5. heinäkuuta 2017

Alkukesän puhelinkuvat

kollaasi3
Mun syntymäpäivä oli aivan sanoinkuvaamattoman upea, koska mä menin kihloihin!  Oltiin kotona syömässä aamupalaa, kun poikaystävä esitti mulle kysymyksen ja lähdettiin sen jälkeen yhdessä ostamaan sormuksia. Tiesin heti ensisilmäyksellä löytäneeni oikean, kun näin tämän siron valkokultaisen sormuksen. Se on niin kaunis! Sormusten ostamisen jälkeen lähdettiin Naantalin kylpylään, jossa majoituttiin yksi yö. Sanat eivät riitä millään kuvaamaan mun onnellisuuden määrää. 

kollaasi6
Yksi onnellinen typy! // Naantalin kylpylässä ollessamme käytiin syömässä päivällinen Tammikellarissa ja tilattiin kumpikin herkulliset hamppariannokset.

2017-06-15 04.52.45 1-
Hotelliaamiaiset ovat harvinaista luksusta ja kaiken kukkuraksi saatiin vielä istumapaikka ikkunapöydästä, josta avautui upea näköala meren rannalle. Kyllä kelpasi nauttia aamiaista!

toukokuu1
Lähdössä kuvaustreffeille uuden blogituttavan kanssa // Asukuvien ottamisen jälkeen käytiin vielä herkuttelemassa kakkupalasilla. Oli mukavaa päästä jutskaamaan blogijutuista toiselle bloggaajalle. :-)

toukokuu2
Me ollaan nykyään kumpikin poikaystävän kanssa ihan hulluina sushiin. Päädytäänkin useimmiten sushiravintolaan, kun mennään ulos syömään. :-D // Ihana aurinkoinen päivä

kollaasi4
Shopping time! Mua vähän nauratti, kun tajusin sovituskopissa, että mulla oli kolme samantyylistä mustavalkoista raitamekkoa, vaikka kauppa olisi ollut pullollaan kaiken värisiä kesämekkoja. Ostin noista lopulta yhden ja sitä onkin tullut käytettyä jo tosi paljon. // Turun jokiranta on niin nätti, varsinkin näin kesällä :-)

kollaasi8
Vanhempien luona piha on täynnä nättejä kukkia. Ehkäpä joskus tulevaisuudessa itsekin osaisi ja jaksaisi laittaa pihan nätiksi. :-D // Kukkakuosi ja kesä kuuluvat yhteen!

kollaasi5
Olin yhtenä viikonloppuna mökillä poikaystävän ja meidän kaveriporukan kanssa. Nautittiin upeasta säästä, pelattiin kortti- ja lautapelejä, grillattiin hyvää ruokaa ja ihan vaan chillattiin. Yksi illan ehdottomista kohokohdista oli auringonlasku. Laitan siitä vielä myöhemmin lisää kuvia blogiin. :-)

T: Emilia

16 kommenttia:

  1. Oi! Onnea kihlauksesta! <3 Mistä toi raitamekko on? Tosi kiva! :)

    http://elllamaija.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoja kuvia ja ihana alkukesä sulla ollu. Myöhäset onnittelut kihlauksen johdosta :D

    https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea kihlautumisen johdosta! :)
    Saako udella että alatteko heti suunnittelamaan häitä tai edes miettimään jotain päivää jollekkin vuodelle? :D

    https://jasmiinah.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Häät eivät ole meille ajankohtaiset vielä muutamaan vuoteen. :-)

      Poista
  4. Ihania kuvia ja älyttömän suuret onnittelut kihlauksesta! <3

    VastaaPoista
  5. Upeita kuvia ja oletpas kaunis *_*

    VastaaPoista
  6. Onnea kihlauksesta! <3 Kaunis sormus!

    VastaaPoista
  7. Paljon onnea! Oot kyllä hurjan kaunis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kommentti piristi mun päivää, kiitos kovasti :-)

      Poista
  8. paljon onnea kihlauksesta! <3 ja ihana toi sun sormus!
    veerakatariinv.blogspot.fi

    VastaaPoista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥