11. toukokuuta 2015

Uusi tukka

Moikka! Kuten otsikostakin voi jo päätellä kävin tänään kampaajalla värjäyttämässä ja leikkaamassa mun kulahtaneen tukan. Mulle on niin monia kertoja käynyt siten, että katsoessa ekaa kertaa kampaajalla peiliin on tehnyt vain mieli purskahtaa itkuun (elämähän on täysin ohitse, jos hiukset eivät näytä hyvältä). Enkä enää menekään kovin luottavaisin mielin kampaajan käsittelyyn. Mun kampaajakäynnit sijoittuvat lisäksi lähes aina joidenkin juhlien tai merkkipäivien lähelle, joka lisää jännitystä edelleen (mm. ysiluokalla mun etutukka leikattiin ennen koulukuvausta kampaajalla niin lyhyeksi, että se näytti tältä).

Tälläkään kertaa ei mennyt ihan täysin nappiin, koska kampaaja ei osannut odottaa mun hiusten imevän niin hyvin väriä. Nimittäin, kun mun hiukset oli saatu föönatuksi, kurkisti peilikuvasta brunette. Ja mähän olin toivonut tälläista sävyä... Me päätettiin värjätä kevytvärillä uudestaan ja koittaa saada väriä kirkkaammaksi. Tälläinen tää nyt sitten on, auringonvalossa näyttää hyvältä, mutta pimeässä tosi tummalta. Noh, kyllähän tää hiuspehko vielä vaalenee pesun myötä. :-)

Onko kellään muulla kerrottavana kauhutarinoita kampaajalla käynneistä tai omista kokeiluista?

T. Emilia

8 kommenttia:

 1. Moii, tulin vierailulle tänne ja sulla on kiva blogi!!
  Pitääpä käyä aina lukemassa kun on aikaa.
  Kyllä ne tulevaisuuden suunnitelmat selviytyy ennemmin tai myöhemmin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka mahtavaa kuulla! Totta puhut, turhaa märehtiä etukäteen niin paljon asioita. :-)

   Poista
 2. Sinulle sopii hyvin brunette tukka! Kauniit kasvonpiirteesi korostuvat. :)
  Teini-ikäisenä kun laitoin vaalennusaineen hiuksiini niin niistä tuli ensin vihreät ja kun yritin korjata niitä niin tuli harmaat. Sen jälkeen en ole kotiväreillä enää uskaltanut värjätä. :D Mutta ole huoleti, hiuksesi ovat oikein kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! <3 Voi ei, varmaan ollut aikamoinen shokki tuolloin. :o Onneksi hiukset kasvavat, eikä maailmanloppukaan tule, vaikka hiukset eivät täysin halutun näköiset olisivatkaan! :-D

   Poista
 3. Tykkään sun kirjotustavasta paljon! Tosi kiva blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh kiitän! Mukavaa saada tuollaista palautetta :-)

   Poista
 4. Ihana tukka sopii sul hyvin!!

  VastaaPoista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥