23. elokuuta 2016

Back to school -asu

Terve! Mulle kesän päätös oli koulun alkaminen tasan kaksi viikkoa sitten. Koulun lisäksi on pikkuhiljaa alkanut näkymään myös muita syksyn merkkejä: lehdet ovat pikkuhiljaa vaihtamassa väriään, sää on ollut melko sateista ja harmaata, festarit ovat ohitse (kävin Aurafesteillä, jotka vietettiin Turussa kaksi viikkoa sitten), vaatekauppojen valikoimiin ovat saapuneet syysuutuudet ja kalenterissakin käännetään sivu ensi viikolla syyskuulle. 

Mä tykkään itse tosi paljon meidän vuodenaikojen vaihtelevuudesta, jokaisessa vuodenajassa on ne omat kivat juttunsa. Mistä mä sitten tykkään syksyssä? Joka syksy mä oon palannut kesäloman jäljiltä koulun penkille, joten syksy tuo mukanaan rutiinit arkeen. Syksyllä luonto tarjoaa upean värimaailman ja jaksankin sina ihailla upeita punaisen, oranssin ja keltaisen sävyisiä lehtiä. Okei, myönnettäköön, että sadepäivät toisensa jälkeen harmittavat ja saavat mielen helposti apeaksi. Mutta sadepäivä on myös hyvä tekosyy ottaa hieman aikaa itselleen ja/ tai tehdä koulujuttuja. Mun mielestä mukavin tapa viettää syysilta onkin viltin alla, hörppien teetä ja nautiskellen pari palaa suklaata hyvän sarjan tai leffan kera. ♥

Neuletakki Zara (secondhand) // T-paita H&M // Farkut Bik Bok // Kengät Footway* (Vagabond, linkki) // Laukku Benetton
*Postaus toteutettu yhteistyössä Footway:n kanssa

Tämä asu on mulle hyvin tyypillinen kouluun, eli mukava ja rento, mutta silti asiallinen. Syksy on itseasiassa siitäkin kiva vuodenaika, koska silloin voi ottaa käyttöön kesän aikana kaapissa piileskelleet vaatteet, kuten pehmeät ja lämpöiset neuleet, huivit, nilkkurit ja syystakit. Eniten innoissani oon kuitenkin tämän asun kengistä (*sydänsilmä-emoji*). Ne ovat väriltään aivan täydelliset syksyyn, kauniin luumun violetit. Päällinen on materiaaliltaan aitoa nahkaa, eli kengät ovat laadukkaat. Ja mikä parasta, ne tuntuivat heti ensiaskelluksella tosi hyviltä jaloissa. En ollut varma ostettuani Niken Roshe Onet, voisinko löytää parempia tai edes yhtä hyviä kenkiä ne. Nämä Vagabondin tennarit antoivat minulle vastauksen - kyllä, löytyy muitakin hyvältä tuntuvia ja laadukkaita kenkiä. :-D Ja hei ihan vinkkinä, että nämä ovat nyt Footway:ssa alennuksessa!

Mistä te pidätte syksystä? Entä mitä piditte asusta ja mun uusista kengistä? :-)

T. Emilia

26 kommenttia:

  1. Älyttömän ihanat nuo kengät! Tuo väri on jotenkin tosi kiva:)
    https://love-sannar.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, itekin ihastuin heti niiden väriin! Ne piristää kivasti musta-,valko- ja harmaapainoitteisia asuja, joita mulla on usein. :-)

      Poista
  2. Kivan rento asu sinulla! Ja tuo neule, ihana! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa syksyfiilistelyä ja kiva asu! :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanat kengät ja koko asukokonaisuus ♥

    VastaaPoista
  5. Heii kiva kun kävit kommentoimassa niin löysin tänne sun blogiin ^^. Syksy on mun mielestä ihanaa aikaa ja rakastan varsinkin sitä kun pääsee taas käyttään kaikkia neuleita ja kaulahuiveja :D ♥.

    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihan mahtavaa. :-) Joo oon samaa mieltä! <3

      Poista
  6. Ihana asu! <3 Tykkään ihan hirmusesti, kuyn syksy tulee.. ihan lemppari vuodenaika! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Terhi! <3 Jep, syksyssä on kyllä oma tunnelmansa. :-)

      Poista
  7. Vautsi mikä mirkku oot!♥ Tummansininen sopii sulle tosi hyvin! Vagabondin kengät on kyllä täyttä rakkautta<3 Itsellä perus mustat balleriinat ja ei juuri mitään merkkiä kulumista, vaikka jo kaksi kesää käytössä (yleensä tavalliset balleriinat hajoaa jo parissa kuukaudessa). Itsekkin alan tässä jo pikkuhiljaa kääntyä myös fiilistelemään syksyn tuloa, vaikka kesää jääkin kaipaamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi vaan itellesi <3 Tummansininen on yksi mun lempiväreistä pukeutumisessa. :-) Mäkin oon itseasiassa miettinyt, pitäiskö ostaa Vagabondin balleriinat, koska oon kuullut niistä paljon hyvää. :-D Niin, vuodenajat vaihtuu niin salakavalasti, ettei välttämättä edes pysy kunnolla itse perässä. Kiitos Sari kommentista! :-)

      Poista
  8. Tosi nätti ulkoasu sulla tässä blogissa ja nättejä asuja! 😊 liityin lukijaksi :)
    maailmanmatkassa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon mukavasta kommentista ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! :-)

      Poista
  9. Yritin löytää sen mistä liitytään, mutten löytänyt x) Mutta jään kuitenkin seuraamaan blogia! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, onpas kummallista! Ootko katsonut blogia mobiiliversiossa, siinä ei nimittäin näy seurantapaikat? :-o Internetversiossa näkyvät oikealla sivussa mun blogin seurantapaikat (Blogger, Bloglovin' ja Blogit.fi) ja ylhäällä bannerin alla kohdassa "Follow". Toivottavasti tämä auttoi! :-)

      Poista
  10. Parasta syksyssä on kyllä juuri syysvaatteet! <3 Noi kengät näyttää kyllä tosi hyvältä, jotenkin asiallisemmilta kuin perustennarit.

    VastaaPoista
  11. Tosi kivan rennon näköinen asu! :) tommosen asun voisin itekin laittaa päälleni :) ja voi kuinka ihanan väriset sun kenkulit on!! <3 :3

    VastaaPoista
  12. Mun mielestä syksyssä tosiaankin parasta on se, että saa hyvän syyn kaivaa vaatekaapin kätköistä kaikki ne ihanat neuleet, kaulahuivit, kengät ja villapaidat :-) Syksyssä myös parasta on se, että ulkona tuntuu olevan niin nättiä (lukuun ottamatta juurikin niitä apeita, sateisia ja utuisia päiviä) ja saa myös erittäin hyvän syyn polttaa kynttilöitä niin paljon kuin mieli tekee :-)

    Sun asu on juurikin kovin ihana! Rento, mutta asiallinen, niin kuin itsekin sanoit. Voisin itsekin kuvitella pukeutuvani noin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, neuleisiin ja kaulahuiveihin on niin ihana käpertyä ilmojen viiletessä. :-) Niimpä, luonto on upeimmillaan, kun ruska saapuu ja kynttilät tuovat ihanaa tunnelmaa iltoihin. <3

      Voi kiitoksia paljon! :-)

      Poista
  13. Onpa sulla ihana blogi! Tän postauksen asu super kiva – siisti ja rento :-)

    VastaaPoista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥