9. heinäkuuta 2015

Sisustusinspiraatiota

Tervehdykset! Mulla on ollut kaikenlaista puuhaa nyt viime päivien aikana, käytiin muun muassa eilen illalla pelaamassa biljardia mun poikaystävän ja hänen kaveriporukkansa kanssa. On kyllä mukavaa tehdä iltaisinkin jotain muuta kuin vain maata sängyllä ja tuijottaa telkkaria tai surffailla netissä, heh. 

Mulla on kuitenkin ollut eilisestä saakka hieman pääsärkyä ja jotenkin viluinen olo (hengailen tälläkin hetkellä pehmeässä oloasussa), joten jätän sen pidemmät sepustukset väliin ja mennään itse asiaan - eli luvassa on unelmointia sisustuksesta! Näillä näkymin muutto ei ole mulle ihan vielä ajankohtainen, mutta tykkään silti miettiä, millaisen asunnon haluaisin. :-)

PicMonkey Collage69

♦ Harmaa sohva, sisustustyynyjä, kukkia ja viherkasveja (mielellään helppohoitoisia sellaisia...), toimivia tavaroiden säilömisratkaisuja, karvamatto ♦


♦ Kynttilöitä, kauniita sisustustauluja ja kuvia läheisistä ihmisistä, lämpöisiä vilttejä, koristesommitelmia ♦

PicMonkey Collage71

♦ Kahden hengen mahduttava sänky, vaalea päiväpeitto, pieni yöpöytä ♦♦ Kunnollinen meikkipeili ja vartalopeili, pieni parveke, joitakin väripilkkuja muuten melko harmaa-valko-mustan sisustuksen joukossa ♦


Kuvat: Pinterest.com

T. Emilia

4 kommenttia:

  1. Ei vitsit oon ite ihan sekasin kaikesta sisustukseen liittyvästä tällä hetkellä, koska muutan uuteen kämppään opiskelujen perässä tossa muutaman viikon päästä. Ja vaikka aika paljon vanhoja huonekaluja ym lähtee mukaan nykyisestä asunnosta niin täytyyhän sitä nyt kumminkin vähän päivittää sisustusta ;) Näissä kuvissa oli paljon kivoja yksityiskohtia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi kuinka ihanaa kuulla! :-) Itsekin on alkanut kummasti kiinnostus sisustamiseen kasvamaan, kun ikää on tullut lisää ja muuttosuunnitelmat ajankohtaisiksi. Kiitti kommentista! :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥