6. lokakuuta 2016

Ihastus neulemekkoihin

Heips! Mulla on tällä hetkellä suuri ihastus neulemekkoja kohtaan. Mun kaapista ei itseasiassa löydy yhtäkään kappaletta kyseistä vaatetta. Tyyliltään mekko saisi olla rento ja löysähkö, eikä ihan ihonmyötäinen. Olisi kiva, että neule olisi hieman paksumpaa. En myöskään välittäisi poolokauluksesta, koska se jotenkin ärsyttää mun ihoa ja tuntuu joskus jopa kuristavalta. Värimaailmasta houkuttelisi eniten harmaa.

Keräsin muutamia inspiskuvia Pinterestistä ja sen jälkeen päädyin tsekkaamaan nettikauppojen tarjontaa (petollista, I know). Voisin nimittäin kuvitella nuo kaikki kolme nettikaupastani löytämääni mekkoa vaatekaappiini. Mutta katsotaan nyt, aina on kiva haaveilla... :-D

Yllä olevat kuvat: Pinterest

T. Emilia

32 kommenttia:

  1. Neulemekot on ihan täydellisiä syksyyn!<3 Niin upeita ja ihanan lämpösiä :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se toisi myös kivaa vaihtelua pukeutumiseen, koska mulla on lähes aina jaloissa farkut. :-D Kiitti kommentista! :-)

      Poista
  2. Näyttää kyllä niin ihanilta, lämpösiltä ja mukavilta! :3 Kolmonen ois mun suosikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noissa mekoissa yhdistyy hyvin ihana ulkonäkö ja mukavuus. :-) Kiva kuulla sun suosikkisi!

      Poista
  3. Täydellisiä syksyyn! Itselläni vielä tällaiset ihanuudet etsinässä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, mullakin on vielä etsinnät menossa! ;-D

      Poista
  4. Itselleni tuli juuri kotiin neulemekko, jonka tilasin ja se pääsi kyllä heti käyttöön. Haluaisin vaan vielä ohuet mustat sukkahousut, jotka yhistää ylipolvensaappaiden kanssa... Niistä mun lempparisyysasu koostuu <3

    http://maijaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Toi kaikkein viimeisimmän kuvan neulemekko / kaulupaita yhdistelmä on ihana! Niin mua! :-) Neulemekot on kaikenlisäks hullun mukavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä, tykkään itekin siitä! :-) Jep, vaatteiden mukavuus on nykyään mun yksi kriteereistä vaatteita hankkiessa. :-D

      Poista
  6. Neulemekot on kyllä niin rennon ja lämpimän näkösiä, mutta jalat ei sitte tarkenis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, saapikkaat voisivat toimia, mutta mä en omista tällä hetkellä niitä! Toki alle voi pukea paksut sukkahousut, jotka lämmittävät. :-)

      Poista
  7. Neulemekot on kyllä niin ihania <3

    VastaaPoista
  8. Neulemekot on parhaita syysvaatteita ikinä <3 Mulla on muutamia, mutta kaipailisin sellaista vähän pidempää versiota, mielellään vähän polven alapuolelle. Ja harmaa on täällä kanssa ehdoton ykkösväri ja poolokaulus ei nappaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mäkin haluisin mekon, jossa ei ole "vilautusvaaraa". :-D Kiva kuulla, että sulla on yhteneväinen maku mun kanssa. :-) Kiitos kommentista Kirsi!

      Poista
  9. Tollaset neulemekot on kyllä niin nättejä!! Itse tykkään käyttää enemmän ihon myötäisiä mekkoja, kuin näissä kuvissa on, joten sellainen bodycon neulemekko on kyllä etsinnässä täälläkin :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin ovat! Onneksi neulemekkoja riittää jokaiseen tyyliin, joten jokaiselle luulisi löytyvän sopiva. :-D Kiitti kommentista :-)

      Poista
  10. Neulemekot on parasta syksyisin! Löysin Gina Tricot'sta itselleni täksi syksyksi uuden sellaisen, midi-mittaisen ja oikein mukavan. Kannattaa tarkistaa heidän valikoimansa myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, täytyykin käydä kurkkaamassa heidän valikoimansa! Kiitos vinkistä ja kommentista :-)

      Poista
  11. Neulemekot on kyl NIIN rakkautta <3 Sopii ihan kaikille vartalonmuodoille sekä ovat söpöjä <3

    VastaaPoista
  12. Oih! Tommosen ku sais 😍

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. Tulin katsastamaan blogin ja heti pomppas tää silmille! Siis vitsit, oon itekin niin rakastunut neulemekkoihin ja "kuume" nous entisestään tän myötä!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiva kuulla, että löytyy muitakin neulemekkoihin ihastuneita! :-D Kiitti kommentista :-)

      Poista
  14. Mie oon tapani mukaan lämmenny vähän hitaasti, mut oi että tää postaus sai kuolaamaan näitä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tälläiset inspispostaukset ovat joskus siitä petollisia, että ne saavat kuolaamaan jotain... :-D Kiitos kommentista!

      Poista
  15. Eikää! Oon katsellut kaupoista tämmösiä neulemekkoja, joita sunkin postauksessa nyt esiintyi, mutta omalle kohdalle ei oo vielä löytynyt sitä oikeeta. Jos mustan mekon löytäisin niin olisi kyllä bueno ostos. :DD Pakko kyllä alkaa seuailemaan sun blogia kun täältä oon saanut jo niin paljon postaus ideoita omaa blogiani kohden.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana kommentti, sai hymyn huulille! Tsemppiä sulle neulemekon etsintään :-)

      Poista
  16. Neulemekot, suosittelen x100! Niitä on niin ihana käyttää ja sopii niin arkeen, kotiasuksi kun vähän siistimmäksi! :) eli hyödyllisiä ja monikäyttöisiä, kun vähän yhdistelee eri asusteita. Ja ihania neulemekkoja oot kerännyt talteen - täytyy itse odottaa palkkapäivää niin pääsisi vähän shoppailemaan kans..

    Saara

    Saaralindb.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itseasiassa löysin viime viikolla ihan täydellisen neulemekon ja oon käyttänyt sitä niin koulussa kuin kotonakin (mulla on se päällä just nyt :-D). Neulemekko on kyllä ihanan monikäyttöinen ja mukava vaatekappale! Kiitti kommentista Saara :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥