16. maaliskuuta 2015

Hymyilyttää

Edellinen postaus pitikin aika lailla paikkaansa, koska tällä hetkellä fiilis on aika mah-ta-va! Yo-kokeet on kahlattu läpi ja sen lisäksi sain tänään s-postia, että sain kesätyön. Eipä tässä paljon muuta voi tehdä kuin hymyillä tyytyväisenä. :-D Pääsykokeisiin lukeminenkaan ei tunnu niin pahalta, koska olen aidosti kiinnostunut alasta. Haen siis sosionomiksi ja hakuaika alkaakin itseasiassa jo huomenna!

Eilen oli myös tosi kiva päivä, kun meille tuli käymään isovanhemmat päivällisellä. Sitä ennen käytiin mun pikkusiskon kanssa kuvaamassa mun päivän asu. :-)

Nyt ylös, ulos ja lenkille!

Ps. kuvia eiliseltä päivälliseltä tulossa myöhemmin. ;-D

T. Emilia

10 kommenttia:

  1. Upea kaulakoru<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon, tykkään itekin ja sitä onkin tullut käytettyä ihan hirveesti! <3 :-D

      Poista
  2. oot kyllä ihan huippunätti ! ja muutenkin aivan ihana blogi sulla ♥ tykästyin tähän heti kun tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia sun kommentistasi, piristi mun iltaa paljon! <3 Ihanaa kuulla, että tykkäät mun blogista. :-) Käynkin kurkkaamassa sun blogia! ;-)

      Poista
  3. Vitsi tää fiilis kun on kirjotukset ohi! <3 Onnittelut kesätyöpaikasta ja tsemppiä pääsykokeisiin valmistautumiseen! Mulla sama urakka edessä, mutta alana vain psykologia. Läheltähän sekin liippaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, stressitaso on kyllä laskenut huomattavasti! :-D Kiitti ja tsemppejä myös sulle, toi psykologia on varmasti kiinnostava ala! :-)

      Poista
  4. Sulla on aivan ihanan väriset hiukset! Haluaisin itsekin uskaltaa punaisiin, mutta vielä en ole viitsinyt... On niin helppoa, kun on oma väri päässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän, tykkään niistä itekkin! <3 Mun oma värihän taittaa myös hieman oranssiin, muutamia kuvia on bloginkin puolelle laittanut. :-) Totta, värjäämisessäkin on aina omat riskinsä! :-D Kiitos kommentistasi. :-)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos paljon :-) Ja mukavaa, että kommentoit! <3

      Poista

Vastaan jokaiseen kommentiin!
Kiitos kommentistasi ♥