11. joulukuuta 2016

Joulua kotiin

Sain yhteistyön kautta ihania tuotteita Mia. O Gallerialta. Kyseessä on kotkalainen yritys, joka on perustettu meri-teeman ympärille. Yritys panostaa laadukkaisiin materiaaleihin ja kotimaiseen työhön, mikä on mun mielestä mahtavaa. Kaikissa saamissani tuotteissa on suloinen kissa-painatus, jossa on mun mielestä ihana talvinen tunnelma. Täydellisiä juttuja tällaisen kissaihmisen kotiin!

Kissa-tuotteiden lisäksi valikoimassa on lapsille suunniteltuja tyynyjä ja merellisiä sisustustekstiilejä ja taidejulisteita - kaikki kotimaista designia. Tästä linkistä pääset heidän verkkokauppaansa.

Tyynyn kangas on laadukasta puuvillapellavaa. Tyynyn päällinen on irrotettavissa ja sen voi pestä 60 asteessa. Tyynyn kulmiin on ommeltu hauskat pampulat. Lilli ihastui noihin pampuloihin ja leikki niiden kanssa aika rajustikin, mutta pampulat ovat ommeltu kiinni niin hyvin, etteivät ne ole vielä näyttäneet irtoamisen merkkejä (toisin kuin pelkäsin :-D).

Kortti on kotimaista koivuvaneria ja niitä löytyy myös villisian poikasen kuvituksella. Näitä voi muuten postittaa normaalin postimaksun hinnalla kotimaan postissa. Olisikin hauska idea lähettää tällaisia puisia, kestävämpiä joulukortteja! Mä laitoin kortin nojaamaan meidän minijoulukuuseen. Tuumiskelin tosin, veisinkö kortin muistoksi esikouluun, jossa olen työssäoppimassa jouluun asti. :-) 

* Postaus toteutettu yhteistyössä Mia. O Gallerian kanssa 

Muki on kaunista, läpikuultavaa ja kestävää luuposliinia. Se on kuitenkin kooltaan mun makuun hieman liian pieni. Se menisikin varmasti mainiosti lapsen mukina.

Ps. Mia. O Galleria osallistuu Helsingissä Kaapelin joulu-tapahtumaan 16.-18.12.2016. Heidät löytää paikalta 146 nimellä "mia.o".

T. Emilia

8 kommenttia:

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥