1. kesäkuuta 2015

Tallinna osa 2

Hei vaan ja ihanaa kesäkuun alkua kaikille! Kuten jo aikaisemmin kerroinkin mun kiireisestä viikosta, täytyy sanoa, että olen aivan puhki tällä hetkellä. :-D Tallinnan matka, poikaystävän palaaminen Suomen mantereelle, lakkiaisvalmistelut ja itse lakkiaiset sekä pääsykoe ovat vaatineet veronsa. Mutta loppuviikosta mulla ei (onneksi) ole sen suurempia suunnitelmia, joten voin ottaa rennommin ja laittaa blogin puolelle kuvia mun lakkiaisista. 

Lakkiaispäivä oli upea ja olin todella liikuttunut siitä, kuinka moni tuli onnittelemaan minua ja muisti lahjoilla. Ja erityiskiitokset äidille, joka järjesti itse juhlat. ♥ 

Seuraavaksi kuitenkin siirrytään viimeisten Tallinnan kuvien pariin! 

IMG_0098

Käytiin aamulla hotellin aamupalalla, jonka jälkeen lähdettiin vielä viimeiselle kävelylle. Jo aamusta oli ihanan lämmin ja meitä hieman harmittikin joutuessamme lähtemään niin aikaisin takaisin Suomeen. Tallinnasta ei valitettavasti kertynyt tuona päivänä tämän enempää kuvamateriaalia (aikataulu oli tosiaan hieman tiukka).


Laivaan päästyämme istuttiin kannelle nauttimaan auringon säteistä. Siellä oli myös lokki meidän lisäksemme, joka tuntui oikein poseeraavan kameralle. :-D


Mahojen alkaessa kurnia päädyttiin syömään Grill Houseen, jossa otettiin burgeriannokset. Ruoka oli herkullista, mutta aika hintavaa (tosin buffet olisi tullut meille vielä kalliimmaksi).


Purjeveneitäkin tuli bongattua ja sää olikin varmasti kyseiseen hommaan mainio!


Laitoin vielä tähän postaukseen laivalta tehdyt kosmetiikkaostokset, jotka tulivatkin käyttöön lakkiaismeikkiä tehdessä. Ostan usein todella halpoja meikkejä ja käytän hyväksi tarjouksia, mutta tällä kertaa päätin panostaa laatuun, koska halusin tuotteita, jotka varmasti tulevat käyttöön ja toimivat. Olenkin todella tyytyväinen ostoksiini. :-)L’Oreal Rouge Caresse- huulipuna sävyssä 301 (Dating Coral) on aivan loistava sävy mun huulille, koska se antaa juuri sopivassa suhteessa kiiltoa ja väriä tuntuen miellyttävältä huulilla. Sitä oli myös helppo levittää ilman peiliä sävyn ollessa niin hento, helppokäyttöinen tuote siis kyseessä. :-) Hintakaan ei verottanut liikaa kukkaroa, koska tuote maksoi 9,90 €. 

Ostamani huultenrajauskynä mätsäsi ihan kivasti huulipunaan, mutta se oli ehkä hieman liian punainen mun mieleen. Huultenrajauskynä on L’Oreal Color Richie Lip Liner Couture sävyssä 377 (Perfect Red).


L’Oreal Colour Riche La Palette Nude sävyssä 001 on luomiväripaletti täynnä suht' iisejä sävyjä, jotka soveltuvat niin arki- kuin iltakäyttöönkin. Noissa napeissa on ilmeisesti jokin pinta, joka esti aluksi värin tarttumisen siveltimeen ja ehdinkin hieman hermostua tehneeni väärän ostoksen. Onneksi niistä alkoi irtoamaan värejä ja tuote siis toimii. :-) Plussaa tyylikkäästä ulkonäöstä, kaksikärkisestä siveltimestä ja peilistä! Hintaa luomiväripaletilla oli 21,50 € ja se sisältää 10 sävyä.

Olipa ihanaa palata bloggaamisen pariin, jo parin päivän tauosta tuli ikävä tänne. :-) Nyt kuitenkin siirryn iltapuuhiin!

T. Emilia

4 kommenttia:

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥