15. helmikuuta 2016

Kevään must-have

Heippa! Mä oon selaillut viime aikoina Zalandoa ja tarkemmin ottaen sen kenkävalikoimaa tosi usein. Mun täytyy myöntää, etten omista tällä hetkellä yhtään tennariparia (jos siis ei laske Converseja ja peruskangastossuja) ja kaipailisinkin kenkiä, jotka sekä näyttäisivät ja tuntuisivat hyviltä jaloissa. Ainoat miinukset kenkien ostamisessa on, että 1) laatu maksaa, 2) etukäteen on mahdotonta tietää, ovatko kengät hyvät jalassa kunnon käytössä ja 3) valikoimaa on pal-jon. :-D Varsinkin jalkineiden mukavuutta on oppinut arvostamaan kävellessäni lähes päivittäin kouluun.

Tein muutamat kollaasit selventääkseni mun päätä (ja ehkä auttaakseni jotakuta muuta löytämään kivan kenkäparin, heh). Kaikki kengät ovat tosiaan Zalandon valikoimaa. Kollaaseista voikin päätellä, että eniten mua kiinnostaa aina niin turvalliset mustat kengät tai pirtsakammat kukalliset kengät. :-) Katsotaan kotiutuuko kenties jokin alla olevista kengistä mun hoteisiini kevään aikana... Linkkaan vielä kollaasien alle jokaisen kenkäparin!




1. täältä2. täältä3. täältä
Kuvat: Zalando.fi


Shophop.fi-sivustolta löytyy erilaisia tarjouksia ja alennuskoodeja verkkokauppoihin. Kannattaa siis ehdottomasti vierailla heidän sivustollaan nettishoppailujen yhteydessä. Tästä pääset kurkkaamaan alennuskoodeja Zalandolle!

Löytyykö lempparikenkäparia? :-)


T. Emilia

12 kommenttia:

  1. Mulla on itelläni noi Niken mustavalkoset (ylempi kollaasi kuva 2) ja voin sanoa, että on ihan superhyvät jalassa ja kivannäköset! :) Oon käyttäny niitä paljon töissä ja syksymmällä kun ne tilasin niin lähes tauotta ennen lumen tuloa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, tosi kiva kuulla kokemuksia niistä! :-) Kiitos kommentista <3

      Poista
  2. Eipä multakaan mitään kunnon kenkiä löydy, lempparit on converset, mitä löytyy neljä paria. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, multakin löytyy kaksi paria. :-D Mun jalat eivät vaan oikeen tykkää kävellä niiden kanssa koulumatkoja... :-/

      Poista
  3. Ihania kenkiä oot koonnut kollaaseihin :> Noi Adidaksen kukkakuvioiset ois niin kivat <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! <3 Kukkakuvioiset kengät olisivat niin söpöt... :-)

      Poista
  4. Mulla on nuo Niken kengät (2. kollaasissa) ja en voi kun suositella! Niin pehmeet mutta samalla tukevat, ja lenkkareitten tapasiks vielä tosi tyylikkäätkin! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okeei, kuulostaa varsin hyvältä vaihtoehdolta! :-D Kiitos kommentista :-)

      Poista
  5. Noi Niken Roshet on ihan parhaat!!

    VastaaPoista
  6. Roshet ovat kyllä uskomattoman hyvät jalassa! :D Mua niin himottaisi ne ylikalliit trokareiden myymät kirsikankukka-Roshet, mutta noi kengurukenkäsetkin näyttävät aika hyviltä... :P Kannattaa muuten tsekata Office.co.uk:n ja Offspring.co.uk:n tarjoukset, tilasin omat Roshet superhalvalla alennuksista :) Toivottavasti mieluisat kengät löytyvät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentista ja vinkeistä! :-) Tällä hetkellä oon kallistunut melko vahvasti just noiden Niken Roshe-tossujen kannalle... ;-D

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥