26. helmikuuta 2017

Tallinna

Lähdettiin tiistaina mun äidin ja siskon kanssa kolmen päivän reissulle Tallinnaan. Sää oli aivan ihana meidän tulopäivänä, joten otin suurimman osan kuvista silloin. Kun taas seuraavat kaksi päivää olikin aikamoista lumimyräkkää ja kylmä tuuli. Majoituttiin sataman lähellä sijaitsevaan Tallink Express -hotelliin, josta oli vain 10 minuutin kävelymatka Vanhaankaupunkiin. Hotelli oli mun mielestä siisti ja sen ravintola yllätti mut positiivisesti. Sain nauttia kahtena aamuna hotellin aamiaisen ja kerran syötiin myös päivällinen hotellilla.

Ihan meidän hotellin vieressä sijaitsi Tallink Spa & Conference -kylpylähotelli, jossa me käytiin keskiviikkoiltana uimassa. Mä ihastuin kylpylän moniin erilaisiin saunoihin, joista lempparikseni voisin nostaa turkkilaisen saunan. Reissuun mahtui tietenkin myös shoppailua, Vanhassakaupungissa taapertelua, kukkatorin ihastelua ja kahvilassa herkuttelua. :-)

IMG_0025--
IMG_0036-
IMG_0038-
IMG_0052-
2017-02-24
IMG_0019-
IMG_0023-
IMG_0061-
IMG_0071-
IMG_0065-
IMG_0041-
IMG_0053--
IMG_0017-001-

T. Emilia

20 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia oot ottanu ♥

    VastaaPoista
  2. Hieno postaus ja tärkeä osoitus siitä, että Tallinna on paljon muutakin kuin Superalko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monesti ihmiset sanovatkin menevänsä Tallinnaan viinanhakureissulle, mutta mä koen, että Tallinnassa riittää paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Kiitos kommentista! :-)

      Poista
  3. Oi, ihania kuvia! :) teillä oli varmasti kiva reissu!

    VastaaPoista
  4. Mahtavia kuvia olet saanut! Sun blogi on ihana :)

    https://happythingswithjulia.wordpress.com/

    VastaaPoista
  5. Aah, on ihanaa nähdä kun ihmiset käy Tallinnassa. Olen itse siis kotoisin Tallinnasta ja asunut koko elämäni siellä, nyt syksyllä muutin Helsinkiin lukion takia. Olen juuri alottanut kirjoittamaan blogia siitä miten asun ja mitä teen. :)
    Mutta kuitenkin minusta on ihanaa kun kaikki ottaa kuvia noista katukukka kaupoista, koska mun mielestä ne on aina ollut itsestään selvyys enkä oo niihin kiinnittäny huomiota tällä lailla. Ihania kuvia myös :)

    ocealust.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On varmastikin kivaa lukea muiden postauksia Tallinnasta! :-) Toi on myös totta, että turistina näkee kaupungin hieman erilailla kuin paikallinen, esim. just noi kukkakaupat. :-D Kiitoksia paljon kommentista, käyn kurkkaamassa sun blogin! :-)

      Poista
  6. Tallinnassa on kyllä niin nätin näköistä! Harmittaa, että en ole koskaan päässyt käymään siellä.
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Tallinna on kyllä helppo matkustuskohde, joten etköhän sä joskus pääse reissaamaan sinne. :-)

      Poista
  7. Kivoja kuvia! :) Oon ite ollut Tallinnassa tasan kolme kertaa ja näistä viimeisin kerta oli itse asiassa viime lauantaina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! Mukava sattuma, että säkin oot ollut lähiaikoina Tallinnassa. :-)

      Poista
  8. Oi vitsi miten ihania kuvia! Tekis itekki mieli joku viikonloppu lähtee pienelle reissulle Tallinnaan! :) Oon jotenki aatellu, että ois kivempi mennä sinne kesällä, ,mut on kyllä tosi nättiä näin talvellaki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti hirmuisen paljon! Onhan Tallinnassa ihan oma tunnelmansa loppukeväästä ja kesällä, kun ulkona on lämmin ja ulkoterassit on auki. :-) Mutta ihan mukavaa oli tehdä reissu näin talvellakin!

      Poista
  9. Tuttuja maisemia ja "tuttuja" kuvia, itse olin itsenäisyyspäivän aikoihin Tallinnassa ja kuvailin myös todella paljon, samoja kohteita. Vanha kaupunki oli ihana paikka kuvata!

    www.ystavanihevonen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosi paljon Vanhastakaupungista, koska siellä on niin hienoja rakennuksia ja kauniita paikkoja! :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥