2. huhtikuuta 2017

Maaliskuun lempparit

Mun sunnuntai on mennyt mukavissa merkeissä. Heräsin aamulla ysin pintaan, join rauhassa aamukahvin ja aloin sen jälkeen kirjoittamaan yhtä koulujuttua. Kun poikaystävä pääsi kotiin töistä, innostuttiin tekemään kevätsiivous. Lisäksi vietiin tyhjät pullot ja tölkit kauppaan ja ostettiin niistä saaduilla rahoilla herkkuja tälle illalle. :-D

Mä suljenkin nyt koneen ja alan viettämään hieman laatuaikaa poikaystävän kanssa. Tässä mun suosikkeja maaliskuulta! ♥
* tuotteet saatu
IMG_0012-001-
Korvakorut - Samaskoru täältä* & täältä*

Mä olin jämähtänyt käyttämään ties kuinka pitkään mun mummilta rippilahjaksi saatuja helmikorviksia ja vaikka tykkäänkin niistä edelleen, on vaihtelu kivaa. Oon korujen suhteen aika minimalisti. Mua miellyttää sirot ja ajattomat korut. Löysin Samaskorulta kaksi paria kauniita hopeakorvakoruja, joihin ihastuin heti. Oonkin pitänyt noita oikeanpuoleisia korviksia siitä hetkestä lähtien, kun ne kilahtivat postiluukusta sisään.

IMG_0036--
Kun mun edellinen kasvojen puhdistusaine loppui, halusin testata jotain uutta tuotetta. Olin lukenut monista blogeista positiivista palautetta tästä Herbinan puhdistusgeelistä, joten halusin päästä testaamaan sitä. Oon tykännyt siitä tosi paljon! Puhdistusgeeli on tarkoitettu normaalille ja sekaiholle. Se puhdistaa hellävaraisesti mutta tehokkaasti kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet. Täytyy myös kehua tuotteen pirteää ulkoasua ja ihanan hedelmäistä tuoksua!

Mulla ei ole koskaan aiemmin ollut syväpuhdistavaa shampoota, kunnes mun kampaaja suositteli mulle sellaisen hankkimista (mun kampaamokäynnistä on jo tosin aikaa muutama kuukausi ja sain vasta nyt aikaiseksi ostettua tämän, haha). Four Reasons Deep Cleanse syväpuhdistava shampoo lupaa poistaa tehokkaasti muotoilutuotejäämät ja epäpuhtaudet hiuksista. Mä oon käyttänyt tätä kerran viikossa ja hiukset tuntuu pesun jälkeen raikkailta ja kevyemmiltä. Tuotteessa on virkistävä limen ja sitruunan tuoksu.

IMG_0102-
Yhdellä kauppareissulla mukaan tarttui pirtsakka neilikkakimppu. Näistä tulee heti sellainen ihanan keväinen fiilis ja kotikin näyttää nätimmältä!

IMG_0011-
Mulla tulee aina vuodenaikojen vaihtuessa halu uudistaa sisustusta jollain tavalla. Päätin vaihtaa sisustustyynyt, koska nillä pystyy muuttamaan tosi helposti huoneen ilmettä. Kaksi valkoista tyynyä olivat alunperin meidän sängyllä, mutta vaihdoin ne sohvalle. Mustavalkoinen tyyny on ostettu Jyskistä. Sohvalla komeileva pingviini on poikaystävän saama joululahja hänen kaveriltaan. :-D

T. Emilia

8 kommenttia:

  1. Four Reasonsilla on muuten paljon hyviä tuotteita, tykkään itsekin tosta syväpuhdistavasta ja hopeashampoo on myös yksi parhaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mullakin on ollut käytössä ton syväpuhdistavan lisäksi kosteuttava shampoo & hoitoaine, joista tykkäsin kovasti. :-)

      Poista
  2. Yhteen aikaan käytin paljon four reasonsin hiuspuuteria, mutta noi shampoot on myös tosi hyviä. Ja oi neilikat on ainakin ihan mun lempikukkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin laittaa kokeiluun Four Reasonsin hiuspuuterin, kun nykyinen loppuu. :-) Neilikat on munkin lempikukkia <3

      Poista
    2. Täällä toinen Four REasonsin suihkutettävää hiuspuuteria käyttävä, aivan paras tuote, joka ei jätä tukkaa tahmaiseksi vaikka olisi kuin likainen pohja :) Samoin tuota syväpuhdistavaa on käytössä, joutuu varmaan kohta puoliin ostamaan lisää, kun alkaa olla parin vuoden käytön jälkeen lopussa. Harvemmin sitä käytän, lähinnä vain jos on runsaasti ollut muotoilutuotteita päässä (muotovaahto+kuivashampoo+multispray+hiuslakka ym.).

      Poista
    3. Kiva kuulla sunkin kokemuksia Four Reasonsin tuotteista! Toi hiuspuuteri kuulostaa kyllä mainiolta :-)

      Poista
  3. Neilikat on parhaita! Säily meillä viimeks melkee kuukauden :) tulee aina kotiin freesimpi fiilis jos on kukkia
    https://emmyleskinen.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut toi neilikkakimppu pari viikkoa ja se näyttää ainakin vielä hyvinvoivalta. :-) Jep, oon samaa mieltä!

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥