12. heinäkuuta 2016

Uusia vaatteita

Heippa! Seuraavaksi aattelin esitellä muutamia vaateostoksia, joita oon tehnyt kesän aikana. Naurahdin hieman huomatessani, että suurin osa vaatteista oli harmaita, mutta minkäs sille voi. Harmaa on epäilemättä yksi mun luottoväreistä. :-D Mutta mennään sen pidemmittä puheitta itse asiaan, eli ostoksiin!

*Postaus toteutettu yhteistyössä EMP.fi:n kanssa ja sisältää mainoslinkkejä
 photo IMG_0315-_zps4eads7ec.jpg
Toppi Bik Bok // Shortsit* EMP.fi

Nämä EMP.fi:ltä tilatut shortsit ovat aivan älyttömän mukavat päällä, mikä johtuu varmaankin siitä, että ne ovat 65% puuvillaa. Ne ovat mun makuuni just sopivan mittaiset, ei nimittäin tarvitse pelätä, että peppu vilkkuu. Tilasin ensin tummansiniset shortsit, mutta jouduin palauttamaan ne väärän koon takia. Tuumailin pitkään tummansinisten ja harmaiden shortsien välillä päätyen loppujen lopuksi tilaamaan harmaat. Mulla ei ole aiemmin ollut harmaita shortseja, mutta nämä ovat olleet tosi kivat! Hintaa näillä shortseilla on 27,99€.

Ja mitä tulee tuotteiden palautuksiin ja vaihtoihin EMP.fi:ssä, heillä on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Eli tuotteiden vaihto ja palautus on tosi näppärää!

Tuo keltainen / oranssi toppi taas vilahti jo ekan kerran Tallinnan reissukuvissa. Se on kiva värikäs piristys mun melko musta-, valko- ja harmaa -painoitteeseen vaatekaappiin. :-) Topin hinta oli 12,95€.

 photo IMG_0312-_zpsh06agnsg.jpg
 photo IMG_0314-_zpslozrelw7.jpg
 photo IMG_0038-_zpsuqn3zhvi.jpg
Laukku* EMP:fi

Mun poikaystävä oli uuden laukun tarpeessa, joten päätin ilahduttaa hänet tilaamalla hänelle laukun. Värivaihtoehtoja laukulle on peräti kuusi, mutta lopulta tilaukseen lähti harmaa, joka on helppo yhdistää kaikkiin vaatteisiin. Poikaystävän mukaan laukku on "erittäin näppärä ja hyvä kantaa". Eli varsin onnistunut ostos siis! ;-D Laukun hinta on 15,99€.

 photo IMG_0062-_zps4tvnwfae.jpg
 photo IMG_0004-_zpsygy6tzsl.jpg
T-paita* EMP.fi // Housut Reserved (Tallinnasta)

Tämä suloinen kissapaita on täydellinen paita tällaiselle crazylle cat ladylle, haha. Paita tulee varmasti olemaan yksi mun lemppareista koti-/ yöpaidoista. Paita on ällösöpön ulkonäkönsä lisäksi myös tosi ihanan tuntuinen päällä, se sisältääkin 90% puuvillaa. Täytyy kuitenkin mainita, että paita on tosi naftia kokoa. Mä tilasin kaksi kokoa suuremman kuin mulla yleensä on. Paidan hinta on 22,99€ ja sekin on EMP.fi:stä.

Housut ostin kesäkuiselta Tallinnan reissulta.  Ne ovat miellyttävän tuntuiset ja näköiset (!) verrattuna mun vanhoihin, kulahtaneisiin collegehousuihin. Näillä kehtaa käydä kaupassa, kävelyllä ja miksei koulussakin. Hinta oli noin 17€.

 photo IMG_0015-_zpsdrqrgrwu.jpg
 photo IMG_0017-_zpsrlrigrcq.jpg

Käytän kotona lähes poikkeuksetta pörrö- tai villasukkia. Nämä söpöt kissaversiot mätsäävät täydellisesti uuden paidan kanssa. :-D Nämä sukat eivät tosin ole uudet, vaan ostettu noin vuosi sitten Tigerista.

Ps. Ylläolevat kolme kuvaa ovat muuten otettu meidän uudesta asunnosta, tuo sohva on ii-ha-na.

T. Emilia

21 kommenttia:

  1. EMP:llä on tosi kivoja vaatteita myynnissä ja monesti tulee selattua kyseistä verkkokauppaa! Nytkin heillä on todella hyviä alennuksia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, heidän valikoimansa on kivan omaperäinen verrattuna "tavis" vaateketjuliikkeisiin. Niimpä näkyi olevan! Kiitti kommentista! :-)

      Poista
  2. Todella kivoja ostoksia! Tykästyin heti tuohon oranssiin toppiin :-) Se sopii todella hyvin noiden harmaiden shortsien kanssa yhteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti hurjasti! Toi topin väri on ihan täykky kesään, tykkään itekin siitä tosi paljon :-)

      Poista
  3. Mä ihastuin tuohon kissapaitaan ja noihin harmaisiin shortseihin! Super söpöjä :) Pitää varmaan käydä tutustumassa tuohon kauppaan, vaikuttaa aika hyvältä. Hyvää kesän jatkoa sulle!

    https://tavoiteenion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten kiva kuulla! Juu kandee käydä :-) Hyvää kesänjatkoa myös sulle ja kiitos kommentistasi :-)

      Poista
  4. oii miten hauskat kissasukat!❤
    muutenkin kivat asut!

    VastaaPoista
  5. Kivoja vaatteita oot hankkinu! Tuo keltainen toppi sais muuttaa munkin vaatekaappiis, koska mullakin on enimmäkseen just mustaa ja harmaata haha :--D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha varsin tuttu tunne! :-D Oon koittanut pikkuhiljaa ihan tarkoituksella avata silmiäni myös värikkäämmille vaatteille vaatekaupoissa. Mutta kuten postauksesta voi päätellä, harmaa & musta vetää usein pidemmän korren. :-D

      Poista
  6. Ihania vaatteita oot ostanu! :)

    https://yksisarvisunelmia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Harmaassahan ei oo mitään vikaa, se vaan sopii kaikkeen! Nimim. Ainakin 15 harmaata t-paitaa. Ja nuo sukat, eikä miten suloset! Tilanne vaatisi sydänsilmäisiä emojita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ihan täyttä asiaa!! :-D Jep, ne ovat ihan supersöpöt :-) Kiitti kommentista!

      Poista
  8. Kivoja vaatteita oot kyllä ostanut :-)! Ihana blogi sulla muutenkin, liityin lukijaksi :)!

    http://jannijuliaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia sulle! :-) Tosi mukavaa kuulla, että liityit lukijaksi - lämpimästi tervetuloa <3

      Poista
  9. Mitkä sukat! ♥ Taisin rakastua! :'D Mukavan oloinen blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh ne ovat ihan mahdottoman söpöt ja piristävät aina! :-D Kiitos paljon Suvi :-)

      Poista
  10. Meinasin kyseisen paidan ostaa pari vuotta sitten Las Vegasista, siellä oli paljon muutakin BBT-kamaa samassa kaupassa. Toi paita on kuitenkin jäänyt mieleeni, joten kiva tietää, että saa ihan Suomestakin :) Ja aiiivan ihanat sukat <3

    VastaaPoista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥