16. elokuuta 2016

Meikkipussin uutuuksia

Heippa! Sain tuossa vähän aikaa sitten Eleven.fi -verkkokaupasta yhteistyön merkeissä mitä ihanampia meikkejä. Vaikka en todellakaan joka päivä teekään mitään huippuhienoa meikkiä, on kiva joskus panostaa hieman enemmän meikkaamiseen. Katson usein ihan lumoutuneena kaiken maailman meikkigurujen kauneusvideoita Youtubesta, joista varmaan suurimmaksi osaksi mun innostus meikkaamiseen on lähtenytkin!

Tilaaminen sujui ongelmitta ja paketti saapui postiin alle viikossa. Yli 50 euron tilaukseen on ilmainen toimitus. Ainoa asia mistä kannattaa pitää huolta on se, että tilaa ajoissa, sillä jotkin tuotteet menevät kuin kuumille kiville. :-D

Kun aloin tarkemmin tarkastelemaan kaikkia tuotemerkkejä, joilta olin tilannut tuotteita, kaikki (paitsi Revlon) osoittautuivat eläinkokeettomiksi. Tämä on mun mielestä tosi mahtava juttu! :-)

* Yhteistyössä Eleven.fi -verkkokaupan kanssa
Nämä molemmat NYX:in huulipunat tuntuvat huulilla miellyttäviltä, pigmenttiä on hyvin ja sävyt ovat aivan ihanat. Valitettavasti molemmat sävyt ovat tällä hetkellä ilmeisesti loppu verkkokaupasta, joten linkit vievät vastaaviin tuotteisiin. Sävyjä on kuitenkin runsaasti, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. :-)

Matte Lipstick on sävyltään "Strawberry Daiquiri", joka on kaunis, ruosteenpunainen ja ihan täydellinen sävy loppukesälle ja syksylle. Mun mielestä lopputulos ei ole täysin matta, mutta kuitenkin mattamainen.

Butter Lipstick löytyy multa sävyssä "Pops" ja se täyttää vihdoinkin mun meikkipussista puuttuneen my lips but better -huulipunan paikan. Koostumus on kermainen ja huulille sulautuva, eikä lainkaan tahmainen.

Paketissa tuli myös Revlonin Ultra Volume Waterproof -ripsiväri. Se on nimensäkin mukaan tuuheuttava ja vedenkestävä. Tämä on itseasiassa mun eka vedenkestävä ripsari ja se pysyi kyllä hyvin koko päivän. Harja on melko paksu ja tuuhea, ja sillä on helppo levittää ripsiväriä ripsiin ilman paakkuja.

NYX:in Sculpt & Highlight Brow Contour -kulmatuotteen sävyssä "Auburn/Soft pink", mutta valitettavasti tilaamani tuote osoittautui väärän sävyiseksi mulle. Vertasin tätä ja mun nykyistä luomipalettia meikkaamalla toisen kulman toisella tuotteella ja toise toisella. NYX:illä tehty kulma näytti silmäänpistävästi liian punertavalta. Muuten tuote oli minusta mainio, joten ärsyttää, että sävy on väärä. :-/

Näistä Aden:in ja Bdellium Tools:in siveltimistä mulla ei ole juurikaan mitään huonoa sanottavaa, vaan tykkään niistä kovasti! Mulla ei rehellisesti sanottuna ole muuta vertailukohtaa kuin H&M:n siveltimet (jotka ovat mun mielestä hinta-laatu -suhteeltaan ihan hyviä). Verrattuna mun vanhoihin siveltimiin nämä ovat paljon pehmeämpiä ja tuntuvat miellyttävimmiltä. Ja siveltimien ulkonäkökin on varsin suloinen! Päivittäiseen käyttöön ovat päässeet Angled Blush Brush ja Foundation Brush. Kaksi muuta sivellintä taitavat myös olla tällä hetkellä loppuunmyytyjä, en nimittäin löytänyt niitä enää, mutta valikoimasta löytyy vastaavia tuotteita.

NYX:in Baked Blush -puristeposkipuna on mulla sävyssä "Journey". Tuote lupaa jättää heleän lopputuloksen ja mun mielestä se pitää paikkaansa. Tuotetta voi käyttää tuoteselostuksen mukaan joko kuivana tai kosteana riippuen siitä, kuinka intensiivisen lopputuloksen haluaa. Itse olen testannut vain kuivalla meikkisiveltimellä levittämistä, jolloin lopputulos oli kuulas ja hento. Sävyä ei edes oikeastaan huomannut kasvoilla, mutta voi olla, että kosteana käytettynä tulos olisi eri.

Lisäksi klikkasin ostoskoriini Milani Cosmetics:in Shadow Eyes -luomivärikynän sävyssä "Almond Cream". Pehmeällä kynällä on helppo levittää sävyä luomelle. Tämä sävy on mun mielestä siitä kiva, että se toimii niin arkimeikissä sellaisenaan kuin hieman hienommassa meikissä silmämeikin pohjatuotteenakin.

Ps. Voit seurata Eleven.fi:ä Instagramissa ja Facebookissa! Lisäksi voit tilata uutiskirjeen heidän sivuiltaan ja näin saat tietää kaikista uutuuksista ja kampanjoista. :-)

T. Emilia

18 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Joo ja ne sopivat molemmat täydellisesti syksyyn! :-)

      Poista
  2. Tosi kivoja meikkejä oot tilannu! Ite oon tosi ihastunut NYXin tuotteisiin! :--D

    http://olderthanyesterday.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, osa tuotteista ovat tulleet ihan joka päiväiseen käyttöön. :-) NYX:in tuotevalikoima on kyllä ihana <3

      Poista
  3. Kivoja ostoksia, pitäisi itsekin kokeilla noita Nyxin mattahuulipunia. Minulla on pari niitä Lip Cremejä, jotka ovat ihan ok, mutta ehkä ihan huulipuna on kuitenkin enemmän oma juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, noissa on mun mielessä hinta-laatu -suhde hyvin kohdillaan! :-)

      Poista
  4. Oikeen siistin näköiset nämä kuvat ainakin meikeistä! Toivottavasti on hyviä, nuo nyxit on nyt ihan kuumilla kivillä mutta en jotenkaan usko niiden olevan kummallisempia kuin muiden, ne on vaan nimetty eri tarkoituksiin.

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitsa! NYX:in meikit ovat mun mielestä hinta-laatu -suhteeltaan tosi hyviä, mutta välillä mäkin ihmettelen niiden älytöntä hypettämistä. :'-D

      Poista
  5. Onpa söpöjä noi siveltimet! Kivoja juttuja oot tilaillut muutenkin :) Mulla on kans H&M:n meikkivoidesivellin ollu käytössä ja mustakin siinä on hyvä hinta-laatusuhde =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, meikkaaminen on himpun verran mukavampaa, kun on noin söpöt siveltimet. :-D Joo, H&M osaa yllättää positiivisesti. :-)

      Poista
  6. Nyxin huulipunat on vaan parhaita! Kivoja ostoksia sulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä! Niiden koostumus, sävyvalikoima ja pigmenttisyys ovat tosi hyviä :-)

      Poista
  7. Ihania meikkejä, jään seurailemaan!
    Terkuin Jessica
    http://suomityttoaupairina.blogspot.fi/?m=1

    VastaaPoista
  8. Siis noi kaikki näyttää niin kivoilta! NYXin tuotteet on kyllä super ihania♥ Ja ohh tuo poskipuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, on ihan parasta päästä testailemaan uusia meikkejä ja tehdä löytöjä. :-) NYX on kyllä hyvä ja luotettava merkki. Kiitos kommentista! <3

      Poista
  9. Tykkään hirveesti itse tilata eleveniltä meikkejä, pitääkin pistää kokeiluun ehdottomasti revlonin tuotteet , en olekkaan huomannut että niitä saa sieltä ! :)
    Nyxin kulmakynä on ollut mut luottotuote jo hetken aikaa, tykästyin sen helppokäyttöisyyteen ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nettikaupasta tilaaminen sujui varsin kätevästi! :-) Itsekin katselin jokin aika sitten valikoimaa uudestaan ja huomasin, että nettikauppaan tulee jatkuvasti uusia tuotteita. Eli valikoima on laaja! Mua harmittaa ihan sikana, että tuo mun tilaamani kulmakynä on väärän sävyinen... :-( Kiitti, että kommentoit! :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥