11. lokakuuta 2015

Tämän hetken lempparikosmetiikkaa

Halusin kertoa muutamasta kosmetiikkatuotteesta, jotka lukeutuvat tällä hetkellä mun lemppareihin. Toivottavasti tykkäätte! 


Erisanin kosteuttava kasvovoide on toiminut mun herkällä ja paikoittain tosi kuivalla iholla erinomaisesti. Tuote on hajustamaton, eikä se sisällä väriaineita, joten tuote on hyvin hellävarainen. Tuoteselostus lupaa voiteen syväkosteuttavan, rauhoittavan ja pehmeyttävän ihoa, ja mun mielestäni tuote todellakin lunastaa nämä lupaukset. Voide sisältää myös E-vitamiinia ja betaiinia, joiden vaikutuksista en ala sen enempää jaarittelemaan. :-D 

Ihastuin niin kovasti Garnierin miselliveteen, että halusin testata toiselta merkiltä vastaavaa. Päädyin ostamaan Nivean Daily Essentials Gentle Caring Micellar Water (Dry Skin) -miselliveden. Olisin mieluummin ottanut merkiltä herkälle iholle tarkoitetun tuotteen, mutta se oli valitettavasti loppu myymälästä. Tuote puhdistaa mun mielestäni todella hyvin kasvo- ja silmämeikin ja jättää freshin fiiliksen. Tykkään myös sen takia misellivesistä, että niiden jälkeen ei tarvitse huuhdella enää kasvoja vedellä! En osaa kyllä sanoa, kummasta misellivedestä pidän enemmän, Garnierin vai Nivean. Voin suositella molempia lämpimästi. :-)


L’Oreal Rouge Caresse- huulipuna sävyssä 301 (Dating Coral) tuli ostettua toukokuiselta Tallinnan reissulta. Se on oikeastaan ainut huulipuna, jota käytän (oon enemmän huulirasvojen suurkuluttaja). Sävy, pysyvyys ja koostumus ovat tuotteessa todella hyvät.

Lumene Blueberry Wild Curl Mascara saa eroteltua hyvin ripset ilman paakkuja sen suht' ohuehkon ja kaarevan harjan ansiosta. Tykkään myös tuotteen ulkonäöstä, tosi elegantin näköinen! 

Nivean BB-voidetta oon testaillut vasta pariin otteeseen, mutta ensivaikutelma on ollut hyvä. Jotenkin musta tuntuu, että Nivean BB-voide sopii ainakin mun iholle paremmin kuin Garnierin vastaava tuote, joka on hieman liian tumma sävy mulle ja saa mun ihon kiiltämään hyvin nopeasti. Tosin en tykkää tämän tuotteen melko voimakkaasta hajusta. Oon nimittäin alkanut yhä enemmän käyttämään mulle sopivia hellävaraisia tuotteita, joissa ei useimmiten ole hajusteita. Tuote myös jättää ihon hieman tahmeaksi.

T. Emilia

6 kommenttia:

  1. Suosikki postauksia tykkään aina lukea. Kiva tietää toisen mielipiteitä joistain tuotteista. :) Oon itekki enemmän huulirasvojen käyttäjä ku punien, mutta pikkuhiljaa oon saanu ihteni laittaan punia huuliin ja ostoskoriin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, etten oo ainut huulipunien kanssa arkaileva... :'D Oon kyllä tykästynyt tosi paljon tuohon mun Lorealin huulipunaani, joka ei ole hirveän räikeä sävyltään. :-)

      Poista
  2. Tosi kivan olosia tuotteita, joita voisi varmaan itsekin kokeilla. Kivan oloinen blogi muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja toivottavasti sait joitakin vinkkejä! :-)

      Poista
  3. Nää tälläset postaukset on aina tosi kivaa luettavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla, että tykkäsit! Näitä on tosi kiva tehdä ja pyrin kertomaan rehellisen mielipiteeni tuotteista :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥