27. kesäkuuta 2016

Juhannus

Moi! Mä vietin juhannuksen aika lailla samoissa tunnelmissa kuin viime vuonna, eli mökillä poikaystävän ja kavereiden kesken. Juhannuksena tuli grillailtua, saunottua ja päästyä vihdoin eroon talviturkista, naurettua pöhköille jutuille, käytyä soutelemassa ja nautittua kivasta säästä. Kaiken kaikkiaan rento juhannus!

Toivottavasti teilläkin oli mukava juhannus! :-)

 photo IMG_0255-_zpsspcaglqq.jpg
 photo IMG_0257--_zpstsv4afmg.jpg
 photo IMG_0307-_zpsrmyidoz6.jpg
 photo IMG_0280-_zpsihooqmyg.jpg
 photo IMG_0271-_zpsaehxtdic.jpg
 photo IMG_0278-_zpsfho8oxh6.jpg
 photo IMG_0289_zps4ry0vkxd.jpg
 photo IMG_0300-_zpsc5jjnrzw.jpg
 photo IMG_0298-_zpsx3rnuzja.jpg
 photo IMG_0290-_zps3v0hljjn.jpg
 photo IMG_0295-_zpsfctoyraj.jpg

T. Emilia

20 kommenttia:

 1. Voi että miten ihania ja niin kesäisiä kuvia, teillä on ollut kyllä mahtavat pirskeet ja kiva porukka kasassa! :) Ja voi ei, muurinpohjalettuja, nyt rupesi tekemään niin mieli kun näin teidän huikean rapsakan paistoksen! <3 :D mulla on heittämättä varmaan 5-6 vuoden talviturkki päältä, saa nähdä josko sitä tänä kesänä uskaltaisi sen tipauttaa pois :)

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! Oli tosiaankin mukava juhannus. :-) Nuo letut olivat tosi hyviä, yksi meidän kavereista väänsikin niitä koko porukalle vinon pinon. <3 :-D Haha, ehkä uskallat heittää talviturkin, jos tulee tarpeeksi lämmin hellepäivä! :-)

   Poista
 2. Näyttääpä ihanalle! Niin kesäistä :)

  https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, tuolla mökillä olikin upea kuvausympäristö! :-)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia! Itsekin vietin juhannuksen mökkeilyn merkeissä, ja näitä sun kuvia katsellessa tulee sellainen olo, että tarvitsen lisää lomaa töistä... Mutta joka tapauksessa, sun juhannuksen viettosi kuulosti oikein kivalta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Haha, onneksi on vapaapäivät ja voihan sitä arkenakin relata. ;-) Jep, juhannus meni rennoissa merkeissä. :-)

   Poista
 4. Oih tosi upeita kuvia! Mökillä luonnossa saa kyllä aina mahtavia kuvia, on niin paljo kaikkea kuvattavaa ja eri kuvakulmia. :) Mää olin lauantain ja sunnuntain töissä mut perjantaina olin kaveriporukalla ulkona pitämäsä hauskaa. :^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti! Niimpä, tykkään muutenkin kuvailla luonnossa. :-) Kuulostaa kivalta, täytyyhän sitä vähän juhlia töiden vastapainoksi. :-D

   Poista
 5. Kuvista huokuu ihanan rauhallinen tunnelma aivan tänne ruudun toiselle puolelle asti ja varsinkin toi lettukuva sai veden kielelle! Muutenkin kiva blogi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa kuulla, että tunnelma on onnistunut välittymään kuvien kautta! :-) Nuo letut olivatkin makoisia, nam. Kiitti superisti! :-)

   Poista
 6. Oi ihania kuvia ja sun juhannus näyttää just niin ihanalta perus kesämökkijussilta, että oon ihan kateellinen ku ite olin koko jussin töissä.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, juhannus menikin tosi mukavissa merkeissä. :-) Voihan miten mälsää, mutta ehkäpä ensi vuonna sulla on vapaata juhannuksena. :-/

   Poista
 7. Oi miten ihania juhannuskuvia! :)

  http://tarutassamoi.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥