14. huhtikuuta 2017

Valmistuin koulusta

Täällä kirjoittelee valmistunut lähihoitaja, wohoo! Hain todistuksen torstaina ja silloin iski tajuntaan, että tämä koulu oli nyt tässä. :-D Ihan mahtava fiilis, että voin nyt hakea pätevänä henkilönä sellaisiin töihin, jotka kiinnostavat mua aidosti.

Tähän viikkoon on mahtunut kaikennäköisten asioiden hoitamista, pääsykokeisiin lukemista ja rentoutumista koulun loppumisen kunniaksi. Tai no, rentoutuminen on lähinnä jäänyt ajatuksen tasolle, koska mä stressaan niin paljon pääsykokeita, työjuttuja, raha-asioita ja kaikkea muuta mahdollista. Oikeastaan mulla on tällä hetkellä kaikki asiat todella hyvin. Hoidin viimeisen työssäoppimiseni niin hyvin, että oon saanut tehdä siellä paikassa satunnaisia sijaisuuksia ja sain sieltä kesätyön. Jostain syystä mun on silti tosi vaikeeta luottaa tulevaisuuteen ja siihen, että kaikki järjestyy. Kaikki on vaan tällä hetkellä niin avoinna. Onneksi mun ympärillä on ihmisiä, jotka tukevat ja jaksavat kuunnella mun stressin purkauksia. ♥

IMG_0049--
IMG_0057-

Postauksen kuvat ovat jo muutaman viikon takaa, kun mun kaveri kävi kyläilemässä. Mun aikeissa olisi tänään tehdä uudestaan tota samaa sitruunajuustokakkua, koska mun porukat tulevat huomenna kahvittelemaan meille mun valmistumisen kunniaksi. Jos jotakuta kiinnostaa kakun resepti, se löytyy täältä. :-)

Ihanaa pääsiäistä!

T. Emilia

14 kommenttia:

 1. Onnea valmistumisen johdosta :-)

  VastaaPoista
 2. Aina löytyy stressaamisen aihetta, mut on ihanaa kun on yksi stressi vähemmän. Ihanaa pääsiästä sullekin ja suuret onnittelut valmistumisen johdosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Mä löydän ai-na jotain uutta stressattavaa. :-D Kiitti onnitteluista! :-)

   Poista
 3. Onnea ihan hirveästi sulle! ♥

  http://elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea valmistumisen johdosta! :) Ja tsemppiä pääsykokeiden kanssa! Vaikka et olekaan täysin varma tulevaisuudesta ja siitä mitä tulee tapahtumaan, onneksi on se hyvä puoli, että niin monet ovet ovat nyt kuitenkin avoinna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti! :-) Niimpä, pitäisi ajatella tulevaisuutta ja kaikkia sen tarjoamia mahdollisuuksia toiveikkaasti.

   Poista
 5. Onnittelut valmistumisen johdosta ja tsemppiä pääsykokeisiin! :) Musta tuntuu että mullakin tulee olemaan vastaavanlaisia fiiliksiä valmistumisen jälkeen, siis sitten kun joskus nyt pitkältä tuntuvan ajan päästä valmistun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! :-) Se on kieltämättä melkoinen shokki, kun valmistuu koulusta, eikä tulevaisuus ole täysin selvä. Puhun toki vain omasta puolestani. :-D Mut silloin täytyy vain etsiä uusi tavoite, oli se sitten opiskelu- tai työpaikka tai joku muu, ja mennä sitä kohti. :-)

   Poista
 6. Ihanan oloinen blogi sulla!
  Paljon onnea valmistumisesta ja ihanaa kevättä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitoksia, sun kommentista tuli tosi hyvä mieli! :-) Ihanaa kevättä myös sulle <3

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥