25. kesäkuuta 2015

Lakkiaiset

Lähes kuukausi sitten vietettiin mun lakkiaiset, joista jäi aivan upeat muistot. Herätessä lakkiaispäivän aamuna oli hieman hassu fiilis (ja väsy, koska ei meinattu mahtua poikaystävän kanssa nukkumaan yhdessä mun hulppeassa 80 cm leveässä sängyssä :'D). Kampaajalta lähdettyäni kohti kotia tekemään meikkiä, tuli ekan kerran tunne. että tänään on se päivä, kun painan yo-lakin päähäni.

Koulun juhlatilaisuus oli mukavan simppeli lyhyine juhlapuheineen ja muutamine lauluesityksineen. Sain stipendin ruotsista, joka oli mukava yllätys. :-) Kaikkein hienoin hetki oli kuitenkin painaa juhlasalissa valkolakki omaan päähän, vaikka hieman jännittikin, että osaako sen laittaa hyvin ilman peiliä, heh.

Lakkiaiset 30.5.2015 033
Meille oltiin sovittu kuvaaja, Juha Laakso, joka tuli ottamaan ensin meidän perheestä kuvia ja myöhemmin musta lakkiaiskuvat. Hän on ottanut postauksen neljä ensimmäistä kuvaa, suuret kiitokset hänelle. :-) 

Sellainen hassu fakta muuten vielä, että tuotiin tuo ihana vaaleanpunainen kukka Tallinnasta asti äidin kanssa. Se puhkesi täysloistoonsa juuri mun lakkiaispäiväksi ja nuupahti sen jälkeen. :-D

Lakkiaiset 30.5.2015 007
Miriam ja minä mätsäävissä mekoissa :-)

Lakkiaiset 30.5.2015 038

Lakkiaiset 30.5.2015 085
IMG_0067
Ruoka oli hyvää ja sitä oli paljon (saatiin syödä sitä vielä jälkeenpäinkin, haha). Mun lemppareita olivat kuitenkin äidin tekemät juustokakut, nam niin hyviä ja nättejä! Sain lisäksi niihin söpöt kakunkoristeet äidin työkaverilta. :-)


IMG_0095
IMG_0045

Sain aivan hurjasti muistamisia kukkien, korttien ja erilaisten lahjojen muodossa. :-)

PicMonkey Collage63

Kun suurin osa vieraista oli lähtenyt, lähdin mäkin poikaystävän kanssa kohti Turun yöelämää. Haettiin vielä mun kaveri matkan varrella ja lähdettiin aloittelemaan poikaystävän asunnolle, josta siirryttiin puolen yön jälkeen keskustaan. Kuten arvata saattaa, yökerhot olivat aivan täynnä, mutta päästin onneksi sisälle yhteen paikkaan. Tanssittiin jalat kipeiksi ja valkolakkikin säilyi reissusta valkoisena takaisin kotiin. :-D

T. Emilia

4 kommenttia:

  1. Olet todella upea näky kauniissa asussasi! Onnea vielä etapin saavuttamisessa, on hieno fiilis valmistua! ❤️ Kivaa viikkistä!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitti Venla! Mäkin tykkään niin paljon tuosta mekosta ja viihdyin siinä erinomaisesti :-)

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥