5. helmikuuta 2017

My favourite beauty vloggers x4

Vlogit ovat olleet viime aikoina pinnalla ja aihepiireistä mua kiinnostavat eniten kauneus -ja meikkivideot. Tällä hetkellä mä seurailenkin noin kymmentä kauneuskanavaa, joista suurin osa on (yllätys, yllätys) ulkomaalaisia. Mun mielestä meikkivideot ovat tosi inspiroivia ja niistä saa mahtavia vinkkejä niin meikkilookkeihin, erilaisiin tekniikoihin ja itse meikkituotteisiin sekä välineisiin. Mä voin vain tyytyä haaveilemaan siitä, että osaisin meikata niin taitavasti kuin nämä tyypit. Esimerkiksi multa ei vieläkään luonnistu silmien rajaaminen eyelinerilla... :-D Noh, harjoittelu tekee mestarin!

Tässä siis neljä mun lemppari kauneusvloggaajaa lyhyesti esiteltyinä! Nimeä klikkaamalla pääset heidän kanavilleen. :-)


Carli taisi olla ihan ekoja kauneusvloggaajia, joita mä aloin seuraamaan jokunen vuosi sitten. Hänen videonsa ovat tosi laadukkaita: hyvä valaistus, selkeä selostus yms., joten niitä on miellyttävää seurata. Carli on myös suunnitellut luomiväri-/highlighterpaletin, joka on ollut tosi kehuttu ja hehkutettu.


Cosmobyhaley


Haleyn kanavalle eksyin itseasiassa vasta vähän aikaa sitten törmättyäni hänen kuvaansa Pinterestissä. Vaikka hänen kanavansa on uusin tulokas mun tilauslistalla, oon tykästynyt tosi paljon hänen videoihinsa. Hänellä on ihan huiman kauniita meikkilookkeja!

Nicole Guerriero


Nicolesta välittyy videoiden kautta rentous ja huumorintaju! Häneltä löytyy tavallisten meikkitutoriaalien lisäksi upeita halloween-meikkejä.

Aino


Aino on videoilla aina tosi pirteä ja iloinen, joten videoista välittyy positiivinen fiilis. Mä en rehellisesti sanottuna edes uskonut, että kotimaastakin voisi löytyä näin taitava kauneusvloggaaja. Suomen kielisissä videoissa on ainakin se hyöty, että niissä on helpompi pysyä kärryillä. :-D  

Katsotteko te meikkivideoita? Entä löytyykö lemppari kauneusvloggaajaa? :-)

T. Emilia

8 kommenttia:

 1. Mä rakastan Tatia, tykkään ihan sikana sen aikuisesta olemuksesta verrattuna moniin muihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä tsekkaamassa, kiitti vinkistä! :-)

   Poista
 2. Tuo Aino on ihana! Itse oon tykännyt Uino Ainon videoista ja sitten sellainen kuin IA MU. Kannattaa tsekata (:

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Aino on ihanan pirtsakka tyyppi! :-) Mä oon myös joskus katsonut Uinon videoita. IA MU kuulostaa tutulta, mutta en taida olla katsonut yhtään hänen videoitaan. :-D Kiitos sullekin vinkeistä :-)

   Poista
 3. Näistä kenestäkään en ole kuullutkaan, joten kiitos siitä! Pitänee mennä seikkailemaan YT:n puolelle :D

  sanasokkelossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että sait vinkkejä tästä postauksesta! :-)

   Poista
 4. Minusta Shaaanxo on ihana ja etenkin hänen haul-videot ja swatch-videot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypi käydä kurkkaamassa :-) Kiitos vinkistä!

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥