21. toukokuuta 2015

Kevään lempparikosmetiikkaa X5

Moikka! Tämän neidin valkolakin saaminen varmistui pari päivää sitten ja olinkin todella tyytyväinen kirjoitusteni tuloksiin! Yksi pääsykoekin on jo ohitse ja kesätyön työsopimus allekirjoitettu - ja stressin aiheet häviävät samaan tahtiin. Sunnuntaina olisi määränpäänä Tallinna äidin kanssa, mukavaa mennä kaksin pienelle reissulle. Ensi viikolla taas juhlitaan lakkiaisia ja saan vihdoinkin poikaystäväni pysyvästi takaisin Suomeen, jee! Näiden takia blogi saattaa hiljentyä, mutta kuvamateriaalia kerääntyy varmasti ja voi olla, etten malta olla erossa blogista kovin kauaa. :-D

Seuraavaksi itse postauksen pääaiheeseen! Tein nimittäin pari kuukautta sitten postauksen sen aikaisista lempparituotteista kauneudenhoidossa ja nyt olisi luvassa part. 2. ;-)

1. Lumene Heleyttävä silmänympärysvoide

Mun ongelmana on aina ollut tummat silmänaluset, joten halusin kokeilla silmänympärysvoiteen vaikutusta. Mun mielestä tuotteen käytön jälkeen mun silmänaluset ovat paremman näköiset. Lisäksi on hyvä käyttää juuri silmänalusille tarkoitettua voidetta, koska muut tuotteet voisivat ärsyttää herkkää ihoa.

2. We Care Icon Shape and define Kulmaväripaletti

Halusin tosiaan muutama kuukausi takaperin kokeilla kulmakynän vertailuksi, kuinka puuterimainne kulmaväripaletti toimii. Olin itseasiassa jostain syystä hieman skeptinen ja ajttelin, ettei jäljestä voi tulla siistiä. Joudun kuitenkin perumaan sanani ja mun mielestä kummatkin vaihtoehdot kulmien meikkaamiseen ovat erinomaisia. Harmillisesti tuo keskimmäinen sävy on mun mielestä liian tumma mulle, mutta menee se pienissä määrissä tuon vaaleamman ruskean kanssa. Vaalein sävy on korostusväri, joka on ihanasti hieman helmiäinen.

3. Victoria's Secrets Mango temptation Body mist

Ihanan kevyt hedelmäinen tuoksu, jota tuppaan suihkauttamaan kaulalle ja hiuksiin. Plussaa pullon suloisesta ulkonäöstä, tätä pulloa ei tarvitse nimittäin piilottaa kaappiin, vaan sitä voi huoletta pitää kampauspöydällä! Hintasuhdekin on aika kiva verrattuna hajuvesiin, joiden hinta hipoo usein jopa sataa euroa, tämä kun maksaa alle parikymppiä (tosin hajuvesi on aina hajuvesi, toiset tykkää enemmän niistä kuin body misteistä).

4. Sunsilk thickening volume kuivashampoo

Mun edellisen kuivashampoon (Biozell professional) loputtua halusin kokeilla jotakin toista tuotetta ihan vain kokeilemisen ilosta. Kaupan hyllyltä ei löytynyt kuin kaksi eri vaihtoehtoa, joista päädyin valkkaamaan Sunsilkin tuotteen. Olen muutaman kerran testaillut tätä ja ihastuin tuotteen makeaan tuoksuun! Kuivashampoo antaa hiuksille rakennetta samalla kun se raikastaa.

5. Garnier Micellar Cleansing Water

Viime syksynä tuli ostettua Garnierin misellivesi sen kummempia tuotteeseen tutustumatta. Nyttemminhän tuote on ollut paljonkin näkyvillä niin mainoksissa, blogeissa kuin sosiaalisessa mediassakin. Ajattelin kuitenkin ottaa sen mukaan suosikkeihin, koska se totta tosiaan on toimiva tuote! Tykkään todella paljon sen hellävaraisuudesta ja hajusteettomuudesta, se myös puhdistaa hyvin meikit kasvoilta. Ainoa miinus on pullon suuri koko, sitä ei tee mieli raahata mukana reissuille. :-D Toisaalta tää on todella riittoisa, mullakin kestänyt jo kuukausia (tosin käytän muitakin kasvonpesuaineita).

Mukavaa torstaita! ♥ 

T. Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥