30. kesäkuuta 2016

Mitä pukea päälle kesän rientoihin?

Heipsan! Kesää on vielä sen verran edessä, että halusin tehdä muutamat asut kesävaatetusta ajatellen. Tänä kesänä mun päältä on löytynyt muun muassa kukkakuosia, farkkushortsit, napapaita (en koskaan uskonut, että multa löytyisi kyseinen vaatekappale :-D), ihania kesätoppeja ja enemmän värikkäitä vaatteita kuin muina vuodenaikoina.

Kaikki vaatteet ovat Esprit.fi:n sivuilta, ellen ole toisin maininnut.
 photo esprit5_zpsf9u4jta0.png
1. Kukkaistyttö

Ylärivi vasemmalta: (weheartit.com)täältä, korviksia ei löydy enää valikoimasta
Alarivi vasemmalta: täältätäältätäältä

Tykkään tämän asun shortseista tosi paljon, niin suloiset! Ne ovat kiva yhdistää simppeliin yläosaan ja asusteisiin. Mun mielestä t-paidat, joissa on jokin tsemppaava teksti, ovat mahtavia. Ne piristävät niin itseään paidan pitäjää kuin muitakin ihmisiä, jotka näkevät t-paidan. Hmm, täytyykin laittaa tsemppi-teeppari hankintalistalle. ;-D Tukkaan voi letittää sievän letin - ja voilà, tyttömäinen kesälookki on valmis!

 photo esprit4_zpseinofctf.png
2. Tyylikäs maksimekko

Ylärivi vasemmalta: täältätäältä
Keskellä: täältä
Alarivi vasemmalta: täältätäältä

Mekot ovat siitä kivoja vaatekappaleita, että ne voi vain heittää päälle, eikä tarvitse miettiä sen enempää ylä- ja alaosien yhteensopivuutta. Erilaisilla asusteilla ja kampauksilla saa kuitenkin muunnettua paljon mekon ilmettä. Multa ei myöskään löydy espadrilloja, koska mitkään mun sovittamat sellaiset eivät ole tuntuneet hyviltä jaloissa. Ne kuitenkin näyttävät niin kivoilta, että täydellisten parien etsintä saa jatkua! :-D Ja mitä tulee tuohon rannekelloon, se on yksinkertaisesti ihana. Muistankin haaveilleeni tosta kyseisestä kellosta jo lähes vuoden päivät. Voi olla, että löydän itseni naputtelemassa sen ostoskoriini. ;-) photo esprit3_zpsryszl3wi.png
3. Biitsille

Ylärivi vasemalta: täältätäältätäältä
Keskellä: täältä
Alarivi vasemmalta: täältätäältätäältä

Klikattuani Espritin uima-asuvalikoiman olin positiivisesti yllättynyt. Ensinnäkin tarjolla on jos monenmoisia kuoseja, muun muassa raitaa, ananaskuvioita ja yksiväristä mustaa. Toiseksi malleja on useita, esimerkiksi kuten tässä kollaasissa näkyy, noita samanlaisia raitakuosisia bikinien yläosia löytyy kolmea erimallista. Alaosiakin löytyi kahta eri mallia. Valikoimassa oli myös upeita kokouimapukuja. Hattu pitää auringonpistoksen loitolla ja toimii lisäksi huonojen hiuspäivien pelastajana sekä mainiona asusteena.

 photo esprit2--_zpsaj8jutim.png
4. Hippilook

Ylärivi vasemmalta: (weheartit.com), täältätäältätäältä
Alarivi: täältätäältätäältä

Tämä asu on täydellinen olkapäänsä auringossa käräyttäneelle tyypille, nimittäin pusero on ohkainen ja vaaleasävyinen, mutta peittää kuitenkin olkapäät. Itse ainakin lukeudun niihin tyyppeihin, jotka kärähtävät auringossa aivan liian helposti... Siitä lähti inspiraatio tähänkin asuun, haha. Puseron kirjailu on mun mielestä tosi kaunis ja se näyttäisi taatusti hyvältä samansävyisen huulipunan kanssa.

Mitä piditte vaatekollaaseista? Entä löytyikö lempiasua? :-)

Ps. Huomenna on muutto uuteen asuntoon, jänskää!

T. Emilia

4 kommenttia:

 1. Tätä postausta oli mukava lukea. Lemppari näistä asukokonaisuuksista taitaa olla tuo kakkonen, eli ''Tyylikäs maksimekko''. Se ois eniten mun tyylinen näistä neljästä. Tuo ykkönen on sitten varmaankin toisiksi kivoin ja mulle toisiksi sopivin näistä! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Kiva kuulla sun mielipide asuista :-)

   Poista
 2. Oh good rakastan tätä postausta, en tiä miks :-D

  xx Tia

  VastaaPoista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥