8. elokuuta 2017

Kauneussuosikit X5

Tällä kertaa esittelen teille viisi kauneustuotetta, joista on muodostunut mulle luottotuotteita. Oon käyttänyt näitä kaikkia jo vuoden tai pari, ainoana poikkeuksena Maybellinen puuteri, jonka ostin kesän alussa. Huomasin muuten tätä postausta tehdessä olevani aikamoinen tarjoushaukka, koska nämä kaikki tuotteet ovat ostettu alennuksista. :-D Tässä siis mun viisi kauneussuosikkia!

IMG_0041--

Maybelline Fit Me Concealer Peitevoide
Peitevoide levittyy ja pysyy paikallaan hyvin. Tuote sopii niin tummien silmäalusten kuin näppyjenkin peittämiseen. Kätevällä aplikaattorilla saa annosteltua helposti sopivan määrän tuotetta. Tuotteessa on hyvin miellyttävä, pehmeä, voidemainen koostumus.

Maybelline Fit Me Matte + Poreless Puuteri
Puuteri kiinnittää meikkipohjan ja häivyttää ihon kiiltoa. Iho saa mattapinnan lisäksi sileyttä ja tasaisuutta. Puuteri ei tee tunkkaista tunnetta, vaan lopputulos on ihanan kevyt. Lisäksi mukana tulee kätevästi peili ja hyvä puuterivippa! Mulla on puuteri sävyssä 90 Translucent.

IMG_0033--

Lumene CC Color Correcting Meikkivoide
Lumenen CC-voide antaa ihanan luonnollisen, kevyen ja heleän lopputuloksen. Plussaa suojakertoimesta! CC-voide on ihan täydellinen arkikäyttöön, mutta kaipaisin välillä esim. juhliin peittävämpää meikkivoidetta. Oon pohtinut, kokeilisinko vaikkapa Lumenen Blur-meikkivoidetta tai Maybellinen Fit Me Matte + Poreless -meikkivoidetta. Onko jollain kokemuksia niistä tai antaa vinkkejä muista hyvistä meikkivoiteista?

Lumene Bright Now Vitamin C Ravitseva Tehohoito
Seerumi parantaa ihon kosteustasapainoa, heleyttää ja vähentää kiristävää tunnetta. Seerumi on ihan ykköstuote erityisesti talvella, kun mun iho kaipaa tehokosteutusta ja kärsii pintakuivuudesta. Laitan seerumia illalla voiteen alle ja aamulla iho tuntuu ihanan kosteutetulta ja miellyttävältä. Kätevä pakkaus ja pirtsakka tuoksu kruunaavat kokonaisuuden! Mä en tosin tiedä, onko tuote uudistunut tai poistunut Lumenen valikoimista, koska en löytänyt tätä Lumenen nettisivuilta. Löysin kyllä hyvin vastaavanlaisen tuotteen.

IMG_0018--

Nivea Daily Essentials Gentle Caring Micellar Water Puhdistusvesi
Tuote puhdistaa silmämeikin, kasvomeikin sekä iholle päivän aikana muuten kerääntyneen lian. Misellivesi puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti ja jättää iholle raikkaan ja puhtaan tunteen. Misellivesi on myös siitä kätevä, että sitä ei tarvitse huuhdella. Normaalisti mä suosin kaksoispuhdistusta, mutta meikittöminä päivinä puhdistan usein ihon ainoastaan misellivedellä.

Löytyykö tuttuja tuotteita tai jopa samoja suosikkeja? :-)

T. Emilia

14 kommenttia:

  1. Toi Maybellinen peitevoide on kyllä superhyvää! :) CC-voiteesta oon myös kuullut paljon hyvää, mutta itse ei ole tullut kokeiltua.

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on ja siinä on ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdillaan! Mä suosittelen testaamaan myös tota CC-voidetta. :-)

      Poista
  2. Käytän itse Garnierin Micellar Wateria ja olen todennut sen erityisen hyväksi. Ja itsekin käytän meikittöminä päivinä pelkästään sitä, ainoa miinus on iholle jäävä hieman tahmea tunne. Voisi kokeilla tuota Nivean versiota ihan vertailun vuoksi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon käyttänyt joskus Garnierin misellivettä ja tykkäsin myös siitä. :-)

      Poista
  3. Mulla on toi Maybellinen puuteri, ihan mahtava ostos! Oon myös kokeillut tuota CC-voidetta joka oli myös hyvä! :)

    http://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäät samoista tuotteista! :-)

      Poista
  4. Toi Fit me peitevoide on kyllä hyvä. Mulla loppu just se:( pitääkin käydä ostaa uus:)

    https://hetkessamukana.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin sitä kesän alussa alennusmyynnistä varastoon, ettei vaan pääse loppumaan, haha. :-D

      Poista
  5. Mä rakastan Lumenen CC-voidetta! Se oli mun ensimmäinen meikkivoide, jota kokeilin ja heti rakastuin. Sen jälkeen olen kokeillut ainoastaan yhtä, vähän peittävämpää - Essencen camouflage 2in1 meikkivoidetta, jota suosittelen ehdottomasti testaamaan sen hinta-laatusuhteen takia, itse pidin tästäkin paljon :)

    https://nooramaijakatariina.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen CC-voide on myös mun ensimmäinen meikkivoide. Käytin aiemmin BB-voiteita, mutta CC-voide löi ne ihan kuusnolla. :-D Oon kuullut tosta Essencen meikkivoiteesta sekä hyvää että ei niin hyvää, mutta voisihan sitä testata. Sitä ei ole ainakaan hinnalla pilattu! :-)

      Poista
  6. Tuo Lumenen CC-voide on kyllä ihan parasta! Käytin pitkään aiemmin Lumenen Natural Code -meikkivoidetta, mutta sitten ihastuin tuohon. Täältä löytyy myös sama Lumenen tehohoito joka pääsee talvella käyttöön. Aivan ihana tuoksu siinä ainakin on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo CC-voide ja tehohoito ovat kyllä ihania tuotteita! :-)

      Poista
  7. Kiinnostavia tuotteita! Tuota Fit Me:n väritöntä puuteria tai sitten Essencen vastaavaa haluaisin joskus testiin :)

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin haluisin testata Essencen puuteria. Sitä on kehuttu paljon. :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥