1. elokuuta 2015

Muutoksen tuulia

Hellou! Kiirettä senkun pukkaa, mutta saanpas nyt vihdoinkin julkaistua nämä viime viikolla otetut kuvat. Mun kamerahan jäi viime viikolla mun serkkujen luokse, josta sain sen vasta tän viikon keskiviikkona. Tässä asussa tuli piipahdettua yksissä tupareissa ja onnistuinkin sen reissun aikana pahentamaan jo orastanutta flunssaani ja keräämään viisi hyttysen pistoa. Tälläkin hetkellä mua vaivaa vielä tuo flunssa...

En halua enempää pitää teitä lukijoita varjossa, mitä mun elämässä tällä hetkellä tapahtuu, joten paljastan nyt, mistä puhuin viime postauksessa niin salamyhkäisesti. Menin tällä viikolla kirjoittamaan (omaksenikin yllätykseksi) oman nimikirjoitukseni vuokrasopimukseen. Eli muutto omaan ekaan asuntoon odottaa ihan piakkoin! Eilen sain avaimet käsiini ja pesaisin kaikki kaapit (tosin tarvitsin hieman poikaystävän apua yläkaapeissa, koska eihän tuolla mitään jakkaraa ollut :-D). Asunnon lukitseminen ekaan kertaan ei ollut myöskään niin helppo juttu, vaan hetken ajan sähläsin ennen kuin sain sen kiinni, haha. 

Ja muutan siis tosiaan yksin noin 30 kilsan päähän nykyisestä kodista. Siitä asunnosta on lyhyt matka mun kouluun, mikä helpottaa koulunkäyntiä paljon. Muutto yhteen poikaystävän kanssa on varmasti edessä jossain välissä, mutta vielä ei ole mikään kiire. :-)

Tästä asiasta tuun varmasti höpisemään vielä paljon, mutta nyt täytyy mennä tekemään ruokaa! Oon nimittäin menossa lastenhoitajaksi yhteen tuttuun perheeseen. Ihanaa lauantaita! 


 photo 7c0372a3-648f-4e76-bc33-69c0810f29fb_zpssidyhnkn.jpg

T. Emilia

8 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla, liityin lukijaksi! :)

    VastaaPoista
  2. Onnea omasta kodista! :) mäkin muutiin alkukesästä ekaa kertaa pois vanhempien luota, ja on ollut ihanaa kun on omaa tilaa ja saa sisustaa ja laittaa kodin just oman näköiseksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :-) Joo, riittäähän tässä kuitenkin vaikka mitä järjestelyjä ja tavaroiden roudaamista ennen sitä kaikkea "kivaa"! :'D

      Poista
  3. Ihana blogi, ja tosi kiva asu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos! Pahoittelut vielä myöhäisestä vastaamisesta kommenttiisi, elämä on aika hektistä tällä hetkellä... :-)

      Poista
  4. Haastoin sut ☺http://dreamsofmylife98.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html?m=1

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, taidan kuitenkin jättää tällä kertaa välistä. Tein nimittäin tuon muutama kuukausi sitten. :p

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥