15. toukokuuta 2016

Keväthulinoita

Moi! Mä kaipasin tänään pientä piristystä sadepäivälle, joten fiilistelin maanantaina ottamiani kuvia lenkin varrelta ja Youngheartedin uusinta albumia, joka löytyy muuten Spotifystä kokonaan. Mulla alkaa huomenna toiseksi vika viikko työharjoittelupaikassa ja harjoittelun jälkeen olisi tiedossa vielä kaksi koulupäivää ja yksi koe. Sitten koittaakin jo kesäloma! Varattiin just eilen poikaystävän kanssa reissu Tallinnaan heti kesäloman ekalle päivälle, joten kesäloma alkaa extra-kivoissa merkeissä. :-) Kesälomalle on muutenkin luvassa suuria juttuja - lähetettiin nimittäin poikaystävän kanssa viime viikolla yhteinen asuntohakemus. Kaiken kukkuraksi käytiin vielä katsomassa yhtä pientä karvapalleroa, joka tulee asustelemaan meille (arvaatteko jo mistä on kyse? :-D). Edellisestä postauksesta saa vinkkiä. ;-)

Paljon on siis tulossa muutoksia ja fiilis onkin  tällä hetkellä tosi hyvä, kuten Youngheartedin biisissäkin lauletaan: "Mul on hyvä näin ja ymmärrän et mulla on kaikki tässä näin".

Ajattelin muuten, että voisi olla mielenkiintoista toteuttaa tän blogin ensimmäinen kysymyspostaus. Ja mietin jopa vaihtoehtoa, että vastaisin kyssäreihin videolla (jäiks, en lupaa vielä mitään) tai ihan vain perinteisellä tekstityylillä. Kertokaa ihmeessä, jos teitä kiinnostaisi kysymyspostaus! :-)

 photo IMG_0016-_zpskywqbve6.jpg
 photo IMG_0012-_zpskktg1x2l.jpg
 photo IMG_0018-_zpskdduigh7.jpg
 photo IMG_0019-_zpsqpjkhjtv.jpg
 photo IMG_0021-_zpse4ukxdgg.jpgT. Emilia

10 kommenttia:

 1. Oho siellähän paljon tapahtuu kesän mittään. Onnea asunnon metsästykseen!♥ En ookkaan ikinä kuunnelllu noiden kappaleita, mutta kolahti ainakin itselle, kiitos vinkkauksesta!(: Ja hei kysymyspostausta todellakin tulemaan, ne on aina kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, älä muuta sano! :-D Kiitos paljon <3 Kiva jos biisivinkkaukset kolahtivat ja täytyy laittaa toi kysymyspostaus pystyyn joku päivä! :-)

   Poista
 2. Uu mukava kuulla, että kaikki menee hyvin. :)) Oih miten upeita kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan keväisiä kuvia. :) Kysymyspostaukset on aina mielenkiintoisia, joten toteuta ihmeessä!

  Hiuksissa Hiekkaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti hirmuisesti! Joo, täytyy toteuttaa kysymyspostaus jossain välissä :-)

   Poista
 4. tosi nättejä kevät kuvia ♥ toi tokavika kuva taitaa olla mun lemppari! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihanaa kuulla, siinä kuvassa luonto näyttääkin niin vehreältä! :-)

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥