15. joulukuuta 2015

Mitä pukea päälle jouluaattona?

Moi! Toivottavasti teillä ei vielä tule jouluaiheiset postaukset ulos korvista! Jotenkin on vain niin ihanaa fiilistellä joulua täällä blogissa ja jättää kaikki stressailut sikseen hetkeksi. ;-) Kävin tänään ostamassa loput joululahjat ja aloitin vihdoinkin paketointipuuhat. Kerrottakoon nyt kuitenkin, että kuvattiin viime viikonloppuna asukuvia, eli niitä on luvassa myöhemmin.

Mulla on ollut nyt viime joulujen aikana panostaa jouluaaton asuun ja miettiä jo etukäteen, mitä puen päälle. Jouluisin tulee kuitenkin otettua kuvia ja vaikka kyseessä onkin perhekeskeinen ja rento juhla, niin tykkään laittautua päivää varten. :-) Tosin illemmalla on mukavaa vaihtaa jokin yökkäri tai oloasu päälle ja löhöillä se päällä. Kuka nyt haluaisi pitää tiukkoja ja kiristäviä vaatteita jouluruuan ahmimisen jälkeen? Mulla on myös lähes aina jouluisin jotain punaista päällä, oli ne sitten vaikkapa kynnet, neule tai mekko. Päätinkin tehdä muutamat inspiskollaasit ajatellen joulua! 

1. Korujen säihkettä ja pitsiä 

Pitsipaidat ovat varmasti yksi luotettavin vaatekappale, mitä löytyy. Kun yhdistää kauniin pitsipaidan simppeleihin farkkuihin, lempikoruihin ja punaisiin lakattuihin kynsiin on asu valmis!

2. Tyttömäistä ja joulunpunaista 

Tämä asu on mun mielestä ihanan tyttömäinen. Punainen neule sopii paremmin kuin hyvin jouluaattoon. :-) Mä en ole varmaan koskaan käyttänyt jouluna korkokenkiä, mutta jos olisi yhtään juhlavampi tilaisuus, yllä olevat korkkarit olisivat täydelliset. Tykkään todella paljon kollaasin kellosta, joka on tyyliltään ajaton. En pistäsi yhtään pahitteeksi, jos joulupukki toisi mulle lahjaksi vastaavanlaisen kellon, haha.

3. Kaunista ja laskeutuvaa

Joulukuusen vihreä on toinen väri punaisen lisäksi, joka tuo mieleen joulun. Kollaasin paita onkin juuri samaista vihreää väriä ja sopii mainiosti yhteen mustien farkkujen ja simppelien korujen kanssa.

4. Rentoa ja mukavaa 

Jouluna saa rauhassa rötvätä pehmoisissa ja rennoissa vaatteissa katsellen telkkarista tulevia leffoja. Samalla voi napostella jouluherkkuja huolehtimatta siitä, että kiristäisi mistään. Tosin ehkä siinä tilanteessa on hyvä vaihtaa jotakin astetta siistimpää päälle, jos joku tulee kyläilemään. :-D

Näiden kollaasien kautta mulle syntyi joitakin ideoita, mitä pukisin päälleni jouluaattona. Mieli saattaa kuitenkin muuttua vielä moneen kertaan. Toivottavasti kollaaseista oli apua jollekulle muullekin asuinspiraatiota kaipaavalle! Kaikki kollaasien vaatteet ovat Esprit.fi:n sivuilta. 

Olisi kivaa kuulla, miten teillä on tapana pukeutua joulua varten? Pukeudutteko rennosti yökkäreihin koko päiväksi vai laittaudutteko viimeisen päälle? :-D Entä löytyykö lemppariasua ylläolevista kollaaseista? ♥

T. Emilia

12 kommenttia:

  1. Mää pukeudun jouluaattona nätiksi, vaikka ihan mummulla se vietetään aluksi ja lopetetaan ihan vaan perheen kesken kotona, mutta meillä koko perhe aina pukee vähä hienompaa päälle. Mää ostin HM:ltä semmosen ällösöpön jouluneuleen, jonka aattelin laittaa sit mustan hameen kans. :D Viime vuonna oli sitte pitsimekko kultasen korun kans. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meilläkin vietetään perheen kesken, mutta kaikki laittaa silti hieman siistimpää vaatetta ylle illaksi. :-) Haha, kuulostaa ihanalta neuleelta! :-D Se viime vuoden asu oli varmasti nätti. :-)

      Poista
  2. Oi että, aivan ihania asuja! Eka on mielestäni kaunein, mutta joulu taitaa mennä rennoissa vaatteissa... :D

    http://pirstaloitunut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! :-) Heh, jokainen omalla tyylillään. ;-D

      Poista
  3. Tuohon ensimmäiseen asukokonaisuuteen rakastuin täysin :3 Itse puen yleensä jotain hieman siistimpää, mutten kuitenkaan mitään juhlamekkoa yms. Esimerkiksi voisin hyvin kuvitella itse pukeutuvani tuohon ensimmäiseen asukokonaisuuteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa kuulla! :-) Kiva, että löysit jonkin lempiasun näistä ja kiitos kommentista. :-)

      Poista
  4. Oi kuinka kivoja asuja! Omani on aikalailla samanlainen kuin viimeinen. Olemme aina viettäneet perheeni kanssa hyvin rentoa joulua :-D

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Kiitti Sofia, se on munkin mielestä suloinen! :-)

      Poista
  6. Oi miten ihana postaus! Joulua ei tosiaan voi liikaa fiilistellä ;) Mä viihdyn jouluna rennoissa vaatteissa tai just pyjamassa vaan, mutta jouluillalliselle voisin mieluusti vetästä ton tokan asukokonaisuuden päälle! :)

    Kiva, kun kommentoit mulle ja sitä kautta löysin sunkin blogin! Tykästyin kovasti, täältä saat kanssa uuden innokkaan lukijan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia hirmuisesti näin ihanasta kommentista! :-) Ja kivaa, että tykästyit tohon toiseen asuun, se onkin hyvin suloinen ja jouluinen. :-)

      Lämpimästi tervetuloa lukijaksi! <3

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥