilla? :-)

T. Emilia

18. maaliskuuta 2015

Synttäripäivällinen

Viime viikon sunnuntaina kutsuttiin äidin synttäreiden kunniaksi isovanhemmat syömään meille. Yleensä meillä on tapana järjestää synttärikahvittelu, mutta mun mielestä oli mukavaa syödä yhdessä päivällistä - ilta oli siis onnistunut. :-) 

Mun mielestä kattaus oli tosi tyylikäs, sini-valkoinen ei voi koskaan mennä pieleen! Servetteihin kokeiltiin tällä kertaa uutta taittelutapaa ja mäkin onnistuin lopulta tekemään muutaman. :-D Tarjolla meillä oli salaattia, ruisleipää, perunamuussia ja karjalanpataa. Jälkkäriksi oli jätskiä ja mun tekemää kääretorttua, jota mä teen aina.

Tänään tulikin jo hieman lueskeltua pääsykokeita varten ja seuraavaksi ois tarkoitus suunnata lenkkipolulle! :-) Saa muuten nähdä, kuinka mun lenkkeilyinnostuksen käy, jos ensi viikolla viilenee ilmat...

T. Emilia

16. maaliskuuta 2015

Hymyilyttää

Edellinen postaus pitikin aika lailla paikkaansa, koska tällä hetkellä fiilis on aika mah-ta-va! Yo-kokeet on kahlattu läpi ja sen lisäksi sain tänään s-postia, että sain kesätyön. Eipä tässä paljon muuta voi tehdä kuin hymyillä tyytyväisenä. :-D Pääsykokeisiin lukeminenkaan ei tunnu niin pahalta, koska olen aidosti kiinnostunut alasta. Haen siis sosionomiksi ja hakuaika alkaakin itseasiassa jo huomenna!

Eilen oli myös tosi kiva päivä, kun meille tuli käymään isovanhemmat päivällisellä. Sitä ennen käytiin mun pikkusiskon kanssa kuvaamassa mun päivän asu. :-)

Nyt ylös, ulos ja lenkille!

Ps. kuvia eiliseltä päivälliseltä tulossa myöhemmin. ;-D

T. Emilia

13. maaliskuuta 2015

Ilman huolen häivää

... tai siihen suuntaan ollaan ainakin menossa! Yo-kokeita on enää jäljellä yksi, kesätyöhakemuksia oon lähetellyt muutamaan paikkaan ja ajokorttikin tuli hankittua viikko sitten. Kaiken lisäksi oon taas innostunut juoksulenkeistä ja niiden ansiosta maistuu unikin paremmin. Eikä tossa säässäkään oo mitään valittamista. :-)

Tänään ajattelin pitää vapaapäivän lukemisesta ja mikä olisikaan parempi tapa rentoutua kuin katsoa lempparisarjoja!


Sain tuliaisiksi porukoiden etelän matkalta kauniin rannekorun ja kaulakorun. Aattelin yhdistää ton kaulakorun kesällä johonkin simppeliin toppiin!

T. Emilia

11. maaliskuuta 2015

Kosmetiikkauutuuksia

Hei vaan pitkästä aikaa! Yo-kokeista on selätetty 5/7, joten voiton puolella ollaan! Säästän teidät kuitenkin mun koulujaaritteluilta ja aion sen sijaan näyttää teille viime viikolla tehdyt kosmetiikkaostokset. :-) 

Täytyy myöntää, että oon jossain suhteessa materialistinen: vaatteiden, korujen ja meikkien hypistely kaupassa on ihanaa, lähes terapeuttista. Niiden ostaminenkin on kivaa, mutta rahan tuhlaaminen taas ei, varsinkin kun olisi aikomus muuttaa ehkä jo puolen vuoden päästä omaan asuntoon. Olenkin nyt ollut jo aika pitkän aikaa "säästökuurilla" ja ostanut hyvin vähän mitään turhia asioita. 

Viime viikon maanantaina tuli kuitenkin käytyä Sokoksen Kutsu kauneuteen-tapahtumassa, jossa oli tosi hyviä alennuksia. Eli seuraavaksi ostosten esittelyyn!


Kaikki tuotteet olivat olleet jo muutaman kuukauden mun ostoslistalla ja ne tulevat huultenrajauskynää lukuunottamatta kaikki päivittäiseen käyttöön (no okei, en mä oikeesti meikkaa läheskään joka päivä :-D). Oon parin vuoden ajan käyttänyt vallan kulmakynää, joten ajattelin ihan vain vaihtelun vuoksi kokeilla kulmapalettia. Kaikki tuotteet ovat We Care Iconilta, jolta multa ei taidakaan entuudestaan löytyä yhtään tuotetta.

Kulmapalettia testailinkin jo tiistaina ja se osoittautui todella miellyttäväksi. Kaksipäinen harja on toimiva ja paletin sävyt ovat hyviä, vaalein sävy on itseasiassa korostusväri (kätevää, että sekin on paletissa!). Kaikeen lisäksi tykkään tosta rasian ulkomuodosta, tosi tyylikäs.

High lighteria en ole koskaan ennen omistanut, joten ajattelin, että olisi ehdottomasti aika kokeilla sitä! Mun mielestä toi vaikutti kivan kevyeltä, mutta se peitti kuitenkin hyvin punertavat kohdat ja tummat silmänaluset sekä toi kirkkautta kasvoille.

Huultenrajauskynää en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta toivon, että sävy toimii mun yhden huulipunan parina. Kuvia tulee varmasti myöhemmin! :-)

Siveltimiä, suteja tai harjoja mulla ei juurikaan ole, vaan levitän lähes kaiken sormin (tosi epähygieenistä, tiedän...). Kun osti We Care Iconin tuotteita yli 20 eurolla, sai kaupanpäälliseksi puuterisiveltimen, mikä oli mukava yllätys. Mun mielestä se on tosi kauniin näköinen, jos vaikka oppisin pikkuhiljaa käyttämään myös siveltimiä meikkaamisessa!

Kulmapaletti Shape and define 8,90 (alk. hinta 10,90// High lighter Perfect cover, sävy 1 Magic light 7,50  (alk. hinta 9,90) // Huultenrajauskynä Magnetic lips, Smooth wear lipliner, sävy 3 Perfect rose 3,90€ (alk. hinta 4,90) // Puuterisivellin kaupanpäällinen (alk. hinta 12,90

T. Emilia

7. maaliskuuta 2015

Lauantain fiiliksiä

Tää päivä on kulunut pitkälti psykan kirja sylissä, mutta eipä tarvitse enää onneksi montaa päivää pinnistellä. En kuitenkaan ala rupattelemaan enempää, vaan jatkan luku-urakkaa. Tsemppiä kaikille kirjoittajille!

Kahvin ansiosta pysyn hereillä puuduttavammankin aiheen parissa. :-D
Felix valtasi mun tuolin, aaws.
Välipalaksi sämpylää, jossa oli meetvurstia, juustoa, salaattia ja kurkkua.
Päivälliseksi tehtiin mun pikkusiskon ja -veljen kanssa tortilloja. Meillä oli tosin vähän laihat täytteet, kun huomattiin paprikan olevan homeessa. :-D 
Nam!
T. Emilia