20. joulukuuta 2015

The Liebster Award

Hyvää sunnuntaita! ♥ Sain eilen tehtyä joulusiivouksen, jonka ansiosta kämpässä on ihanan puhtoista. Onko joku muukin tarttunut jo imuriin ja muihin siivoustarvikkeisiin joulusiivoksen takia? :-) Tänään olisi aikeena lukea huomisen kokeeseen - mulla on vielä kaksi koetta edessä, puuh... Tämän vuoksi ootan joululomaa kaikessa stressittömyydessään ja rentoudessaan todella paljon.

Vastailen tässä postauksessa saamaani The Liebster Award- haasteeseen, jonka sain jo kuukausia sitten. Halusin kuitenkin silti julkaista vielä mun vastaukset. Postauksen kuvat ovat sentään ajankohtaisempia, ne ovat nimittäin viime viikonlopulta. ;-D Kiitokset vielä Roosalle haasteesta! :-)


Mun saamani kysymykset: 

1. Suurin unelmasi, jonka aiot vielä jonain päivänä toteuttaa? 
- En tiedä, kuulostanko jotenkin kummalliselta sanoessani, ettei mulla ole juurikaan pitkän matkan päähän mietittyjä unelmia tai ainakaan mitään sellaisia päätä huimaavia. Haluan elää mahdollisimman onnellisen elämän ja tehdä juttuja, jotka tuntuvat tällä hetkellä hyvältä. Jos on pakko sanoa jotain konkreettista, niin haluisin ottaa tatuoinnin. 

2. Mitä bloggaaminen merkitsee sinulle?
- Blogi pyörii mun mielessä päivittäin ja nautin valokuvaamisesta sekä kirjoittamisesta. Bloggaamisesta on tullut mulle mieluisa tapa ilmaista itseäni ja se on oikeastaan mun ainut harrastus tällä hetkellä.


3. Minne tahtoisit matkustaa, miksi?
- Haluisin matkustaa uudestaan Saksaan. Tykästyin maahan jo vuonna 2012, jolloin kävin siellä ekaa kertaa ja vannoin itelleni, ettei se jäisi viimeiseksi kerraksi. Saksan ruoka, tunnelma, ympäristö, kulttuuri ja kieli kiehtovat mua. Opiskelin saksaa 9 vuotta ja kirjoitin sen viime syksynä yo-kokeissa.

4. Unelmiesi ammatti? 
- Haluan työskennellä lasten parissa, tällä hetkellä kiinnostaa lastentarhanopettajan työ.

5. Paras muistosi vuodelta 2015?
- Eihän se ole ees vielä ohi... ;-) No, joka tapauksessa sanoisin ylioppilaslakin saamisen, sitä ei juuri mikään voi ylittää. Oli upea hetki painaa lakki päähän ja juhlistaa sitä tärkeiden ihmisten kanssa. ♥

6. Mitä rakastat? 
- Jäätelöä (erityisesti Ben & Jerry's:iä) ja kissoja. Ja tietty mun läheisiä ihmisiä.

7. Mitä muuttaisit elämässäsi?
- Voisin asua vähän isommassa kämpässä ja haluisin kissan (crazy cat lady over here).


8. Mitä et voi sietää?
- Suunnitelmien mönkään menemistä, ylimielisyyttä, ihmisten tai eläinten kaltoinkohtelua, avonaisia kaappien ovia (terkut vaan poikaystävälle, joka jättää kaikki mahdolliset kaappien ovet aina auki), esitelmien pitämisen aiheuttamaa jännitystä jne.

9. Mikä saa sinut innostumaan?
- Öööm...

10. Salainen paheesi?
- Jäätelö on mun paheeni, muttei kovinkaan salainen sellainen, haha. Mulla ei taida olla mitään salaisia paheita tai ei tule ainakaan mieleen.

11. Millaisissa tilanteissa olet parhaimmillasi? 
- Jaa-a, ehkä kahden keskisissä keskusteluissa; tykkään jutella ihmisten kanssa rauhassa ja suuressa ryhmässä saatan ujona tyyppinä olla vain hiljaa.Olen tällä kertaa hieman tylsä, enkä haasta ketään tiettyä henkilöä, vaan kuka tahansa saa toteuttaa haasteen ja luen mielelläni teidän vastauksia. Linkkaa siis mulle sun postauksesi, mikäli päädyt vastaamaan mun antamiin kysymyksiin! :-)

Mun antamani kysymykset: 

1. Lemppariaamupalasi?
2. Mistä saat inspiraatiota blogiisi?
3. Minkä leffan haluaisit seuraavaksi nähdä?
4. Jos sun pitäisi vaihtaa nimesi, minkä nimen ottaisit?
5. Katsotko enemmän saippuasarjoja vai tosi-tv -ohjelmia?
6. Mitkä ovat sun mielestä parhaita asioita talvessa?
7. Tilaatko jotain lehteä?
8. Kuinka kauan sulla menee yleensä arkimeikin tekemiseen?
9. Kuinka monia blogeja luet?
10. Kerro jokin hassu / kummallinen piirre itsestäsi?
11. Oletko jouluihminen?

T. Emilia

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä viimeisiin kokeisiin, sen jälkeen oot kyllä rentouttavan joululoman ansainnut! :) Kiva postaus, voisin joulun jälkeen ottaa aikaa vastatakseni noihin sun kysymyksiin omassa postauksessa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! :-) Vastaa vain, olisi mukavaa päästä lukemaan sun vastauksia. :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥