26. toukokuuta 2015

Tallinna osa 1

Tere! Tallinnan reissulta tuli kotiuduttua eilen illalla ja reissusta jäi tosi hyvät fiilikset. :-) Ajattelin jakaa Tallinnan kuvat kahteen postaukseen, jottei tule yhtä kilometripostausta. Tässä olisi siis turinoita ekasta päivästä.

IMG_0015

Sunnuntain herätys kello viideltä oli hieman ankea, mutta sain onneksi hieman torkahdettua bussissa matkalla Helsinkiin. Me oltiin varattu äidin kanssa meille meriaamiainen laivalta, joka syötiinkin rauhassa. Sitten pyörähdettiin tax freessä ostamassa hieman karkkeja reissuevääksi ja käväistiin tuulisella kannella.


Säät suosivat meitä ja saatiin tallustella ympäri Tallinnaa upeassa auringon paisteessa. Luontokin oli heräännyt ja joka paikassa oli kauniin vihreää. Pysähdyttiin myös yksille terassilla ja tuntui ihan kesältä, oli niin mukavaa katsella maisemia ja ohitse kulkevia ihmisiä.
IMG_0029

Tykkään niin paljon Tallinnan vanhastakaupungista ja sen värikkäistä taloista hienoine koristeluineen.

Nämä hassun näköiset ukkelit jakoivat jotain etusetelilappuja. :-D

IMG_0053
Paita Lindex // Farkut H&M // Laukku ? (lahja) // Aurinkolasit Ray-Ban
Käytiin muutamassa kaupassa ja löysin mahtavia löytöjä kesäksi Lindexistä. Ajattelin esitellä ostokset vielä myöhemmin. :-) Ja itseasiassa ostin tuon ylläolevissa kuvissa näkyvän boheemityylisen paidankin ja puin sen heti kaupassa päälle. Sen värit ovat upeat ja siinä on söpöt tupsut!


Tallinnan kukkatori on kerrassaan upea! Suuri valikoima erilaisia kukkia ja kukkakimppuja, eikä hintakaan ole päätä huimaava verratessa Suomen hintoihin.

Käytiin syömässä meille perinteiseen tyyliin Amarillossa, mutta päätin tällä kertaa kokeilla jotakin muuta annosta kuin hampurilaista. Tilasin siis Chicken pocketin, jossa oli salaattia, paholaisenhilloa, broilerin rintafileetä ja vuohenjuustoa sekä lisukkeina majoneesia ja ranskalaisia. Vuohenjuusto on mulle tosi vieras ruoka-aine, joten en oikein tykännyt siitä, meni siitä kuitenkin suurin osa alas! Muuten annos oli tosi herkullinen ja täytti hyvin. :-)

Ravintolasta lähdettyämme bongattiin taivaalta kuumailmapallo. Olisikin siistiä päästä joskus kuumailmapallon kyytiin! :-D Oltiin hotellilla jo ennen kymmentä ja väsyneinä päivän menoista mentiin jo aikaisin nukkumaan.

T. Emilia

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus ja ihania tunnelmia Tallinnasta! Tallinna on todella kaunis ja tunnelmallinen paikka ja se kukkatori on aivan häikäisevä. Kivaa nähdä toinenkin osa reissustanne kuvien muodossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenna! :-) Tallinna on tosiaankin upea paikka ja sinne matkustaminen on niin helppoa. Seuraava osa tulee viimeistään ensi viikolla! ;-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥