28. elokuuta 2015

Vierailulla kotikotona

Moikkamoi! Lähdin viime viikon lauantaina ekaa kertaa käymään kotona perheen luona muuton jälkeen, eli olin asunut omassa kämpässä pari viikkoa. Sain kätevästi kaverilta kyydin kotiin, kun hän tuli kahvittelemaan (tai juomaan mehua oikeastaan...) mun luokse ekaa kertaa.

Millaista oli mennä kotiin vierailulle? Hmm, suurin muutos oli varmasti se, että mun huoneeni on tällä hetkellä mun pikkusiskon valtaama. Mä nukuin siis työ-/ vierashuoneessa. On kuitenkin ymmärrettävää, että mä luovutin huoneeni siskolle, sillä hän on kasvavassa iässä ja asuu kotona vielä monta vuotta.

Kotona pääsi saunaan, syömään grilliruokaa, rapsuttelemaan kissoja, heittämään siskon kanssa frisbeetä, näkemään tärkeitä tyyppejä ja hengähtämään hieman kaupungin vilinästä. 

Huomenna on taas suuntana kotikoti, koska mennään juhlimaan jokavuotuisia suvun keskeisiä karaokepippaloita! 

Upeaa viikonloppua kaikille! ♥

T. Emilia

6 kommenttia:

 1. Tosi nättejä kuvia ja voikun söpö tuo kissa ♥.. :3 Näyttää ihan meidän vanhalta kisulta :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! :-) Felix kieri niin söpösti, että oli pakko napata muutama kuva, heh <3

   Poista
 2. Aloititko siis opinnot tänä syksynä uudessa paikassa? :) Ite oon sun ikäinen kans ja muutin viime keväänä ekan kerran kotoa. Asun vaan alle kilometrin päässä kotikotoa, joten siellä tulee käytyä joskus useamman kerran päivässäkin. Kevyt lasku mulla.. :D

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aloitin opinnot Turussa ja kotikotiin on matkaa sellaset kolmisenkymmentä kilsaa. :-) Haha, kiva että pääset vierailemaan niin helposti kotona! Mullakaan ei onneksi ole tuon enempää välimatkaa... :-D

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥