1. tammikuuta 2016

Tervetuloa vuosi 2016

Täällä ollaan yli viikon hiljaiselon jälkeen. En ollut suunnitellut pitäväni tälläistä taukoa, mutta mun elämässä tapahtui viime viikolla niin paljon vaikeita ja raskaita asioita, etten yksinkertaisesti jaksanut taikka kokenut minkäänlaista innostusta blogiin. Vaikka kirjoitinkin yhden tekstin viikonloppuna, niin päätin kuitenkin pitää sen tekstin itselläni, koska se oli sävyltään niin surullinen ja ehkä jopa ahdistunut.

En halua nyt sen kummemmin alkaa avaamaan kyseisiä asioita täällä. Ehkä myöhemmin, kun olen itse käsitellyt ne paremmin. Mietin myös sitä, että haluanko kaikkien ihmisten lukevan täältä niin henkilökohtaisia asioita musta. Jossain vaiheessa mun ajatukset kiertyivät niin pitkälle, että mietin jo blogin lopettamista. Jokin sai mut kuitenkin kieltäytymään tästä vaihtoehdosta hyvinkin nopeasti, eli täällä jatketaan tänä vuonna entistä varmemmin fiiliksin. :-)

Olkoon 2016 täynnä onnellisia hetkiä! ♥



Ps. Blogi täytti maanantaina 28.12. huimat 1-vuotta (wuhuu)!

T. Emilia

4 kommenttia:

 1. Elämä näyttää joskus varjopuoliaan, silloin on vaan käännettävä katse valoa kohden, ottaa tukea rinnalla kulkijoista. Itkeä kun itkettää, nauttia elämän pienistäkin iloista ja muistaa elää ❤

  VastaaPoista
 2. En voi muuta sanua ku että voimahali sinne ja asiat tulee paraneen, tiiän ettei tämmöset sanat auta, mutta siltiki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon, sun kommentti piristi enemmän kuin aavistitkaan. :-)

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥