8. joulukuuta 2015

Parhaat joulubiisit

Heippa! Oon koittanut pikkuhiljaa virittäytyä joulutunnelmaan koulustressistä huolimatta. Mua harmittaa, etten ole löytänyt mun minijoulukuuseen joulukoristeita. Tai no, löysinhän mä Stockmannilta, mutta ne olivat jo myyty ennen kuin ehdin apajille. Onneksi mulla on niissä jouluvalot, jottei kuusi ole ihan paljaana ja voihan jostain vielä löytyä kivat koristeet. :-) 

Ajattelin jakaa teille muutamat joululaulut, jotka ovat pyörineet mun soittolistalla viime päivät. Täytyy kyllä sanoa, etten pysty luukuttamaan kovin kauaa pelkästään joululauluja, vaan välillä tekee mieli kuunnella myös muuta musiikkia. :-D Linkkejä painamalla pääset kuuntelemaan biisejä!

Taivas sylissäni - Suvi Teräsniska 

Elämä ikkunan takana - Antti Tuisku 

Mistletoe - Justin Bieber 

Valkea joulu - Jari Sillanpää


Underneath the Tree - Kelly Clarkson 

Santa Tell Me - Ariana Grande 

All I Want For Christmas - Glee 

Happy Xmas (War Is Over) - Christina Perri 


Kuvat: Weheartit.com
Onko teillä lempijoululauluja? :-)


T. Emilia 

6 kommenttia:

 1. Mun lemppari joululaulut on ne kaikki ylipirtiät laulut, en tykkää yhtää esim. Varpunen jouluaamuna tai joulupuu on rakennettu. Ne on kauheen surullisia ja joulu on ilon juhla. :D Toki Michael Bubble ym menee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas taidan tykätä enemmän niistä synkistä lauluista, niissä on useimmissa upeat sanat ja sävel. :-P Mutta jokainen kuunnelkoon, mitä haluaa! ;-)

   Poista
 2. Tänä vuonna ei oo vielä löytyny joulufiilistä niin paljon, että olisin joululauluja edes kuunnellut! Ootan sellasta tunnelmaa mikä noissa postauksen kuvissa on!:) Varmaan tää ihana joulukuinen vesisade on se verottava tekijä :D

  http://satueventyr.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo lähes jokapäiväinen sade on kyllä aika mieltä masentava... :-D Eiköhän se joulufiilis sieltä tule kuitenkin jossain välissä. :-)

   Poista
 3. Mulla ei ole ehkä muutamaa kappaletta, mutta joka joulu kulutan puhki Vesa-Matti Loirin ja Jussi Björlingin joululevyt, takuuvarmat joulumielen luojat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen myös kuullut Vesa-Matti Loirin biisejä, ne ovat tosi tunnelmallisia. :-) Kiitos kommentista!

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥