26. helmikuuta 2017

Tallinna

Lähdettiin tiistaina mun äidin ja siskon kanssa kolmen päivän reissulle Tallinnaan. Sää oli aivan ihana meidän tulopäivänä, joten otin suurimman osan kuvista silloin. Kun taas seuraavat kaksi päivää olikin aikamoista lumimyräkkää ja kylmä tuuli. Majoituttiin sataman lähellä sijaitsevaan Tallink Express -hotelliin, josta oli vain 10 minuutin kävelymatka Vanhaankaupunkiin. Hotelli oli mun mielestä siisti ja sen ravintola yllätti mut positiivisesti. Sain nauttia kahtena aamuna hotellin aamiaisen ja kerran syötiin myös päivällinen hotellilla.

Ihan meidän hotellin vieressä sijaitsi Tallink Spa & Conference -kylpylähotelli, jossa me käytiin keskiviikkoiltana uimassa. Mä ihastuin kylpylän moniin erilaisiin saunoihin, joista lempparikseni voisin nostaa turkkilaisen saunan. Reissuun mahtui tietenkin myös shoppailua, Vanhassakaupungissa taapertelua, kukkatorin ihastelua ja kahvilassa herkuttelua. :-)

IMG_0025--
IMG_0036-
IMG_0038-
IMG_0052-
2017-02-24
IMG_0019-
IMG_0023-
IMG_0061-
IMG_0071-
IMG_0065-
IMG_0041-
IMG_0053--
IMG_0017-001-

T. Emilia

20. helmikuuta 2017

Bette Box Helmikuu

Mä en tullut koskaan tilanneeksi Livboxia, mutta oon kuitenkin uteliaana lukenut muiden postauksia boxien sisällöistä. Kun Livbox uudistui Bette Boxiksi mun mielenkiinto vain kohosi ja halusin ehdottomasti saada boxin kokeiluun myös itselleni. Bette box on siis kuukausittain ilmestyvä yllätysboxi, jossa on kosmetiikkaa ja kauneustuotteita.

Kuukauden ekasta päivästä lähtien aloin malttamattomana odottamaan boxin saapumista ja mun maltti meinasi loppua huomatessani että jotkut olivat saaneet boxin mua ennen. Vaati hieman itsekuria, etten mennyt kurkkaamaan muiden postauksia boxista. :-D Oli kyllä tosi jännää avata boxi, kun ei tiennyt yhtään, mitä se tulisi pitämään sisällään!

IMG_0072---

IMG_0090--
Helmikuun boxista löytyi neljä täysikokoista tuotetta ja kaksi minikokoa sekä extrana näyte kahdesta tuoksusta. Tässä siis esittely boxin sisällöstä:

NIVEA CELLULAR PERFECT SKIN EYE ILLUMINATOR
Tasoittaa ihon sävyä ja vähentää tummuutta silmänympäryksillä. Antaa kevyen valokynäefektin. Hajusteeton tuote sopii herkälle silmänympärysalueen iholle. 

Tätä on tullut käytettyä muutamia kertoja ja tykkään kovasti sen kevyestä koostumuksesta! Se tasoittaa nätisti ihon sävyä. 

AVÉNE CLEANANCE MICELLAR WATER
Tasapainottaa ihon rasvoittumista ja jättää iholle mattapinnan. Misellivesi poistaa kasvoilta meikin, lian sekä muut epäpuhtaudet ja se toimii myös kasvovetenä. 

Mä käytän jokapäiväisen ihonpuhdistuksen viimeistelyyn misellivettä, joten tämä tuote tulee varmasti käyttöön. Aattelin itseasiassa pakata tämän mukaan Tallinnan reissulle, koska se on niin näppärä kooltaan.

LUMENE NORDIC NOIR DEEP IMPACT MASCARA

Mascara antaa tuuheutta, pituutta ja erottelevuutta ripsille.

Pituutta ja erottelevuutta tällä kyllä saakin, mutta tuuheutta ei juurikaan. Mua se ei kuitenkaan haittaa, sillä tykkään enemmän pitkistä ja erotelluista ripsistä kuin klönttiripsistä. :-D Ja täytyy sanoa, että tuotteen ulkoasu on tosi upea! 

IMG_0041---

HELEIN BIOTIN + 
Kauneusravintolisä, joka on tarkoitettu erityisesti parantamaan hiusten ja kynsien hyvinvointia. Sisältää runsaasti biotiinia, kysteiiniä, sinkkiä ja C-vitamiinia. 

Mä voin ihan rehellisesti myöntää, että mulla tulee kausia, jolloin en muista/ jaksa ottaa vitamiineja tai lisäravinteita. Näitäkään en ole muistanut ottaa, hupsista...

SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC OIL MIRACLE BRAZILNUT 10
Maitomainen suihkutettava hoitoaine, joka lupaa hoitaa ja suojata hiuksia sekä tasapainottaa hiusten kosteustasoa. Tuoksua vapautuu jopa 24 tuntia.

Tuoksu on miellyttävä, vaikka ihmettelenkin hieman tota ominaisuutta, että "tuoksua vapautuu jopa 24 tuntia". Kai se on ihan kiva, että hiukset tuoksuu pitkään hyvältä, jos tuo lupaus nyt pitää paikkansa. :-D Mä en juurikaan tykkää käyttää hiusöljyjä, hiusnaamioita tai suihkutettavia hoitoaineita, koska ne saa vaan monesti mun hiukset lässähtämään. Tämä tuote ei kuitenkaan jättänyt mun hiuksia tahmeiksi, lässähtäneiksi tai raskaiksi.

PALMOLIVE FEEL GLAMOROUS DEODORANT
Deodorantissa on ihoa hoitava koostumus, jossa hedelmäinen tuoksu yhdistyy kukkaistuoksuun. Antaa 48 tunnin suojan.

Deodorantin tuoksu ja ulkoasu on ihana! Tää on mulla arkikäytössä ja oon tyytyväinen tuotteeseen.

Lisäksi boxista tuli extrana Zadig & Voltaire tuoksunäytekortit. Niitä mä en ole vielä ehtinyt tuoksuttelemaan.

IMG_0110--
*Bette Box saatu blogiyhteistyön kautta

Tilaako teistä joku Bette Boxia? Mitä piditte helmikuun boxista? :-)

T. Emilia

14. helmikuuta 2017

Lately

Mun kuvakansioihin on kerääntynyt aikamoinen määrä kuvia, joten ajattelin jakaa mun kuulumisia sekalaisten kuvien kera. Mulla oli viimeinen varsinainen koulupäivä viime viikon perjantaina ja eilen mulla alkoi työssäoppiminen. Mulla ei ole ennestään yhtään kokemusta tuohon työhön liittyen, joten eilen jännitti aika paljon. Eka päivä menikin lähinnä siinä, että yritin jotenkin sisäistää saamaani infopläjäystä. :-D Eiköhän se siitä pikkuhiljaa!

Ensi viikolla mulla on hiihtoloma ja lähdetään silloin kolmen päivän reissulle äidin ja siskon kanssa. Mukava irtiotto arkeen! Onko teillä suunnitelmia hiihtolomalle? :-)

IMG_0001-
IMG_0011-
IMG_0036-
IMG_0023-
IMG_0021-
IMG_0011-

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! ♥

T. Emilia

11. helmikuuta 2017

Furry friend tag

Huomenna tulee kuluneeksi puoli vuotta siitä, kun Lilli muutti asumaan meille. Sen kunniaksi mä päätin toteuttaa tällaisen hauskan haasteen, jossa vastailen kysymyksiin Lillistä!

IMG_0186-

1. Mikä on lemmikkisi nimi?
- Lilli

2. Lempinimet?
- Lilliputti on yleisin :-D

3. Mitä rotua lemmikkisi on?
- Maatiaiskissa

IMG_0024-

4. Kuinka vanha lemmikkisi on?
- Lilli on syntynyt toukokuussa 2016, joten hieman alle vuoden ikäinen.

5. Lempilelut?
- Leluhiiret, keppihuiskat ja pallot

6. Rauhallinen vai rasavilli?
- Molempia! Välillä Lilli porhaltaa menemään semmosta vauhtia, että tavarat saa kyytiä. Toisaalta se viihtyy myös tosi paljon sylissä.

7. Parhaat päikkärit lemmikkisi nukkuu?
- Patterin päällä, sängyllä, sohvalla tai jonkun sylissä

IMG_0005-

8. Mitä hauskoja piirteitä lemmikilläsi on?
- Lilli on luonteeltaan utelias ja tykkää seurata tosi tarkkaan, mitä me tehdään. Se kipittää heti paikalle, kun on tapahtumaisillaan jotain "mielenkiintoista", kuten vesihanan tai oven avaaminen, lakanoiden vaihtaminen, kauppakassien purkaminen tai kissanhiekkalaatikon tyhjentäminen. Lilli jää välillä uteliaisuutensa takia jumiin paikkoihin (esim. vaatehuoneeseen tai vessaan). Se pujahtaa kaikkialle niin vikkelästi ja vähin äänin, ettei sitä välttämättä huomaa. Kun jostain kuuluu surkea maukaisu, tietää Lillin jääneen jumiin jonkin suljetun oven taakse. :-D

9. Mikä on lempiajanviete lemmikkisi kanssa?
- Ihan vaan yhdessä löhöily. Iltaisin kun mä istun sohvalla katsomassa jotain sarjaa tai puuhailen koneella, Lilli tulee monesti mun syliin.

10. Mitä lemmikkisi merkitsee sinulle?
- Lilli tuli jo ekana päivänä mun syliin ja mulla taisi siinä tirahtaa muutama onnen kyynel. :'-) Siitä päivästä lähtien se on tuonut mielettämän määrän iloa ja onnea mun elämään. On se vaan niin rakas. ♥

IMG_0009-

T. Emilia

5. helmikuuta 2017

My favourite beauty vloggers x4

Vlogit ovat olleet viime aikoina pinnalla ja aihepiireistä mua kiinnostavat eniten kauneus -ja meikkivideot. Tällä hetkellä mä seurailenkin noin kymmentä kauneuskanavaa, joista suurin osa on (yllätys, yllätys) ulkomaalaisia. Mun mielestä meikkivideot ovat tosi inspiroivia ja niistä saa mahtavia vinkkejä niin meikkilookkeihin, erilaisiin tekniikoihin ja itse meikkituotteisiin sekä välineisiin. Mä voin vain tyytyä haaveilemaan siitä, että osaisin meikata niin taitavasti kuin nämä tyypit. Esimerkiksi multa ei vieläkään luonnistu silmien rajaaminen eyelinerilla... :-D Noh, harjoittelu tekee mestarin!

Tässä siis neljä mun lemppari kauneusvloggaajaa lyhyesti esiteltyinä! Nimeä klikkaamalla pääset heidän kanavilleen. :-)


Carli taisi olla ihan ekoja kauneusvloggaajia, joita mä aloin seuraamaan jokunen vuosi sitten. Hänen videonsa ovat tosi laadukkaita: hyvä valaistus, selkeä selostus yms., joten niitä on miellyttävää seurata. Carli on myös suunnitellut luomiväri-/highlighterpaletin, joka on ollut tosi kehuttu ja hehkutettu.


Cosmobyhaley


Haleyn kanavalle eksyin itseasiassa vasta vähän aikaa sitten törmättyäni hänen kuvaansa Pinterestissä. Vaikka hänen kanavansa on uusin tulokas mun tilauslistalla, oon tykästynyt tosi paljon hänen videoihinsa. Hänellä on ihan huiman kauniita meikkilookkeja!

Nicole Guerriero


Nicolesta välittyy videoiden kautta rentous ja huumorintaju! Häneltä löytyy tavallisten meikkitutoriaalien lisäksi upeita halloween-meikkejä.

Aino


Aino on videoilla aina tosi pirteä ja iloinen, joten videoista välittyy positiivinen fiilis. Mä en rehellisesti sanottuna edes uskonut, että kotimaastakin voisi löytyä näin taitava kauneusvloggaaja. Suomen kielisissä videoissa on ainakin se hyöty, että niissä on helpompi pysyä kärryillä. :-D  

Katsotteko te meikkivideoita? Entä löytyykö lemppari kauneusvloggaajaa? :-)

T. Emilia