25. elokuuta 2015

Tukholma osa 2

Heippa! Nyt on jo korkea aika julkaista toinen osa meidän Tukholman reissulta, onhan itse matkasta jo muutama viikko aikaa. Aloitetaan ensin mun hotellista napsimistani kuvista! 


Me yövyttiin yksi yö Tukholmassa Scandic Park-nimisessä hotellissa. Valittiin hotelli jo etukäteen netistä löytyneiden suositusten ja paikan sijainnin perusteella, enkä keksi oikeastaan mitään huonoa sanottavaa hotellista - hotelli oli juuri sitä, mitä me kaivattiinkin. Aulan työntekijät olivat todella mukavia ja asiat hoituivat hyvin englanniksi. Hotellissa yöpyi asiakkaita ihan laidasta laitaan, oli niin pariskuntia, ystävyksiä kuin lapsiperheitäkin, mutta tunnelma oli kuitenkin rauhallinen ja yö saatiin nukkua rauhassa.

Mulle plussaa oli myös amme, jossa tuli käytyä kahdesti! :-) Näkymät meidän huoneesta, eli seitsemännestä kerroksesta, olivat kivasti kohti Humlegårdenia. Kyseinen paikka on siis ihana puisto, jonka alueella sijaitsee Ruotsin kuninkaallinen kirjasto, joka on aika hulppea näky. Etäisyydet kauppoihin ja Gallerian-kauppakeskukseen, Gamla Staniin ja satamaan olivat juuri sopivat kävelten kuljettaviksi.

Istuskeltiin Humlegårdenissa, ihana paikka!

Komea matkaseuralainen ♥

 photo IMG_0145_zpsfwepp57t.jpg
Kahvilla Gamla Stanissa. Tuossa oli tosi kuuma istua, sillä aurinko porotti täysillä päin naamaa. :-D

 photo IMG_0151_zpsvquioblq.jpg
Paita H&M // Housut Lindex // Lierihattu Brandy Melville (Tukholmasta) // Laukku Benetton // Balleriinat Prisma 

Tukholmasta ekana päivänä ostettu hattu pääsi toisenakin päivänä käyttöön. Kuviolliset housut eivät ole näkyneet blogin puolella, mutta ovat kuitenkin valikoituneet tosi usein päälle kesän aikana. Ne ovat oikeasti täyspitkät, mutta käärin lahkeet helteen takia. Housut ovat muuten peräisin kevään Tallinnan reissulta. :-) Benettonin laukku on jo muutamia vuosia vanha ja se on todella kätsyn kokoinen, nimittäin kamera mahtuu siihen.

Lopuksi vielä Tukholman ostokset laivalta ostettua pientä valkosuklaa Tobleronea lukuunottamatta! Söpöt kukkashortsit ja kuvissa jo vilahdellut hellehattu ovat molemmat Brandy Melvillestä. Shortsit ovat mulla tälläkin hetkellä päällä, niin mukavat! Kukkapanta on alelöytö Ur & Pennistä ja tulee varmasti käyttöön viimeistään ensi kesänä. :-)

Tässä olivat sepustukset mun Tukholman reissusta, toivottavasti tykkäsitte! Kaiken kaikkiaan Tukholma oli upea paikka ja koin sen enemmän mun tyyliseksi kuin Tallinnan. Olisikin mielenkiintoista tietää, kumpi on enemmän teidän mieleenne Tukholma vai Tallinna? :-D

T. Emilia

2 kommenttia:

  1. Tosi kivannäköinen tuo teidän hotelli :)! Ja toi sun hattus on kyllä vaan niin ihana... ♥ :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En voi kuin kehua tuota hotellia, upea paikka! :-) Kiitos paljon Sofia ja ihanaa, että laitat kommenttia <3 :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥