15. tammikuuta 2017

Nyt ketuttaa

... etten pääse haluamaani työssäoppispaikkaan, eli perhe-tai lastensuojelutyöhön. Aion mennä heti maanantaina kysymään opettajalta, miksi en pääse sinne. Mulla on nimittäin hyvä todistus, tarpeeksi ikää (noihin paikkoihin ei juurikaan haluta alle 20-vuotiaita), paikasta olisi ollut hyötyä mun mahdollisten jatko-opintojen kannalta yms.

... pieleen mennyt kakku. Tai no, muuten kakku oli onnistunut, mutta kekseistä tehty pohja mureni ihan täysin.

... etten jaksanut nähdä kavereita, vaikkei mulla ollut mitään sen kummempaa syytä siihen.

... tietynlainen epävarmuus blogin suhteen. Mulla on tällä hetkellä sellainen fiilis, etten oikein tiedä, millaisen blogin mä haluan. Oon muokannut viime aikoina ulkoasuakin aika tiuhaan tahtiin, vaikkakin melko pieniä muutoksia. Nyt mä oon ehkä tyytyväinen. Ehkä. :-D... ulkona oleva sää. Viime aikoina on ollut tosi harmaata ja päivän valoisa hetki on edelleen tosi lyhyt.

... että en ole tehnyt yhtä etätehtävää, vaikka mulla olisi ollut vaikka kuinka paljon aikaa tehdä sitä nyt viikonloppuna. 

... oma aikaansaamattamuus yleisesti ottaen. Esimerkiksi tiskipöydällä oli äsken vino pino tiskejä, mutta mä en vaan saanut otettua itseäni niskasta kiinni ja tiskattua. Noh, poikaystävä tiskasi ne ja sen lisäksi keitti vielä kahvit. Ja mä vaan istun sohvalla kirjoittamassa tätä postausta ja märehdin samalla aikaansaamattomuuttani...

... tulevaisuuden epävarmuus. Mä valmistun lähihoitajaksi huhtikuun alussa, mutta entäs sitten sen jälkeen? I have no idea. Tai siis tiedän, mitä haluisin tehdä, mutta on eri asia päästä kouluun tai saada töitä. Toivottavasti jostain tärppäisi paikka mulle.


Tällaisia ketutuksen aiheita suhisee mun päässä tällä hetkellä. Auttoi kummasti pelkästään näiden kirjoittaminen ylös, kun saa purkaa ne pois mielestä. Mä myös tiedän, että murehdin ihan liikaa turhia asioita, näistäkin osa on oikeesti aika naurettavia. Sitä paitsi murehtiminen ei oikeastaan edes edistä ongelmien ratkomista, vaan asioiden eteen työskenteleminen. Ehkäpä mä aloitan seuraavaksi tekemään sitä etätehtävää, että saan yhden jutun pois ketutuslistalta!
Huomenna alkaa uusi viikko - toivon mukaan paremmin fiiliksin! :-)

"Some days life is all about your dreams, hopes and visions for the future. 
But there are some days where life is just about putting one foot in front of the other.
And that's okay."

T. Emilia

8 kommenttia:

 1. Aika tyhmää, ettet päässyt sinne haluamaasi työssäoppimispaikkaan, ite ainakin tiedän kuinka "tärkeää" toisaalta on päästä harjoitteluun, jossa on mukava olla. :) Ja tää ulkoasu näyttää todella kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä ketuttaa tää tilanne, mutta ehkä mun täytyy vaan koittaa ottaa tämäkin paikka kokemuksena. :-D Kiitos paljon, ihanaa saada tollasta palautetta! :-)

   Poista
 2. Jotenki helpottavaa kuulla, että muillakaan ei elämä ole aina ruusuilla tanssimista. Ja se kakku oli varmasti hyvää, vaikka pohja ei pysynytkään kasassa :D Nuo mustavalkoiset kuvat sopivat vallan mainiosti tähän postaukseen!
  http://mahdollisestiehka.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä pohdin, viitsinkö julkaista tällaista negatiivissävytteistä postausta, mutta haluun kuitenkin olla rehellinen. Elämä ei tosiaan ole aina ruusuilla tanssimista! :-D Kiitti kommentista :-)

   Poista
 3. Tuo aikaansaamattomuus ja asioista murehtiminen on itsellekin hyvin tuttuja juttuja. Itsellä auttaa ehkä vähän se, että kirjoittelee asioita kalenteriin ja se kaaos päässä selkenee sen avulla. Ja ehkä ne asiat tulee sitten muutenkin tehtyä nopeammin, kun saa yliviivata listalta asioita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin merkkaan kalenteriin menoja sun muita tärkeitä muistettavia asioita. Se selkeyttää huomattavasti! :-D

   Poista
 4. Tosi kiva postaus! Pakko kyllä itsekin toteuttaa jossain vaiheessa samanlainen :)
  Olokin usein helpottaa kun pääsee johonkin/jollekkin purkamaan asioita mitkä ketuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäät! Mun mielestä on ihan ok purkaa välillä negatiivisia juttuja, koska elämässä tulee väistämättä myös huonompia päiviä. Kiitti kommentista :-)

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥