29. helmikuuta 2016

Rakkauden punaiset Hai-kumisaappaat

En olisi uskonut kirjoittavani postausta kumisaappaista, mutta never say never. Kyseessä ei olekaan mitkä tahansa saappaat, vaan ihanan perinteiset Hai-saappaat. Musta tuntuu, että niitä näkyy kadulla yllättävän paljon kaiken ikäisten ihmisten jalassa, myös nuorten. Kun omat saappaat menivät jokin aika sitten halki pohjasta ja kävelin varpaat märkinä kotiin, päätin että olisi sopiva aika ostaa uudet kumpparit. Nämä punaiset saappaat tulevat toivon mukaan palvelemaan minua kauan ja ne toimivat varmasti myös päiväkodissa, jonne toivoisin pääseväni töihin joskus. :-) Nyt vain odottelemaan sade- tai loskakelejä, haha!

 photo IMG_0155--_zpsv1y54xoa.jpg

Ps. Tämän viikon lopulla on tulossa huippukivaa arvontaa! ;-) 

T. Emilia

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on, noilla kelpaa tepastella sadekeleillä! <3

   Poista
 2. Ihanat saappaat :)
  t. Nelliina

  VastaaPoista
 3. Perinteiset Hait ovat aivan ihanat ja omasta mielestä paljon paremmat kuin hinnalla pilatut Hunterit ;) Mun äiskällä on ikivanhat Hait ja ovat pienen pesun jälkeen edelleen kuin uudet! :) Mun käyttöön Hait pääsevät lähinnä sienimetsällä, mutta ihan normikäyttööniin sopivat enemmän kuin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itekin koen, että noi Hai-saappaat sopii ainakin omaan tyyliin paremmin kuin Hunterit. Luulen, että mulla pääsee noi ihan arkikäyttöön, ne on sen verran kivat! Kiitti kommentista :-)

   Poista
 4. Onko hait pysyneet siisteinä?Omat keltaiset jo kahden vuoden normikäytön jälkeen pian vaihtokunnossa uusiin kumppareihin! Valkoiset osart kellastuneet ja nilkoissa mustat taivekohdat erottuvat pesukerroista huolimatta!
  Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kumpparit ovat pysyneet siisteinä, tosin valkoiset osat eivät ole enää ihan uudenveroisessa kunnossa. Mutta mua se ei ole haitannut! :-) Harmi kuulla, jos sun kumpparit ovat menneet kehnoon kuntoon. :-/

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥