29. toukokuuta 2016

Pysy aina omana itsenäsi

Sä oot just hyvä tollaisena.
Vaikka välillä sitä saattaa unohtaa olla armelias itselleen,
vaatii itseltään mahdottomia.
Muista, että kukaan ei kuitenkaan ole täydellinen.
Eikä epäonnistumisia olekaan, vaan aina voi yrittää uudelleen ja oppia menneistä.

IMG_0025

Mitään ei ole pakko tehdä, vaan kaikki on sun omista valinnoista kiinni.
Muita ei tarvitse yrittää miellyttää, mutta kaikkien kanssa on hyvä yrittää tulla toimeen.
Ei kannata turhaan viettää aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka saavat sut tuntemaan itsesi arvottomaksi.

IMG_0076-
IMG_0061-

Turha stressaaminen ja murehtiminen eivät auta, vaan ne vain lietsovat entisestään huonoa oloa.
On turha yrittää suunnitella elämäänsä vuosikymmeniä eteenpäin, sillä sattuma saattaa kuljettaa elämää täysin päinvastaiseen suuntaan.
Tärkeintä on kuunnella itseään ja tehdä siten, miltä itsestä parhaimmalta tuntuu. Muut voivat kertoa oman mielipiteensä, mutta loppujen lopuksi kukaan muu ei ole samassa tilanteessa ja samanlainen kuin sä, joten sä tiedät itse parhaiten.
Unelmat on tehty toteutettaviksi. Useimmiten on itse suurin esteensä oman unelmansa toteutumiselle.



Siinä muutamia pohdintoja, joita koitan pitää aina parhaani mukaan mielessä. :-) 

Hyvää yötä ♥
T. Emilia

21. toukokuuta 2016

Tatuointi

Aurinkoista lauantaita kaikille! Tässä tulee viimeinkin toivottua juttua mun tatuoinnista. ♥ Otin mun ekan (mutta tuskin viimeisen) tatuoinnin maaliskuussa. Kiinnostus tatuointeihin lähti alunperin tv-sarjoista, kuten LA ink, jossa seurataan tatuointiyrityksen toimintaa. Erityisesti sarjan henkilöistä Kat Von D oli, ja on mun mielestä vieläkin, tosi mielenkiintoinen kaikkine tatuointeineen. Itse en kuitenkaan haluaisi läheskään niin paljon tatuointeja kuin hänellä on. :-D

Joka tapauksessa päätin joulun tienoihin, että otan tatuoinnin ennen kesäkuussa koittavia 20-vuotissynttäreitäni. Jouluna tapahtuneet raskaat asiat saivat mut tekemään lopullisen päätöksen tatuoinnin ottamisesta ja itse tatuoinnista. En avannut joulun tapahtumia täällä blogissa sen kummemmin, koska en halunnut paljastaa mulle niitä vaikeimpia asioita ulkopuolisille. Tämä johti siihen, että blogin avaaminen aiheutti mulle raskaimpina hetkinä suurta ahdistusta. Tuntui, etten ole täysin rehellinen ja kirjoitan tekstejä turhista asioista, vaikka oikeasti mun sisällä möyrii jokin musta, epämiellyttävä tuntemus. Nyt koen olevani valmis kirjoittamaan asioista täällä, koska koen mun tatuoinnin tarinan liittyvän niin vahvasti siihen kaikkeen. Sain kuulla jouluviikolla, että mun äidilläni on diagnosoitu eräs sairaus, jota tullaan seuraamaan koko hänen elinikänsä. Siitä päivä myöhemmin jouduin soittamaan läheiselleni ambulanssin, koska hän sai sydänperäisen kohtauksen kesken meidän keskustelumme. Hän kuitenkin pääsi kotiin sairaalasta onneksi jo samana päivänä. Ja viikon viimeisenä päivänä sain kuulla, että meidän kissamme oli nukkunut pois. Vaikka näistä tapahtumista on kulunut melkein puoli vuotta ja oon keskustellut läheisten kanssa paljon näistä asioista, alkoi kyyneleet valua jä kädet täristä tekstiä kirjoittaessa. Uskon kuitenkin, että tämä avautuminen on mulle parhaaksi ja pystyn taas nauttimaan bloggaamisesta kuin ennenkin. :-)

Halusin tatuointiin tekstin "Memento Vivere", joka tarkoittaa "muista eläväsi". Se on mulle opetus, kannustus ja mietintä, jonka pyrin muistamaan joka päivä.

 photo IMG_0083--_zpsqcjcrx23.jpg
 photo IMG_0122--_zpstovcku5c.jpg

Tatuointi maksoi satasen ja se valmistui alle tunnissa, noin 40-50 minsassa. Mua jännitti tatuoiminen niin paljon, että säpsähdin jo ihon desinfioimistakin, saati sitten sitä, kun tatuoija käynnisti tatuointilaitteen. Loppujen lopuksi tatuoiminen ei sattunut niin paljon kuin uskoin, se oli lähinnä vain epämiellyttävää. Oon tatuointiin tosi tyytyväinen ja se tuntuu omalta. Oon myös saanut siitä paljon myönteisiä kommenteja, mikä on tietenkin mukavaa. :-)

 photo IMG_0126-_zpsn1mlz8uq.jpg
 photo 2016_04_19 2_zpsgm5dzpim.jpg

Mitä mieltä ootte mun tatuoinnista? Entä löytyykö tatuoinnista haaveilevia tyyppejä? :-)

T. Emilia

15. toukokuuta 2016

Keväthulinoita

Moi! Mä kaipasin tänään pientä piristystä sadepäivälle, joten fiilistelin maanantaina ottamiani kuvia lenkin varrelta ja Youngheartedin uusinta albumia, joka löytyy muuten Spotifystä kokonaan. Mulla alkaa huomenna toiseksi vika viikko työharjoittelupaikassa ja harjoittelun jälkeen olisi tiedossa vielä kaksi koulupäivää ja yksi koe. Sitten koittaakin jo kesäloma! Varattiin just eilen poikaystävän kanssa reissu Tallinnaan heti kesäloman ekalle päivälle, joten kesäloma alkaa extra-kivoissa merkeissä. :-) Kesälomalle on muutenkin luvassa suuria juttuja - lähetettiin nimittäin poikaystävän kanssa viime viikolla yhteinen asuntohakemus. Kaiken kukkuraksi käytiin vielä katsomassa yhtä pientä karvapalleroa, joka tulee asustelemaan meille (arvaatteko jo mistä on kyse? :-D). Edellisestä postauksesta saa vinkkiä. ;-)

Paljon on siis tulossa muutoksia ja fiilis onkin  tällä hetkellä tosi hyvä, kuten Youngheartedin biisissäkin lauletaan: "Mul on hyvä näin ja ymmärrän et mulla on kaikki tässä näin".

Ajattelin muuten, että voisi olla mielenkiintoista toteuttaa tän blogin ensimmäinen kysymyspostaus. Ja mietin jopa vaihtoehtoa, että vastaisin kyssäreihin videolla (jäiks, en lupaa vielä mitään) tai ihan vain perinteisellä tekstityylillä. Kertokaa ihmeessä, jos teitä kiinnostaisi kysymyspostaus! :-)

 photo IMG_0016-_zpskywqbve6.jpg
 photo IMG_0012-_zpskktg1x2l.jpg
 photo IMG_0018-_zpskdduigh7.jpg
 photo IMG_0019-_zpsqpjkhjtv.jpg
 photo IMG_0021-_zpse4ukxdgg.jpg







T. Emilia

2. toukokuuta 2016

Pörröinen kaveri

Heippa! Toivottavasti kaikkien vappu meni hyvin. Me leivottiin poikaystävän kanssa munkkeja ja illalla tuli juhlittua kaverin kanssa. :-) Viime viikko menikin vikkelästi vappuhulinoissa sekä tutustuessa mun uuteen työharjoittelupaikkaan.

Tämän postauksen kuvat ovat parin viikon takaa, kun kävin kotikotona. Kissat ovat olleet mulle aina tosi tärkeitä ja onkin ollut rankkaa totutella elämään tän vuoden aikana ilman niitä. Ollaan kuitenkin menossa katsomaan äidin kanssa kissanpentuja loppuviikosta (saa nähdä, varaanko sieltä kissanpennun itelleni, haha).

 photo IMG_0064-_zpszpohy5px.jpg
 photo IMG_0059-_zpsqghhjsvg.jpg
 photo IMG_0065-_zpsjvrs3tqp.jpg
 photo IMG_0062-_zpszshxbzpe.jpg
Mukavaa viikonalkua kaikille ♥

Ps. Huomasin, että blogi on saanut muutamia uusia lukijoita. Lämpimästi tervetuloa! :-)

T. Emilia