6. syyskuuta 2015

Kolmen kopla

Moi! "Parempi myöhään kuin milloinkaan" tuntuu olevan nykyään mun mottona blogissa. Tämänkin postauksen kuvat ovat nimittäin jo heinäkuulta, eli muutaman viikon takaiselta kotikoti-visiitiltä. Tuolloin Suomen kesä pisti parhaimmat helteensä kehiin ja käytiinkin kuvailemassa vasta illalla, kun ulkona ei ollut niin paahtavan kuuma. 

Pääsin tekemään yhteistyötä EMP.fi:n kanssa ja sain sitä kautta lahjakortin heidän verkkokauppaansa. Mulla tuli pienoinen valinnanvaikeus selatessani heidän vaatteidensa laajaa valikoimaa, varsinkin muutama mekko olisi ollut ihanaa kotiuttaa omaan vaatekaappiin. No, tilasin kuitenkin tummansiniset korkeavyötäröiset farkut, koska niille minulla on varmasti käyttöä. Tiesin, että mun veljeni tykkää EMP:in vaatteista, joten annoin hänen tilata lahjakortin lopulla summalla itselleen jotakin - sillä ehdolla, että hän suostuisi malliksi blogiini. >:-D Hän löysikin mieluisan paidan ja suostui mun diiliini.

* Postaus toteutettu yhteistyössä EMP:n kanssa
Farkut olivat oikeasti korkeavyötäröiset, sillä ne yltävät mulla aavistuksen navan yli. :-D Kangas tuntuu juuri sopivan venyvältä ja uskon näiden farkkujen säilyttävän muotonsa. Koko oli näissä farkuissa passeli, pelkäsin hirveesti tilaavani ihan väärän kokoiset farkut, kun en meinaa kaupastakaan löytää sopivia. Lahkeet saisi olla ehkä hitusen lyhyemmät, tai sitten mä pidempi... :-D Tykkään lisäksi housujen sävystä, sopii lähes kaikkien värien kanssa yhteen, eli mustille farkuille tuli kilpailija!


Mun pikkuveli sanoi tilaamastaan paidasta näin: "Mukavan tuntune ja kirkkaat värit, jotka ei lähe heti pesussa". Hän myös totesi olevansa tyytyväinen paitaan. :-) Meidän perhe on ennenkin tilannut EMP:ltä tuotteita ja ollaan oltu todella tyytyväisiä heihin. Heidän toimitusaikansa on nopea, vain 4-6 arkipäivää postituksesta laskien. Tälläkään kertaa en keksi mitään moitittavaa, joten voi lämpimästi suositella kyseistä verkkokauppaa. T-paita löytyy täältä.

T-paita H&M // Farkut EMP* (täältä) // Aurinkolasit Ray-Ban // Balleriinat Prisma // Kello o.n.e


Pikkusiskolla oli myös upea asukokonaisuus päällään ja lainasinkin tuota kuvissa näkyvää hattua viikonlopun aikana! :-) 

Yleensä oon käynyt kuvailemassa vain mun pikkusiskoni kanssa, mutta tällä kertaa velikin pääsi tosiaan mukaan (postauksen otsikko viittaa siis meihin, heh). Täytyy sanoa, että mun sisaruksilla on paremmin hallussa kameran edessä hengailu, sillä he osaavat olla jotenkin tosi luontevasti. Mä taas vielä puolen vuoden asukuvien ottamisen jälkeenkin useimmiten jähmetyn ja pääkin lyö aikalailla tyhjää. :'-D Haluaisin, että kuvat olisi rennon oloisia, mutta se onkin helpommin sanottu kuin tehty. Toisaalta mä nautin muiden ihmisten kuvaamisesta ja "poseerausvinkkien" antamisesta!

T. Emilia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥