30. lokakuuta 2016

Vastauksia teidän kysymyksiin

Moi! Mä haluaisin kiittää vielä kaikkia, jotka laittoivat mulle kysymyksiä kysymyspostaukseen. Tässä tulisivat nyt mun vastaukseni niihin. :-)

Miten kauan olet blogannut? Aloitin bloggaamisen vuoden 2014 joulukuussa, joten hieman alle 2 vuotta.

Mikä sai sut aloittamaan bloggaamisen? Oon aina tykännyt valokuvata, kirjoittaa ja lukea muiden blogeja ja jossain vaiheessa tulikin ajatus oman blogin perustamisesta. Muistan, että mua jännitti ihan hirveästi ja aluksi ajatus tuntui jopa ihan absurdilta. Mä aattelin olevani vain joku nobody pieneltä paikkakunnalta, jonka juttuja ei varmastikaan kukaan jaksaisi lukea. :-D Mutta rohkaistuin lopulta ja tässä sitä ollaan! Samoihin aikoihin mun kaveri aloitti myös bloggaamisen, joten sain häneltä vertaistukea.

Mikä on parasta bloggaamisesta? Kun on sellainen tosi inspiroitunut fiilis ja onnistuu tuottamaan omasta mielestään kivan postauksen! Mä olen myös kiitollinen ja aidosti iloinen joka ikisestä kommentista ja lukijasta, jotka mun blogiini löytää. ♥


Mikä on vaikeinta bloggaamisessa? Mulla meinaa välillä palaa hermot postauksen otsikon keksimisessä. :-D Postaus saattaa muuten olla täysin valmis, mutta otsikon keksiminen tuottaa tuskaa. Usein mietin myös, missä menee mun raja, kuinka henkilökohtaisia juttuja haluan blogissa kertoa. 

Minkälaisia blogeja tykkäät lukea? Tykkään lukea blogeja, joissa on suht' hyvälaatuisia ja isoja kuvia. Aihepiireinä tykkään eniten lifestyle-painoitteisista blogeista. Jotta blogi on mun mielestä mielenkiintoinen ei vaadita huippujännittävää elämää ja kalliita merkkitavaroita, vaan aito ja elämänmakuinen blogi kolahtaa muhun enemmän.

Ja lisäksi, mitkä ovat sun lempiblogit? :) Mun lempiblogeja ovat muun muassa Ella Ellersin, Annika Ollilan ja Laura Rossilan blogit. Näiden lisäksi luen monia muita blogeja. :-)

Mitkä kolme tavaraa ovat sellaisia, mitä ilman et tulisi toimeen edes yhtä päivää? Mulla ei oikeestaan tule mieleen yhtään sellasta tavaraa, jota ilman en pärjäisi yhtä päivää. Mutta jos pitäisi nimetä kolme tavaraa, joita ilman en mielelläni haluaisi olla, vastaan kännykkä, lompakko ja huulirasva.

Mitä syyslomasuunnitelmia sulla on? Mun syysloma loppui jo, joten teen sen sijaan pienen tiivistelmän siitä, mitä tuli tehtyä. Käytiin mun pikkusiskon kanssa Antti Tuiskun keikalla ja täytyy sanoa, että se oli mahtavan energinen keikka! Sitä seuraavana päivänä käytiin hieman shoppailemassa. Sitten iskikin se inhottava nuha, joten aika paljon tuli löhöiltyä kotisohvalla. Mun olo koheni onneksi parissa päivässä ja sovittiin kaverin kanssa tapaaminen Fazer-kahvilaan.

Mä tilasin porkkanakakkua ja mun kaveri tilasi sacherkakkua. Kummatkin maistuivat herkullisilta! Kahvilan sisustus oli myös mun mieleen. :-)

Paras lomamuistosi? Mulla on jäänyt mieleen muutaman vuoden takaiselta perhematka Turkkiin yksi upea ilta, jolloin oltiin rannalla auringonlaskun aikaan. Ihasteltiin sitä ja mä napsin kuvia.

Unelma lomakohde? Lämpimistä maista kiinnostavat Kreikka ja Barcelona, ei-niin-lämpimistä maista kiinnostavat Islanti, Iso-Britannia ja Sveitsi.

Oletko ajatellut koskaan perustaa you tube-kanavaa? Nääh, enpä oikeestaan. Ainakin tällä hetkellä riittää oma blogi.

Mitkä on sun kolme lempi somea? Instagram, Blogger ja Spotify

Mikä on paras paikka Turussa? :) Kaikkein kauneimmat auringonlaskut oon bongannut Uittamon rannalla, vakkariravintolat ovat Morrison's ja Pancho Villa, lempparikahvila on vielä hieman hakusessa (vinkkejä otetaan vastaan!) ja kivoimmat lenkkireitit kulkee Aurajoen varrella. Siinä hieman kaikenkarvaista listaa mun lempipaikoista Turussa. :-D

 photo IMG_0083-_zpsmfx9zneg.jpg
Tätä näkymää mä jäin kaipaamaan Uittamolta muuttaessani sieltä pois, nyyh
Mikä sai sut lähtemään valitsemallesi alalle? Lukion jälkeen mä päätin hakea sekä sosionomiksi ja lähihoitajaksi, sillä mun haaveena on työskennellä lasten kanssa. Pääsin opiskelemaan lähihoitajaksi yo-pohjaiselle, 2 vuotta kestävälle tutkinnolle. Tällä hetkellä menossa on vika vuosi ja opiskelen Lasten ja nuorten hoito ja kasvatus -osaamisalaa. Oon työskennellyt jo melko paljon lasten parissa mm. seurakunnan ja TET-harjoittelujen kautta. Se tuntuu mielenkiintoiselta ja antoisalta työltä.

Ootko enemmän introvertti vaiko ekstrovertti? Mä koen olevani enemmän introvertti ja kirjoittelinkin asiasta enemmän täällä.

Lemppari meikkituote? Tää on paha, koska mun tekisi mieli sanoa ainakin kolme meikkituotetta, nimittäin ripsari, kulmatuote ja Lumenen CC-voide. Mut vastataan nyt kulmatuote, koska mun kulmat ovat luonnostaan tosi vaaleat.

Mikä on sun sellainen luottovaate? Mustat farkut, ne toimii melkein tilanteessa kuin tilanteessa.

Kuvaile tyyliäsi 5 sanalla. Rento, naisellinen, simppeli, mukava ja hillitty

Millaisissa kengissä viihdyt parhaiten? Niken Roshe One-tossut ovat olleet mun lempparit viime keväästä asti, kun sain ne käsiini jalkoihini.

 photo IMG_0051-_zpsmwdidinq.jpg
Näiden tennareiden ansiosta musta kuoriutui tennarityttö. Ihan parhaat kengät - niin mukavat ja kivan näköset!
Minne kauppaan ottaisit 100e lahjakortin? Miksi juuri sinne? H&M:ään, koska mä löydän sieltä aina jotain. Se on sellainen luottovaatekauppa, josta löytyy niin perusvaatteita kuin kausitrendejäkin. Lisäksi H&M Home:ssa on myöskin superkivoja juttuja!

Mikä tekee sinut onnelliseksi?
Oma koti, poikaystävä ja kisut, perhe ja läheiset, kaverit, opiskelupaikka ja näiden lisäksi moni muukin asia

Nämä tyypit ♥

Miltä elämäsi tulee näyttämään 10 vuoden päästä? Jaa-a. Voi olla, että mä työskentelen silloin päiväkodissa tai ehkäpä mä oon äitiyslomalla, haha. :-D Olisi kiva, jos opiskelut olisivat jo ohitse tuolloin, vaikka onhan toki mahdollista, että opiskelen vielä viisikymppisenäkin. Voi olla, että asun silloin omakotitalossa.

Mikä on sun suurin haave? Hmm. Se tulee jo aikalailla ilmi mun edellisestä vastauksesta. Elikkä haaveilen perheestä, kouluttautumisesta, itselle mieluisan työpaikan löytymisestä, omakotitalosta (jossa täytyy olla sauna!) ja häistä. Nuo saattavat jonkun korvaan kuulostaa tylsältä, mutta mä haaveilen just niistä asioista. :-) 


T. Emilia

15 kommenttia:

  1. Tätä oli kiva lukea ja opin susta paljon lisää! :)

    https://pitsisiivinkohtiunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Tykkäsin kovasti lukea tätä postausta ja tosi heinoja kuvia! :)

    annamaijaalisa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Mukava postaus oli, tällaisia on kiva lukea varsinkin suht tuoreena lukijana :)

    VastaaPoista
  4. Törmäsin juuri blogiisi ja pakko jäädä seuraajaksi, kirjoitat niin mukavan pirteästi! :D

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva postaus :) ihania kuvia myös!

    VastaaPoista
  6. Kauniita kuvia ja mieleenkiintoisia vastauksia! :)

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Jaa-a, siinäpä hyvä kysymys. :'-D Ainakin itse blogin lukijana tykkään siitä, että postauksista huokuu kirjoittajan aito kiinnostus aiheeseen. Hyvälaatuiset kuvat ovat plussaa. Lisäksi arvostan sitä, että bloggaaja vastaa kaikkiin saamiinsa kommentteihin. :-) Tsemppiä sulle bloggailuun! :-)

    VastaaPoista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥