24. syyskuuta 2016

Kännykkäkuvia

Moikka! Mua melkein naurattaa nykyisin katsoa mun kännykän kuvakansioita, koska ne ovat aikalailla täynnä kahta asiaa: a) syksyisiä maisemia, b) kissoja. Koitin kuitenkin etsiä tähän postaukseen muutamat muutkin (harvat) kuvat, jottei menisi liian yksipuoliseksi, haha. Ihanaa viikonloppua kaikille! 

Syksy + värikkäät lehdet = parasta

Jaksoin kerrankin suoristaa hiukset ja panostaa meikkiin, joten oli pakko napata kuva :-D // Käytiin parin kaverin kanssa herkuttelemassa pizzoilla Panini-nimisessä ravintolassa. Mun oli pakko syödä koko pizza, koska se oli yksinkertaisesti niin hyvää! Täytyy ehdottomasti käydä joskus uudestaan tuolla. :-)

On jotain sanoinkuvaamattoman ihanaa omistaa tällainen pikkusöpöliini. :-) 

Lilli on todellinen sisäkissa, koska se on tosi ujo ja arka ulkona. :-D Ollaan kuitenkin ulkoiltu muutamia lyhyitä kertoja ja pikkuhiljaa Lilli on vähän rohkeammin uskaltanut liikkua ulkona.

Mä en kovinkaan usein syö tacoja, vaan yleensä tulee syötyä tortilloja. Mutta tacot ovat kuitenkin maukkaita ja kivaa vaihtelua! // Saatiin mun mummilta tupaantuliaislahjaksi kaunis kukka (joka on valitettavasti tällä hetkellä ihan nuukahtanut...)

Meille saapui viime viikon sunnuntai-iltana kissamummo nimeltä Viivi. Hän asui aiemmin mun poikaystävän perheen luona, mutta päätyi nyt asustelemaan meille. Viivi on jo yli 10 vuotta, joten siitä tulee nimitys kissamummo. :-D

T. Emilia

10 kommenttia:

  1. Ihana blogi! Ja hei kissakuvia ei voi koskaan ottaa liikaa, eihän!:D Liityin lukijaksi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ja tervetuloa lukijaksi! :-) Haha, oot kyllä ihan oikeessa kissakuvien suhteen ;-D

      Poista
  2. Nää puhelinkuvapostaukset on kyllä kivoja! Syksyiset maisemat on niin nättejä, että on niistä pakko ottaa kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, kävin just tänään kuvailemassa luonnon helmassa ja ai että syksyn väriloisto on upeeta! :-D

      Poista
  3. Ihania kuvia :) Täällaiset postaukset on tosi kivoja.
    dreamsofmylife98.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Ihania kisu kuvia! :---)

    http://adventurellove.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Heippa! Kiva kun tulit kommentoimaan mun blogiin,päädyin selailemaan sunkin blogia ja kivalta näyttää! Ihania kuvia, ja ihania noi sun kisut (itelläki 3kissaa) :) saat uuden seuraajan ehdottomasti! 😊 nam,näyttää hyviltä noi tacot, en oo itse testannutkaan:D
    johannaannika.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tosi mukavaa, että tulit vastavierailulle mun blogiin ja liityit lukijaksi. :-) Heh, kissat ovat aivan ihania! Kannattaa testata tacoja, jos tykkäät tortilloista tai muusta meksikolaisesta ruuasta. :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥