15. toukokuuta 2015

Picnik-risteilyllä

Hej! Kotiuduttiin laivareissulta eilen illalla ja olinkin aivan naatti sänkyyn rojahtaessani. Aamun herätys kello kuudelta ei ollutkaan mikään miellyttävin kuuden tunnin yöunien jälkeen. Kaiken kaikkiaan laivareissu oli mukava, pieni irtiotto arjesta - vaikka matkassa olikin muutama pieni mutka, joiden takia pelättiin jo meidän reissun epäonnistumista (mm. satamaan mentäessä jouduttiin kiertämään tietöiden vuoksi ja mun matkan varaustunnus oli hukkunut). :-D

Laivan kannelta oli upeat näkymät auringon paistaessa siniseltä taivaalta. Lämpötila ei kuitenkaan ollut kovin lämmin voimakkaan tuulen takia, joten ei viihdytty ulkona kovin pitkään. Buffet oli kuitenkin päivän kohokohta, jota me odotettiin malttamattomina siitä hetkestä lähtien, kun astuttiin laivaan, haha.



Tax freestä tuli bongattua edullisia laukkuja ja päädyttiinkin lopulta kummatkin viemään yhdet pikkulaukut kassalle. Molemmilla oli hintaa 13,90€ ja laatu vaikutti mun mielestä kuitenkin hyvältä. Toi laukku on mun mielestä siitä kiva, että voisin hyvin kuvitella pitäväni sitä niin illan vietossa kuin kaupungille mennessä. :-)

T. Emilia

2 kommenttia:

  1. Hyvän näköistä buffa ruokaa! :) ja tosi kivan laukun oot ostanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laivan buffet ei petä koskaan, haha! Joo oli kyllä hyvä löytö :-) Kiva, että kommentoit!

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥