12. huhtikuuta 2016

Teetä jokaiseen hetkeen

Moikka! Mä rakastan kaikenlaisia lämpimiä juomia: kahvia, lattea, cappuccinoa, kaakaota, glögiä - ja lista sen kuin jatkuu. Myös tee kuuluu mun lempijuomiin, sitä on niin suuri valikoima eri mauiltaan, että joka hetkeen löytyy varmasti juuri oikea. Oon itse tutustunut vasta parin viime vuoden sisällä irtoteehen paremmin ja peukutan sitä enemmän kuin pussiteetä. Pussiteen maku, ulkonäkö ja tuoksu ei ole mitään verrattuna irtoteehen verrattuna. Toki mäkin juon silloin tällöin pussiteetä, mutta yhä enemmän irtoteetä! Tässä postauksessa pääsette kurkistamaan mun muutamaan teehetkeen. :-)

Mä taidankin nyt keittää kupillisen teetä ja ryhtyä katsomaan Suomen ihanampia häitä, haha!

* Yhteistyössä Forsman Tea
 photo IMG_0237-_zpszdnpjwok.jpg
Piristystä koulupäivän jälkeen 

"Päivän piristäjä" -yrttitee sisältää mustaherukanlehtiä, kehä- ja horsman kukkaa, vihreää oolongia, inkivääriä, seljanmarjaa ja omenanpaloja. Mausteena luontainen hunaja- ja kerma-aromi. Tee lisää vastustuskykyä ja antaa elinvoimaa, siinä on nimittäin C-vitamiinia! 

 photo IMG_0286-_zpsed1z6xmd.jpg
 photo 2016_03_29_zps5ld8wtqi.jpg
Voimaannuttava tee

Mate (Yerba-puun) lehdet sisältävät runsaasti kofeiinia, C-vitamiinia ja terveydelle hyödyllisiä antidioksidantteja. Lisäksi se sisältää ginseng-juurta, ananaspaloja, ruusun terälehtiä sekä inkivääriä. Teen sanotaan poistavan voimattomuutta ja lisäävän virkeyden ja kylläisyyden tunnetta. Tuoteselosteessa oli myös maininta, että tee on erinomainen "juhlimisen jälkeen" ja mä testailinkin tätä erään pitkäksi venyneen baari-illan jälkeen. Valitettavasti en muista, tehosiko tee silloin, mutta ainakin se maistui hyvältä! :-D 

 photo IMG_0264-_zpsmjohhgwx.jpg
 photo 2016_03_20_zpsymaftj0n.jpg
Rauhallinen ilta

"Honeybush Hunajaiset Haaveet" -tee sisältää erittäin paljon mineraaleja ja antioksidantteja. Se lisää myös vatsan hyvinvointia ja rauhoittaa mieltä. Tee on kofeiiniton, joten se sopii nautittavaksi ennen nukkumaanmenoakin, mikä saa multa ison plussan. Mausteena passion- ja sitruunaöljy sekä kanervan- ja saflorin kukka.

Kannattaa muuten ehdottomasti hankkia Forsmanin Easy terässuodatin, se on kuulkaas niin kätevä (näkyy toiseksi ylimmässä kuvassa)! Suodatin laitetaan mukin sisälle, irtoteetä mitataan haluttu määrä suodattimen pohjalle ja sitten vain kaadetaan kuuma vesi.

Pidättekö te teestä tai muista lämpimistä juomista? :-)


T. Emilia

11 kommenttia:

  1. Oi nami. Kyllä tykkään teestä ja melkeen kaikista kuumista juomista. Teetä tulee kyllä lipitettyä kauhiat määrät ku koko perhe on ihan addikteja. :D Ja jep, määki peukutan ihan irtoteelle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Mun perheestä vain äiti juo mun lisäksi teetä, mutta kahvia juo kaikki mun pikkusiskoa lukuun ottamatta. :-D Kiitti kommentista :-)

      Poista
  2. Oon miettinyt et eikö toi teräksinen suodatin kuumene ja oo ikävä nostaa pois sitten? Itse valitsin kaupassa just sen takia perinteisen cha cultin suodattimen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei ole ainakaan ollut ongelmaa, kun oon nostanut suodattimen ylös reunojen "ulokkeista" kiinni pitäen. :-)

      Poista
    2. Niin kuin Emilia mainitsi, sihtiä on tarkoitus nostaa "siivistä", jotka eivät kuumene. Kyseinen sihti on asiakkaidemme suosikki ollut, kestävää ruostumatonta terästä ja helppo putsata :)

      Poista
  3. Ihana postaus! Rakastan teetä, erityisesti vihreää koska sillä on niin puhdistava vaikutus :)

    http://by-rosejuliet.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Oon itsekin alkanut kiinnittämään enemmän huomiota teiden terveysvaikutuksiin ja vihreä tee on kyllä erinomainen vaihtoehto. :-)

      Poista
  4. Hei tämä oli kyllä niin hauska ja persoonallinen postaus - toimii!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Emilia tästä kirjoituksesta, se on jaettu meidän Facebook-ja Twitter-sivuille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos myös teille mahdollisuudesta tehdä kanssanne yhteistyötä! :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥