22. kesäkuuta 2017

Uusi hiustensuoristin

Yläaste- ja lukioaikoina mulla oli tapana suoristaa hiukset lähes joka hiusten pesun jälkeen, joten hiustensuoritinta tuli käytettyä ahkerasti. Kun muutin omilleni, mä nappasin mukaani meidän vanhan hiustensuoristusraudan, koska mun äiti halusi pitää itsellään meidän uudemman ja paremman hiustensuoristusraudan (oon ikuisesti katkera, haha). Se vanha hiustensuoristusrauta oli niin surkea, että oon ollut nyt lähes kaksi vuotta suoristamatta mun hiuksia. Noh, on siinä jotain hyvääkin - nimittäin mun hiukset ovat nyt tosi hyvässä kunnossa ja oon ollut aamuisin nopeammin valmis, kun ei ole kulunut aikaa hiusten suoristamiseen. :-D

Pikkuhiljaa oon kuitenkin alkanut kaipaamaan uutta hiustensuoristusrautaa, koska olisi kiva laittaa hiuksia esim. juhlimaan mennessä. Sain valita yhteistyön merkeissä pari tuotetta testiin Bangerheadilta ja päädyin tilaamaan setin, joka sisälsi Bangerheadin hiustensuoristusraudan ja lämpösuojasuihkeen. Hintaa tolla setillä oli 47,50€. Oon ollut tosi tyytyväinen molempiin tuotteisiin, joten seuraavaksi hieman tarkempaa esittelyä niistä!

IMG_0057--

Bangerhead Professional Ceramic Hair Styler* - Suoristusrauta lämpenee todella nopeasti ja sen lämpötila on säädettävissä 120-200°C. Raudan matan kumipinnan ansiosta rautaa on mukava ja helppo pitää kädessä. Tuotteella on 3 metriä pitkä pyörivä johto. Pyöristettyjen reunojen ansiosta suoristusraudalla pystyy tekemään myös kiharoita (tai pystyisi jos vain osaisin...). Jos mietin jotain miinuspuolia, niin raudan levyjä ei saa lukittua yhteen säilytyksen ajaksi. Lisäksi tuotteen mukana ei tullut lämmönkestävää pussia, eikä suomenkielisiä ohjeita. Kaiken kaikkiaan oon kuitenkin tosi tyytyväinen tuotteeseen!

IMG_0061--

Bangerhead Professional Protect My Hair* - Bangerheadin omat tuotteet ovat mun mielestä laadukkaita ja tässäkin lämpösuojassa on todella raikas ja ihana tuoksu! Mulla oli aiemmin kyseisen merkin kuivashampoo, jota voin myös suositella lämpimästi. Lämpösuoja antaa hiuksille UV- ja lämpösuojan 260 asteeseen saakka. Tuotteessa käytetyllä goji-marjalla on parantava anti age -vaikutus, joka vahvistaa hiuksia. Lämpösuoja kuivaa nopeasti ja hiukset jäävät ihanan ilmaviksi. Tuote on suunnattu kaikille hiustyypeille. Lisäksi plussaa vielä siitä, että tuotetta ei ole testattu eläimillä! 

IMG_0069--
*Yhteistyössä: Bangerhead.fi

T. Emilia

6 kommenttia:

 1. Ei vitsit kuulostaa kyllä tosi hyvältä suoristusraudalta! Mä suoristan myös hiuksiani valehtelematta melkein joka päivä ja oonkin ostamassa kohtapuolin uutta rautaa mulle. Pitääpä laittaa tämä korvan taakse muistiin...:)

  http://elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suosittelen lämpimästi tätä suoristusrautaa! :-)

   Poista
 2. Toi rauta vaikuttaa kyllä tosi hyvältä! Pitää käydä tarkemmin lukemassa :)

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ainakin ollut tyytyväinen tähän suoristusrautaan. :-)

   Poista
 3. Itellä ghd mut tää alko nyt kiinnostaa kans.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos harkitset uutta suoristusrautaa, niin suosittelen tätä lämpimästi! :-)

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥