21. toukokuuta 2016

Tatuointi

Aurinkoista lauantaita kaikille! Tässä tulee viimeinkin toivottua juttua mun tatuoinnista. ♥ Otin mun ekan (mutta tuskin viimeisen) tatuoinnin maaliskuussa. Kiinnostus tatuointeihin lähti alunperin tv-sarjoista, kuten LA ink, jossa seurataan tatuointiyrityksen toimintaa. Erityisesti sarjan henkilöistä Kat Von D oli, ja on mun mielestä vieläkin, tosi mielenkiintoinen kaikkine tatuointeineen. Itse en kuitenkaan haluaisi läheskään niin paljon tatuointeja kuin hänellä on. :-D

Joka tapauksessa päätin joulun tienoihin, että otan tatuoinnin ennen kesäkuussa koittavia 20-vuotissynttäreitäni. Jouluna tapahtuneet raskaat asiat saivat mut tekemään lopullisen päätöksen tatuoinnin ottamisesta ja itse tatuoinnista. En avannut joulun tapahtumia täällä blogissa sen kummemmin, koska en halunnut paljastaa mulle niitä vaikeimpia asioita ulkopuolisille. Tämä johti siihen, että blogin avaaminen aiheutti mulle raskaimpina hetkinä suurta ahdistusta. Tuntui, etten ole täysin rehellinen ja kirjoitan tekstejä turhista asioista, vaikka oikeasti mun sisällä möyrii jokin musta, epämiellyttävä tuntemus. Nyt koen olevani valmis kirjoittamaan asioista täällä, koska koen mun tatuoinnin tarinan liittyvän niin vahvasti siihen kaikkeen. Sain kuulla jouluviikolla, että mun äidilläni on diagnosoitu eräs sairaus, jota tullaan seuraamaan koko hänen elinikänsä. Siitä päivä myöhemmin jouduin soittamaan läheiselleni ambulanssin, koska hän sai sydänperäisen kohtauksen kesken meidän keskustelumme. Hän kuitenkin pääsi kotiin sairaalasta onneksi jo samana päivänä. Ja viikon viimeisenä päivänä sain kuulla, että meidän kissamme oli nukkunut pois. Vaikka näistä tapahtumista on kulunut melkein puoli vuotta ja oon keskustellut läheisten kanssa paljon näistä asioista, alkoi kyyneleet valua jä kädet täristä tekstiä kirjoittaessa. Uskon kuitenkin, että tämä avautuminen on mulle parhaaksi ja pystyn taas nauttimaan bloggaamisesta kuin ennenkin. :-)

Halusin tatuointiin tekstin "Memento Vivere", joka tarkoittaa "muista eläväsi". Se on mulle opetus, kannustus ja mietintä, jonka pyrin muistamaan joka päivä.

 photo IMG_0083--_zpsqcjcrx23.jpg
 photo IMG_0122--_zpstovcku5c.jpg

Tatuointi maksoi satasen ja se valmistui alle tunnissa, noin 40-50 minsassa. Mua jännitti tatuoiminen niin paljon, että säpsähdin jo ihon desinfioimistakin, saati sitten sitä, kun tatuoija käynnisti tatuointilaitteen. Loppujen lopuksi tatuoiminen ei sattunut niin paljon kuin uskoin, se oli lähinnä vain epämiellyttävää. Oon tatuointiin tosi tyytyväinen ja se tuntuu omalta. Oon myös saanut siitä paljon myönteisiä kommenteja, mikä on tietenkin mukavaa. :-)

 photo IMG_0126-_zpsn1mlz8uq.jpg
 photo 2016_04_19 2_zpsgm5dzpim.jpg

Mitä mieltä ootte mun tatuoinnista? Entä löytyykö tatuoinnista haaveilevia tyyppejä? :-)

T. Emilia

24 kommenttia:

 1. Hehee, mulle tuli täsmälleen samaan kohtaan myöskin teksti ja melkein samaan aikaankin, helmikuun lopulla :D Mulla siinä lukee take a little step every day ja yksi tassun kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva sattuma! :-D Kuulostaapa ihanalta tatuoinnilta :-)

   Poista
 2. Hui miten paljon vastoinkäymisiä sattunut lyhyen ajan sisällä! Ihan ymmärrettävää ettei sillä hetkellä halua avautua niistä asioista kunbtunteet tuplasti enemmän pinnassa. Kuitenkin ompa ihana tatuointi! Tosin siunnäköinen, tommonen siro ja sopivankokoinen. Itsellä tarkoitus mennä varaamaan aikaa toiselle tatuoinnille ens viikolla!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, kiitos ymmärryksestä. :-) Ihanaa saada tuollaista palautetta tatuoinnista, koska tykkään itsekin siitä ihan älyttömästi. <3 Saa nähdä, milloin mä varaan seuraavan ajan, haha...

   Poista
 3. On kyllä tosi kaunis tatska ja sopiiki hyvin sulle. :) Aika halpaki, aattelin et tuo ois maksanu enemmänki ku satasen. Hui olipa paljo kaikkia inhottavaa, tietenkää sitä ei heti halua eikä tarvikkaan kertoa blogissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Toi tatska oli ihan sopivan hintainen munkin mielestä. Aivan, jotenkin tuntui kuitenkin luontevalta avautua noista kokemuksista tässä postauksessa. :-)

   Poista
 4. Todella kaunis tatska, ihan sun näköinen!

  Lämpimästi tervetuloa Åblogeihin, kuulin
  että olet liittynyt hiljattain blogiyhteisöömme <3
  Tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! En itseasiassa liittynyt vielä Åblogeihin, vaan pääsin syksyn hakijalistalle. :-)

   Poista
 5. Tosi kaunis tatuointi ja ja tärkeä merkitys. :) <3 Sairastumiset, sairaskohtaukset ja sairaudet on kyllä aina niin ikäviä, ymmärtää hyvin ettet ole aiemmin halunnut tuollaisia asioita täällä tuoda ilmi.

  Mullakin on hirveä tatuointikuume ja parhaillaan mietin, minkälaisen ottaisin kun palaan Suomeen täältä... Ennen halusin kovasti jotain tekstiä, mutta nyt alan kallistua vähän enemmän jonkun symboloivan kuvan kannalle :) Katsotaan.. ;) Toi sun tatska on kyllä just hyvän kokonen, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, toi tatska tuntuu kyllä niin omalta! <3 Jep, ne ovat osa elämää, mutta pysäyttävät silti aina pidemmäksikin aikaa. Noniin, ei muuta kuin tatuointi-ideoita kehittelemään! ;-)

   Poista
 6. Onpas kiva tatska! :) mun pitäis kans saada toi kyljen kuva korjattua ja mulla olikin jo viime kuulla aika varattuna mutta se peruuntui enkä oo saanut vielä uutta aikaa :/
  Harmi että sulla ollut tommosia kurjuuksia elämässä :c Koita jaksella! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! :-) Voihan harmi, eiköhän se tatska tulekin kuitenkin jossain vaiheessa fiksattua. :-/ Joo, ei auta kuin mennä pikkuhiljaa eteenpäin. :-)

   Poista
 7. Kuullostaa aika ahdistavalta nuo joulun ajan tapahtumat, tsemppiä ja parempia aikoja jatkoon! Niin ja kaunis tuo sun tatuointi ja sen merkitys. ♥ kytee itselläänkin kauhea tatuointikuume taas kerran, mutta jos otan leimaa tahdon sen merkitsevän jotain ja sen pitää olla omaa käsialaa, että se on täysin uniikki ja taatusti oman näköinen. Toistaiseksi ei vaan ole iskenyt vielä inspiraatiota piirtämiseen ja sen vuoksi ei tule leimaakaan, mutta kait se sieltä paperille syntyy sitten kun on tullakseen kuten kävi ekankin leiman kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tällainen kommentti merkkaa mulle tosi paljon <3 Joo, mäkin tykkään siitä, että tatuoinnilla on jokin merkitys. Lisäksi on tärkeetä, että se tuntuu omalta, kuin se olisi osa sua. :-)

   Poista
 8. Oli pakko tulla katsomaan kun kerroit ottaneesi tatuoinnin itsekin! :D Tsemppiä suuresti, vaikka se saattaakin tulla hiukan myöhässä - tiedän tunteen kun tuntuu, että kirjoittaa sillä hetkellä tyhjänpäiväisistä asioista vaikka 'oikeassa' elämässä on meneillään paljon vaikeampia asioita.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, itsekin oon nykyään enemmän kiinnostunut toisten tatuoinneista hankittuani omani! :-D Kiitos Hanna kommentistasi, mukavaa kun toinen ymmärtää, mitä itse käy läpi.

   Poista
 9. On muuten tosi kaunis tatuointi! Tosi hyvin onnistunut ja kaunis idea. :-)

  x Dora Marie // doramarien.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tää tatuointi on omastakin mielestä onnistunut! :-)

   Poista
 10. Tosi nätti tatuointi ja hyvällä paikalla; tarvittaessa saa piiloon, mutta on näkyvillä silti! Itelläni on kolme tatuointia, joista kahta haluaisin fiksata, mutta en saa millään aikaiseksi... Toisen fiksaamista pelkään, koska selkärangan päälle tatuoiminen sattui ihan perkeleesti ja siellä se huono perhonen leijailee... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Jep, tatuoinnin paikka on tosi kätevä juuri tuon takia. Voihan hitsi, varmasti ärsyttävää. :-/

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥