23. helmikuuta 2015

Pullantuoksuista maanantaita

Mun postaukset ovat lähiaikoina olleet tosi ruokapainoitteisia, mutta jatketaan silti samalla linjalla! Oon nyt innostunut leipomisesta ja oonkin aina unelmoinut siitä, että olisin joskus sellainen pullantuoksuinen mummo, jolla on aina tarjottavana jotain herkkuja. Tänään leivoin pullapitkon ja muutamat korvapuustit, en nyt laita niistä sen kummemmin ohjetta, koska no, ne ovat niin simppelit. :-D

Leipominen on jotenkin tosi rentouttavaa kaiken koulustressin sun muun ohella, varsinkin pullataikinan vaivaaminen on lähes terapeuttista. Onneksi en kuitenkaan joudu itse syömään kaikkia leipomuksia, vaan ne kelpaavat muillekkin perheenjäsenille! Itseasiassa ajattelin tosta pullapitkostakin tehdä joku päivä poikaystävälle ja mulle aamiaiseksi köyhiä ritareita (nam!). J on ollutkin nyt jo lähes kaksi kuukautta poissa ja näen hänet vihdoin keskiviikkona. Ajattelin ehkä kirjoitella myöhemmin aiheesta lisää. :-)


T. Emilia

2 kommenttia:

 1. Ҭhanks foг ʏoսr personal marvelous posting!I ԁefinitely enjoyed reading іt, you coould
  be a great author.I will remember to bookmark ƴoսr blog and may come back verу ѕoon. I ѡant to encourage үou to derfinitely continue ƴour great posts, have a nioce morning!


  Ӊere is mʏ web-site trehyth retert

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much (and sorry that I'm answering to you this late)! I hope you have a nice day too! :-)

   Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥