2. marraskuuta 2016

Uusia hiustuotteita

Moikkamoi! Mulle tuli vähän aikaa sitten varsin mieluinen postilähetys, sillä sain testailuuni uusia hiustuotteita Bangerhead.fi-verkkokaupalta yhteistyön merkeissä. Oon aiemmin kertonut, että oon melko aloittelijan tasolla, mitä tulee meikkaamiseen. No, voin myös kertoa, etten ole ainakaan yhtään sen parempi hiuksien laittamisessa! :-D Oon kuitenkin pikkuhiljaa kiinnostunut molemmista, niin meikkaamisesta kuin hiuksien laittamisestakin. Oonkin pyrkinyt kiinnittämään enemmän huomiota hiuksien hoitamiseen ja kunnosta huolehtimiseen. Oikeanlaisilla tuotteilla, terveellisellä ruokavaliolla ja säännöllisillä kampaajakäynneillä pääsee jo pitkälle! Ja tästä tulikin mieleeni, että pitäisi varata aika pitkästä aikaa kampaajalle, heh...

*Yhteistyössä Bangerhead.fi:n kanssa

Bangerhead Professional Fresh Me Up! (klik)

Otin kuivashampoon ekaa kertaa käyttöön yläasteella ja siitä asti se on tuonut helpotusta mun arkeen. Jos hiukset ovat likaiset ja litteät, kuivashampoolla saa kätevästi freesattua ilmettä. Bangerheadin kuivashampoo on tehty goji-marjasta, jolla on hoitava vaikutus ihoon ja hiuksiin. Mun mielestä tuote toimii erinomaisesti. Lisäksi sen tuoksu on ihana!

Four Reasons Moisture Shampoo (klik)

Ostin viime keväänä kokeiluuni Four Reasonsin hoitoaineen ja ihastuin siihen täysin. Nyt päätin haluavani testata myös saman setin shampoota - ja ai että, mikä kombo ne ovatkaan! Tykkään niistä todella paljon. Tuote sisältää kreatiinia, joka suojaa ja vahvistaa hiuksia. Tuote lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa sekä hiuksia että hiuspohjaa. Mun mielestä tuote lunastaa lupauksensa hyvin ja kosteuttava vaikutus on mainio erityisesti kesää ja talvea ajatellen. Mietin juuri, että mulle sopisi ehkä tällä hetkellä paremmin merkin Volume-tuotteet.

Tuoksu on miellyttävä ja hedelmäinen. Putelin ulkoasussakaan ei ole moittimista, vaan se on mun mielestä tosi pirtsakka. :-)



KMS California Free Shape Quick Blow Dry (klik)

Ensinnäkin, huh huh, miten pitkä nimi tolla tuotteella on. :-D Kyseessä on siis tuote, joka nopeuttaa hiusten kuivumista ja hoitaa kevyesti sekä samalla se suojaa hiuksia kuumuudelta. Oon suihkuttanut tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin ennen föönaamista ja oon huomannut sen helpottavan kuivaamista. 


Ilokseni voin kertoa, että saatte koodilla EMILIA15 15% alennusta normaalihintaisista tuotteista Bangerhead.fi-verkkokaupassa. Koodi on voimassa 15.11. saakka! :-)

Ps. Jos haluat olla kartalla uusimmista tuotteista ja kampanjoista, voit seurata Bangerheadia Facebookissa ja Istagramissa tai tilata heidän uutiskirjeensä!

T. Emilia

12 kommenttia:

  1. Oi miten kivoja tuotteita!<3 Bangerheadin kuivashampoo on älyttömän hyvää :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nämä kaikki ovat tulleet tiheään käyttöön! Niin on ja sen tuoksu on iiihana. :-)

      Poista
  2. Kiva juttu, että olet kiinnostunut enemmän hiuksista ja niiden laittamisesta! Parturi-kampaajana voin todeta, että kyllä ne pienet muutokset parantavat hiusten elinvoimaa ja kunhan löytyy itselleen sopivat tuotteet niin se on itsessään jo ihan sairaan hyvä juttu :)

    Jos jotain suosittelen niin kannattaa kokeilla REDKEN-nimisiä tuotteita. Tältä merkiltä löytyy aivan kaikkia mahdollisia tuotteita, jotka ovat kaikki aivan ihania. Mielestäni REDKENin kosteuttavat tuotteet ovat miljoona kertaa parempia kuin Four Reasonsin tai muun merkin tuotteet. REDKEN on ehkä hieman hintavampi merkki, mutta putelien pienuudesta huolimatta ne säilyvät PITKÄÄN. Ei tarvitse kuin ihan pieni nokare ja se oikeasti riittää. Suosittelen siis antamaan tälle merkille mahdollisuuden jossain vaiheessa :)

    KMS, ah! Tykkään niiden tuotteista ja tuo tuote on kyllä todella hyvä. Se soveltuu paremmin ehkä hieman paksummille hiuksille kuin mulle itselleni, mutta ihana kuulla, jos sä olet löytänyt tuosta sopivan hyödyn arkipäiviisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon sun vinkeistä, kiva kuulla ammattilaiselta neuvoja! :-) Täytyykin laittaa tuo REDKEN muistiin! Kävin itseasiassa kurkkaamassa, että ne olisivat tällä hetkellä alennuksessa Bangerhead.fi:ssä. :-D

      Poista
  3. Blogisi on ihana. Rakastan banneriasi. Tämä postaus oli kiva, ja olen samaa mieltä tuosta Four Reasons shampoosta. Liityin blogiisi lukijaksi.

    http://enazupreme.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella ihanaa kuulla tällaista palautetta! Kiitos :-) Joo mun mielestä noissa Four Reasons-tuotteissa on hinta-laatu -suhde kohdallaan. Tervetuloa lukijaksi :-)

      Poista
  4. Hyvin arvostelit tuotteet! Itselläkin on ollut muutamia tuotteita näistä, ja olen kokenut ne mainioiksi! :-)

    www.tiiaemilia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kuulla, että sulla on myös ollut käytössä samoja tuotteita. :-)

      Poista
  5. Oii miten kivoja tuotteita ootkaan saanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, voin lämpimästi suositella näitä kaikkia tuotteita :-)

      Poista
  6. Mä oon kans ihan surkea hiustenhoitaja. :D Pitäis kunnostautua siinä! Hei, ootko säkin täältä Turun nurkilta? Huomasin vain tuosta sun aiemmasta postauksesta jossa joku olisi kysynyt mikä on paras paikka Turussa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä kuulla etten ole ainoa! :-D Joo, muutin Turkuun viime vuonna opiskelujen perässä. :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥