29. tammikuuta 2017

Focus on the good

Mä kirjoitin pari viikkoa sitten postauksen, jossa kerroin olevani täynnä turhautumista, ketutusta ja muita negatiivisia tunteita, mutta onneksi sitä seuraavat viikot ovat olleet selkeesti onnistuneempia. Toisaalta se on myös hämmästyttävän paljon itsestä kiinni, että osaa nähdä asioista ne hyvät puolet. Mä mietin itseasiassa pitkään, ennen kuin painoin julkaise-nappia. Jotenkin tuntuu, että blogeissa ja muutoinkin somessa kerrotaan usein vain niitä positiivisia, onnistuneita juttuja. Siitä tulee helposti fiilis, että toisten elämä olisi aina täydellistä. Mutta eihän se pidä paikkaansa ja sen takia mäkin päädyin lopulta julkaisemaan sen postauksen. :-D 

Viimeiset pari viikkoa ovat sisältäneet paljon kivoja juttuja! Mä kävin keskustelemassa opettajien kanssa ja pääsin sittenkin haluamaani työssäoppimispaikkaan. Ootan nyt paljon enemmän työssäoppimista, kun paikka on mulle mieluinen! Törmäsin myös ihan sattumalta kahteen mun kaveriin saman päivän aikana, toiseen koulussa ja toiseen kaupungilla. Tosi hauska sattuma! :-D Lisäksi viime päivinä ovat piristäneet mm. onnistunut mustikkapiirakka, kauppareissulla mukaan tarttuneet nätit tulppaanit, lakatut kynnet, koulutehtävien palauttaminen, puhelut äidin kanssa ja hyvien sarjojen katselu iltaisin.



T. Emilia

12 kommenttia:

  1. Ihana postaus & puhut täyttä totta! :) oma asenne ratkaisee paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :-) Jep, se vaatii tosin paljon ajatustyötä muuttaa omaa ajatusmaailmaa & asennetta positiivisemmaksi!

      Poista
  2. Liian usein ihmiset keskittyy negatiivisiin juttuihin, ja huomaan itsessänikin samaa. Toisaalta blogeissa ja muualla internetissä usein kerrotaan vaan ne hyvät asiat ja näytetään parhaat puolet.

    Onnittelut työssäoppimispaikasta :)

    VastaaPoista
  3. Negatiivisiin juttuihin tulee kyllä valitettavan usein keskityttyä enemmän. Kai se on meille suomalaisille jotenkin luontaista :o Tulppaanit on kyllä parasta mitä kaupasta saa tähän vuodenaikaan ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon koittanut vähentää negatiivisuuksiin keskittymistä ja valittamista, mutta se ei tosiaankaan ole niin helppoa! :-D Jep, tulppaanit piristää kummasti tossa pöydällä :-)

      Poista
  4. Asiapostaus! Ihanan pirteitä kuvia kanssa :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. Puhut täyttä asiaa Emilia! :) Ihanat kuvat sinusta<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Onnea haaveilemastasi työssäoppimispaikasta:) Upeat kuvat susta<3

    VastaaPoista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥