13. kesäkuuta 2017

Birthday girl

Täällä kirjoittelee yksi iloinen synttärisankari! Mä täytän tänään 21 vuotta. Aattelin tulla jakamaan synttäreiden kunniaksi muutamia asioita, joita ette välttämättä tienneet musta. Mun piti alunperin kirjoittaa 21 asiaa, mutta en keksinyt kuin 11, joten niillä mennään, haha. Me lähdetään kohtapuolin viettämään mun synttäreitä kylpylään, joten en nyt jaarittele yhtään tämän pidempään. :-)

1. Multa löytyy hymytyttö-patsas.
2. Mä en ole värjännyt mun hiuksia kahteen vuoteen.
3. Mulla on aika paha piikkikammo. Oli ihan kamalaa, kun lähihoitajan koulutukseen kuului pistämisen harjoittelu. Mä kammoksuin niin paljon niitä oppitunteja, että pohdin jo koulun lopettamista. Selvisin kuitenkin! :-D
4. Mä en välitä juurikaan ruuanlaittamisesta, mutta mun onnekseni poikaystävä taas tykkää laittaa ruokaa. Leipominen on enemmän mun juttu!

IMG_0106---
IMG_0121---

5. En ole koskaan ollut työhaastattelussa, vaikka töitä onkin tullut tehtyä teini-ikäisestä asti. Mulla on itseasiassa eka työhaastattelu tällä viikolla, mikä jänskättää hieman.
6. Mulla ei ole Snapchattia. Latasin sen joskus ja poistin kolmen päivän kuluttua. Mulle riittää varsin hyvin Instagram ja blogi. Välillä mulla tulee niistäkin pidempiä taukoja.
7. Multa puuttuu 4 tai 5 rautahammasta. Multa löytyy siis suusta vielä muutama maitohammas ja niiden tilalle ei jostain syystä tule rautahampaita. Multa löytyy kuitenkin neljä viisaudenhammasta, joita ei tule kaikille.

2017-05-21

8. Aloitan aina aamun juomalla yhden ja puolikkaan kupin kahvia. Yksi kupillinen olisi liian vähän ja kaksi liikaa, joten toi on just sopiva mulle, haha.
9. Mä en ole koskaan oppinut napsauttamaan sormia.
10. Mulla on ollut silmälasit kolmannelta luokalta asti ja piilarit yläasteen seiskalta tai kasilta. Jossain vaiheessa en tykännyt yhtään mennä kouluun silmälasit päässä, mutta nykyään käytän enemmän silmälaseja kuin piilareita.
11. Mulla ei ole koskaan ollut ripsienpidennyksiä, geelikynsiä, hiustenpidennyksiä tai muuta vastaavia.

IMG_0154---

T. Emilia

12 kommenttia:

 1. Paljon onnea! Kohdat 6 ja 11 osui tännekin, Snapin kanssa kävi aivan samalla tavalla ja nyt kun Instassa halutessaan voi tehdä instastorieseja, niin Snapilla ei tee senkään vertaa mitään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo, mäkin oon innostunut tekemään instastorieseja. :-D

   Poista
 2. Paljon onnea sulle! :) Ihana toi paita noissa kuvissa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla! :-) Mäkin tykkään tästä paidasta ja sitä onkin tullut käytettyä tiheään tahtiin viime aikoina. :-D

   Poista
 3. Täältäkin löytyy hymytyttöpatsas :D
  onnea ❤️

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! <3 todella kivoja faktoja oot keksinyt! :) toi hammas juttu oli kyllä todella jännä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon! <3 Haha, joo en ole törmännyt kauheen moneen ihmiseen keneltä puuttuu hampaita niin kuin mulla :-D

   Poista
 5. Täällä toinen, jonka suusta löytyy kaikki rautahampaat! :D Ala-asteen lopulla otettiin röntgenet suusta hammasrautoja varten ja jo sillon hammaslääkäri totesi, että viisarit ovat ihan kohta tuloillaan, ilmeisesti kaikki kerralla, mutta lapsella on sen verran suuri suu ettei niitä tarvi poistaa elleivät mätäne (viisaudenhampaat ilmeisesti tuppaa mätänemään hoidosta huolimatta helpommin kuin muut hampaat?)

  Avopuolisolla on puolestaan sama juttu noiden maitohampaiden kanssa, siltäkin löytyy vielä muutama vaikka ikää on jo kohta 23 mittarissa! Hammaslääkärit on niitä aina hanakasti ryhtymässä poistamaan sillä perusteella, että rautahampaat tulee kyllä kun saavat tilaa kasvaa. Röntgenissä on nuorempana todettu, ettei hänen leukaluussaan edes kasva rautahampaita niillä kohdilla, vaan pitää hankkia joko osaproteesit tai istuttaa leukaluuhun tekohampaat jos ne maitohampaat siitä joskus putoavat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon onnellinen siitä, ettei ole tarvinnut lähteä poistamaan viisaudenhampaita. Hampaiden poraaminenkin aiheuttaa jo mulle kauhua, haha! :-D Täytyy siis toivoa, että ne pysyisivät kunnossa. Joo, mullakin on todettu, ettei kaikkia rautahampaita vaan yksinkertaisesti ole. Ehkä joskus noi osaproteesit tai tekohampaat tulevat tarpeeseen, mutta ainakin vielä pärjään näillä hampailla! :-D

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥