18. joulukuuta 2016

Christmas tag

Heippa! Mun työssäoppimispäivät vetelevät viimeisiään, sillä vika päivä on ensi viikon tiistaina. Vaikka tuolla onkin ollut ihanaa työskennellä, mä oon ollut myös tosi stressaantunut, koska oon halunnut näyttää taitoni ja osaamiseni. Tällä hetkellä mua ilahduttaa mielettömästi ajatus parin päivän päästä koittavasta joululomasta, jolloin voin heittää syrjään opiskelusta stressailun. ♥

Bongasin muutamasta blogista tällaisen Christmas Tag -postauksen ja päätin toteuttaa itsekin sellaisen! Kuvituksena on joulun ajan kuvia edellisiltä vuosilta.


Mitä joulun traditiota odotat eniten tänä vuonna?
- Jouluruokaa! Ja myönnän, että joululahjojen antaminen ja saaminen on aina kutkuttavan jännittävää...

Lempijouluruoka tai -herkku?
- Joululaatikoista paras on porkkanalaatikko ja tottakai kinkku on tosi hyvää! Joulun aikaan tulee myös syöpöteltyä suklaakonvehteja ja joulutorttuja.

Kuva- vai suklaajoulukalenteri?
- Kyllä suklaakalenteri vie voiton. Ei ole parempaa tapaa aloittaa joulukuiset aamut kuin avaamalla päivän luukku ja napostella sieltä paljastunut suklaa.

Tykkäätkö lahjojen paketoimisesta?
- Sanotaan näin, että mulla on aina hienot visiot mitä upeimmista joululahjapaketeista. Todellisuus iskee kuitenkin väistämättä vasten kasvoja paketointipuuhiin ryhtyessä ja tulos ei ole aina ihan sellainen kuin olen kaavaillut. :-DPukeudutko pyjamaan vai juhlamekkoon jouluaattona?
- Tykkään hengailla aamulla jonkin aikaa pyjamassa, mutta illaksi puen jotain siistimpää, kuten neuleen ja hameen.

Joulun lempituoksu?
- Piparit

Milloin avaatte lahjat?
- Jouluaattoiltana jouluruuan syömisen jälkeen

Oikea vai feikki joulukuusi?
- Meillä on ollut aina kotikotona oikea kuusi, joka haettiin metsästä. Siinä on ehdottomasti oma tunnelmansa. Meidän kämpästä taas löytyy feikki minijoulukuusi, joka on ihan söpö omalla tavallaan.Lempijoululaulu?
- Kuten jo kerroinkin aikaisemmin täällä blogissa, mun lempparijoulualbumi on Christina Perrin joulualbumi. Perinteisistä joululauluista lempparejani ovat mm. Tulkoon joulu, Näin sydämeeni joulun teen ja Avaruus.

Ihanin joulumuistosi lapsuudesta?
- Kun mä olin pieni, me vietettiin usein joulua meidän mummon ja papan luona. Sinne tulivat myös serkkuperheet. Me lapset alettiin odottaa innoissamme joulupukkia jo jouluruokailun aikana, koska me tiedettiin, että pukki tulisi ruuan jälkeen. Näin ollen mulla oli aina tosi kova hoppu syödä, jotta joulupukki tulisi mahdollisimman pian. Me katsottiin ikkunasta, näkyykö pukkia ja huudettiin heti, kun nähtiin vilaus punaista. Voi sitä innostuksen ja odotuksen määrää! :-)

Juhlitko pikkujouluja?
- Viime jouluna juhlin pikkujouluja peräti neljästi, mutta tänä jouluna en juhlinut kertaakaan. Oon nauttinut kotona hengailusta ja joulupuuhailusta.

Mitä aiot tehdä joululomalla?
- Aion tavata sukulaisia ja kavereita, rentoutua kotona, nukkua pitkään ja syödä liikaa jouluherkkuja.

T. Emilia

2 kommenttia:

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥