13. joulukuuta 2016

Kirjavinkki

Tommy Hellsten: Kun uskot unelmiisi, alat kasvaa niitä kohti 

Mä rakastan aforismeja, koska ne antavat suunnattoman määrän inspiraatiota, ajatuksia ja oivalluksia. Halusin lainata kirjastosta jonkin aforismikirjan ja törmäsin tähän kirjaan - enkä joutunut pettymään! Kirjan syvälliset mietteet saavat pysähtymään ja pohtimaan elämää. Nimensä mukaisesti kirja rohkaisee ottamaan oman elämänsä tosissaan ja uskomaan omiin unelmiinsa. Tämä kirja saisi ehdottomasti löytyä myös mun omasta kirjahyllystä, koska kirjan mietteisiin olisi ihanaa palata uudelleen!

T. Emilia

4 kommenttia:

 1. Vähänkö ihana postaus, annoit kyllä samalla inspistä lukemaan tollasia kirjoja. Jotenki tuntuu että ne on tsemppaaviakin, tai et rupee ajattelee vähän järkevämmin. Aion kyllä todellaki ettiä tän kirjan jostain kirjastosta tai muualta! Heräs heti kivs mielenkiinto. Ja kiva ku olit myös ottanu muutaman kuva just sivuista, etkä pelkästään kuvaillut. Kiitti hyvästä vinkistä, pitää kirjottaa tän kirjan nimi kalenteriin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sun mielenkiinto heräsi! Oon ihan samaa mieltä, että kirjat herättävät ajatuksia ja saavat pohtimaan. :-) Suosittelen lämpimästi tätä kirjaa!

   Poista
 2. Oh, täytyykin pistää tämä kirja ylös, nimittäin muakin alkoi kiinnostaa tää kovasti! :) Mäkin oon nyt viimeaikoina kiinnostunut enemmän aforismeista sekä runoista, niiden lukeminen on vaan niin mielettömän kivaa ja rentouttavaa. Täytyy tosiaan koittaa katsoa josko tätä löytyisi vaikka huomenna kirjastosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tosi paljon aforismeista <3 Niitä lukiessa ajatukset alkavat jylläämään päässä ja parhaimmillaan voi tulla erilaisia oivalluksia elämästä. :-)

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥