26. maaliskuuta 2017

Busy days

Viimeiset pari viikkoa ovat sisältäneet paljon menoja ja asioiden hoitamista. Tässä muutamia mieleenpainuvimpia juttuja:

- Ekaa kertaa sushiravintolassa käyminen. En olisi koskaan uskonut, että mä oppisin tykkäämään sushista, mutta niin pääsi kuitenkin käymään.

- Aurinko, kuiva asfaltti ja tennareiden ottaminen käyttöön!

- Yhteishaun tekeminen. Tällä hetkellä on melko ristiriitaiset fiilikset - toisaalta pääsykokeet jännittää hirmuisesti, toisaalta haluisin päästä elämässä eteenpäin.

IMG_0073-
IMG_0096--

- Hammaslääkärissä käynti. Mua hermostutti ihan älyttömästi mennä hammaslääkäriin, koska mulla oli ekaa kertaa elämässäni kaksi paikattavaa reikää. Kuulin monilta tyypeiltä kauhutarinoita, miten puudutus ei ole toiminut tai sitä ei ole edes tarjottu tai puudutuspiikki on osunut hermoon ja siitä on seurannut hetkellinen kasvojen halvaantuminen yms. :-D Onneksi hammaslääkäri oli mukava ja puudutus toimi tehokkaasti, joten selvisin käynnistä hengissä ja nyt on hampaat kunnossa.

- Postipaketin noutaminen. Paketista paljastui muutamia ihania meikkituotteita, joista on tulossa myöhemmin postausta blogiin.

- Työssäoppimista ja näyttösuunnitelman väsäämistä. Mulla on melko pitkiä työpäiviä, koska mun työmatka kestää tunnin. Yleensä lähden kotoa klo: 12 maissa ja oon kotona klo: 22 maissa. Mutta enää kaksi viikkoa jäljellä, joten vielä jaksaa puurtaa!

- Uuden perheenjäsenen kotiutuminen meille. Haettiin viime viikon sunnuntaina eläinsuojeluyhdistykseltä harmaa kissa. Kisu on vielä toistaiseksi nimetön, mutta lempinimiä on sitäkin enemmän: Harmis, Äkäpussi, Beatbox jne. :-D ♥

IMG_0047-001
IMG_0095-

T. Emilia

8 kommenttia:

 1. Olipas kivan kuuloinen päivä! <3

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun pariin viimeiseen viikkoon on mahtunut paljon kivoja juttuja :-)

   Poista
 2. Tosi kiva postaus, tykkäsin kuvista älyttömän paljon :)

  http://elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Sushi on kyllä niiin hyvääää <3 Muakin kyllä hermostuttaa tuleva hammaslääkärikäynti, koska tiiän että mulla on jotain koloja havaittavissa... :--D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, hammaslääkärikäynnit ovat jotenkin tosi kuumottavia. :-D

   Poista
 4. Mulla oli sama juttu sushin kanssa. Ensin maistoin sitä hieman varauksella, mutta nyt se on jo lempiruokaa! :D

  sannixo.blogspot.fi

  VastaaPoista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥